Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור בעלים של טויוטה קורולה ישנה, גם אני התבאסתי ומתבאס מגג מקולף כמו בצל, מכות חנייה שישראלים צדיקים השאירו ועוד כל מיני נקודות חלודה קטנות באיזורים מסויימים. בראייה מרחבית על דגם זה ועל דגמים ישנים תוצרת יפן וקוריאה אין פה מחלה יותר של יצרן זה או מחלה פחות של יצרן זה, רוב המכוניות האלו באות עם איכות צבע על הפנים. יכול להיות שהרכבים המודרניים כבר לא, אבל הישנות, של עשור+- לא להיט.

אגב, אני רואה את זה גם על לא מעט צרפתיות, אבל בדגמים היפנים והקוריאנים זה נפוץ יותר.

לצבוע נקודתי זה נחמד, חשבתי על כך גם, אך המחיר יקר, והאם יהיו הבדלי צבע וכו'.

תוריד מהמחירון וזהו.

ברגע שמישהו מעיר על זה, זה הכי מרגיז, בא לך לתת לבנאדם כאפה, כאילו אתה אשם ואתה צריך לתקן את זה מיד.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב, אני רואה את זה גם על לא מעט צרפתיות, אבל בדגמים היפנים והקוריאנים זה נפוץ יותר.

+1

יש בבית פורד פוקוס שמבוגרת בשנתיים מהלנסר המדוברת, והמצב החיצוני שלה הרבה יותר טוב.

הייתה לי גם סיטרואן בת 14, שאומנם הצבע דהה והתקלף, אבל לא היה טיפת חלודה על הרכב.

כנראה שזאת המהות של אירופאי מול יפני - על מה אתה מוכן לוותר, על איכות החומרים או אמינות מכנית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תשים קצת פוליש ווקס כדאי לרפות את המצב ותמכור איך שהוא.

במצב של לכה שרופה, פוליש זה פשוט רצח לצבע.

בהתחלה זה יראה יותר טוב ואחרי זה יהיה פי אלף נורא יותר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

המצב של הרכב נראה לא טוב. הייתי מוכר ככה. מוריד חמישייה מהמחירון כדי להיות אטרקטיבי. כל אחד שייבוא יצטרך לצבוע את הרכב ופחחות וצבענכללי לרכב כזה לא יורדת מהחמישייה. תהיה ריאלי למצב. לכל רכב במחיר הנכון יש קונה

פורסם

רכב קונים עם העיניים. מה שלא נראה טוב - לא מתקשרים בכלל לברר פרטים.

תשאל את עצמך, האם היית מתקשר למודעה שתלויה על רכב כזה?

בנוסף, הרבה אנשים חושבים שרכב מוזנח חיצונית גם מוזנח מכאנית, מה שבהבה מאוד מקרים מתברר כנכון. הפחתה של 5000 ש"ח מהמחיר לא תעזור, לא מדובר ברכב סחיר או מבוקש במיחוד ולכן יכול מאוד להיות שפשוט לא יהיו טלפונים.

מצד שני, אפשר לבצע תיעוד מצולם מלא של המצב "לפני" + תוך כדי העבודה + אחרי, על מנת להעלים חשדות.

אפשר לבצע תיקון של המצב הנ"ל או אפילו צביעה כללית בהרבה פחות מ 5000 ש"ח. אני צבעתי את האוטו שלי ב 2500 ש"ח במוסך בתל אביב. כמבון שלא יצא "מדהים" או קרוב לזה, אבל הרבה יותר טוב ממה שהיה "לפני".

פורסם
.. ויש שיעדיפו לצבוע לבד בכפר הקרוב למקום מגוריהם עם ספריי המרייט.

.

בטוח, ואז האישה צריכה לסתום ת'פה שמונה שנים, זה המרייט ! :lol::lol::lol:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה רע? ראיתי איזה טרקטור שהיה כולו חלודה שטחית. צבעו את כולו בממיר חלודה ויצא ממש יפה, שחור מט כחלחל כזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפשר להגיד באופן כמעט מוחלט, שזה שתצבע את הרכב במחיר X, לא יגרום לכך שתמכור אותו במחיר שחשבת ועוד X.

במילים אחרות, הכסף שתשקיע, כנראה לא יחזור אליך במכירה :)

אבל, פרט נוסף שכדאי לתת עליו את הדעת הוא, שרכב שנראה טוב יותר, יגרום ליותר מתעניינים. משתי סיבות עיקריות לדעתי.

הראשונה היא שזה פשוט נחמד יותר, נאה יותר ומזמין יותר, לרכוש ולנסוע ברכב שנראה טוב באופן יחסי.

השנייה היא שלרוב אנשים יקשרו את המצב החיצוני של הרכב, למצבו הפנימי. משמע, רוב הקונים הפוטנציאלים אפילו לא יתקשרו כי יחשבו שהרכב מוזנח ולא מטופל.

אולי אני טועה, אבל אני מבסס את מה שאני אומר על עצמי.

אם אני מחפש לנסר כמו שלך, אני יכול לומר לך שאין שום סיכוי שאני אתקל במודעה שלך ואתקשר. שום סיכוי.

גם לא אם המחיר יהיה כ 3-5K פחות משאר הרכבים המופיעים.

כמובן שאם המחיר יהיה ממש "בדיחה", אולי הייתי מנסה לברר פרטים, אבל אני מניח שאתה כן רוצה לקבל עליו סכום סביר.

