Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני רוצה להוסיף למערכת אקווליזר על מנת לשלוט טוב יותר בתדרים...

יש לי אפשרות להביא מארה"ב. בגלל שמדובר על משלוח בדואר, אני מעדיף להשאר בערך מוצר של פחות מ50 דולר כי אז אין מכס ומע"מ.

יש לכם הצעות? ראיתי שיש מבחר ענקי של מוצרים באיזור ה30-50 דולר...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אין לי מערכת הייאנד, אני לא ממש בונה על רחוק...

פשוט הרדיו דיסקים שיש בארץ במחירים סבירים (עד 1400) לא נותנים כמעט בכלל שליטה על תדרים וחיתוכים...

אופל קורסה 2003

פורסם

shibby אם אינני טועה, יש לפיוניר מכשיר שאכן עם תחימה פנימית של תדרים, בתקציב המדובר..

היתי מברר זאת לפני שהיתי פונה לאלטרנטיבות..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אין לי מערכת הייאנד, אני לא ממש בונה על רחוק...

פשוט הרדיו דיסקים שיש בארץ במחירים סבירים (עד 1400) לא נותנים כמעט בכלל שליטה על תדרים וחיתוכים...

הוא אומר את זה שחור על גבי לבן ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני יודע שאפילו לרוקפורד 9300 אין תחימה, ובטח שלא קרוס...

ועם כל הכבוד לפיוניר, האקווליזר הפנימי שהם שמים בטוח פחות טוב מרוב האקווליזרים החיצוניים (גם אלא של 35 דולר)

אופל קורסה 2003

פורסם

:| איפה כתבתי שלרוקפורד 9300 יש תחימת תדרים ? :|

ומי אמר שאין כבוד לפיוניר מבחינת תחימת תדרים ?

ומי קבע שאקולייזרים של 30 דולר, באים עם פוטנציומטר של תחימה ? רוב האקולייזרים שנתקלתי בהם באים -ללא- פוטנציומטר של תחימה. (משמע - משחק מינימלי).

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אחי אתה תותח כודם אומר משהו אחר כך מסביר לעצמך ולבסוף, מאשים אנשים כאשר הם לא פנו אליך בכלל.

ולגבי השאלה של shibby, קרוס פשוט לא יתן תוצאה יותר טובה משיתן הפנל.

נ.ב לי יש קרוס של לנזר עם פוטנציומטר תחימה.

פורסם

(איל מצטער מראש על הOFFTOPIC)

יש לי כלב פיטבול, עם רצועת קשירה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
(איל מצטער מראש על הOFFTOPIC)

יש לי כלב פיטבול, עם רצועת קשירה.

באמת שאני חייב תשובה.

ולי איביזה עם 200 כ"ס מעניין מה יותר חזק בהתנגשות חזיטית.

ואכשיו לענינינו, אקוליזר טוב עולה יותר כסף שורה סופית.

פורסם

אוקי, אתם שניכם אומרים שיש פאנלים עם קרוס ואקוליזר נורמלי (יותר טוב או באותה הרמה כמו הזולים), מה עם דוגמא? והכוונה למשהו שלא עולה יותר מ1500 ש"ח...

אופל קורסה 2003

פורסם

pioneer deh 560 mp

1000 שח

12db octave

50/80/125

אפשרות תחימה מובנת עבור סאב\קומפוננט.

בכל אופן בתקציב שלך, אולי אפילו תמצא משהו יותר מתקדם ...

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...