מצד שני, יכול להיות שיהיו כמה כאלה שלא יפריע להם, כי הם מחפשים את הכי זול שניתן להשיג. (ואולי אפילו לצבוע בעצמם).

ועדיין, למרות כל הנאמר, לא הייתי צובע אותו. לפחות בתור התחלה.

הייתי מפרסם את הרכב, נותן מחיר, רושם כמה מילים על מצבו, מדגיש שהוא במצב מכאני באמת טוב (אם כך הדבר),

ומחכה לראות מה קורה. יש טלפונים? אין טלפונים? נסה לבדוק את המצב כמו שהוא.

והיה וראית שאין התעניינות, אז תנסה לחשוב על צביעה כללית. וכמובן, כמו שאמרו לפניי, צלם לא רק תמונות לפני, אלא גם תמונות של התהליך,

כדי שבאמת תהיה הוכחה שהרכב נכנס לצביעה כללית רק בגלל מצבו, ולא בגלל תאונה.

בהצלחה!

פורסם
מה רע? ראיתי איזה טרקטור שהיה כולו חלודה שטחית. צבעו את כולו בממיר חלודה ויצא ממש יפה, שחור מט כחלחל כזה.

האמת שזה רעיון לא רע להשתמש בזה על האוטו.

מקודם פשוט שייפתי את החלודה, ואז שמתי פריימר (כמו שרואים, לא ממש עזר).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה הסרטון!

תקנה ממיר חלודה של טמבור. יש בקבוק קטן עם מברשת בפקק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
+1

יש בבית פורד פוקוס שמבוגרת בשנתיים מהלנסר המדוברת, והמצב החיצוני שלה הרבה יותר טוב.

הייתה לי גם סיטרואן בת 14, שאומנם הצבע דהה והתקלף, אבל לא היה טיפת חלודה על הרכב.

כנראה שזאת המהות של אירופאי מול יפני - על מה אתה מוכן לוותר, על איכות החומרים או אמינות מכנית.

לא זה ניסיוני הדל - מכרתי באלנו (כן, זו השנואה בפורום) בת 11.5 עם 2 נקודות חלודה במקומות שבהם חטפה פגיעות קטנות, וקורולה בת 12.5 בלי אף נקודת חלודה למרות שעברה חיים לא כל כך קלים, כולל כל מיני פגיעות מדלתות ופגושים ונתזי אבנים. מה שצריך להוסיף - המכוניות זכו לשכבת ווקס כל 3 חודשים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את זה אני בטוח לא הולך לעשות

פורסם

תשמע אין פה שום קשר לצבע יפני או לא, העניין שאנחנו חיים במדינה עם שמש חזקה, לי גם יש לנסר בת 7 בבית בדיוק באותו הצבע אבל אין עליה שום דבר ממה שאתה צילמת, אולי רק את כל המכות מפתיחת דלתות.

לדעתי, הרכב שלך פשוט עבר התעללות מודעת או לא אתה יודע יותר טוב אבל מה שצילמת נראה יותר כמו זריקת מפתחות/פחיות שתיה וכו' על הגג בזמן הכניסה לרכב , כנ"ל לגבי הבגאז' , הנחת תיקים שקיות וכו'.

אין סיבה שבשימוש תקין המצב יגיע למצב כזה.

לדעתי האישית אם אתה שומר על הרכב מכנית פצצה ולא חוסך שקל הרי ההוצאה הכי קטנה זה לשמור גם על הצבע והחלודה, קצת אבסורד שבסוף אתה מוכר את הרכב עקב ריקבון ומצב חיצוני ירוד.

לגבי השאלה ששאלת, תמכור כמו שזה, מי שיקנה וירצה להשקיע עדיף שישקיע מכל הלב ולא יכבה שריפה שזה כנראה מה שאתה תעשה.

בהצלחה!

פורסם

האמת היא שאני לא מבין אנשים שנרתעים מאוטו צבוע.

יש מדינות בעולם שמחייבים אותם לתקן את הרכב תוך שבוע.

אני אישית מעדיף אוטו שנצבע כי אכפת לבעלים מרכב מאשר אחד עם תבע מקורי וכל האוטו חבוט ושרוט - העיקר שהצבע מקורי.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

שמע, קח עצה מבן אדם מבן אדם שהיה לו את הרכב הזה שנת 2006.

אמנם הצבע אצלי היה נראה יותר טוב ולא מקולף אך היה דהוי מעט והיה ליסינג עם 180 אלף ק"מ.

אז מבחינה מכאנית הרכב היה במצב מעולה. אבל מה, המחירון היה 28 אחרי ליסינג פרסמתי 22 אלף ולא קיבלתי טלפון אחד במשך חודש שלם.

ירדתי ל18 אלף רק רציתי להעיף את הבטטה הזאת שזללה לי את כל הכסף עם דלק, טלפנו הרבה אנשים לא רציניים סוחר התקשר אמר אני בא נותן 16 מזומן. התייאשתי אמרתי לו להגיע ושהגיע הוציא 13 מזומן, גירשתי אותו ואחרי שבועיים שאיש לא הגיע לראות את האוטו העפתי אותו בטרייד אין באוטו דיל ב16 אלף ושלום על ישראל.

תעשה לעצמך טובה ותעיף את האוטו הזה בטרייד אין בלי לאכול את הלב מאנשים שבאים לשחוט אותך.

תמיר.

• תוכן חדש...