Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רגע, ככה אפשר?

8-spares-on-2-angles-800.jpg

זה לא דק בהרבה מהצמיגים המקוריים של הרכב.. :lol:

מתגעגע :cry:

יום טוב גם לך

פורסם

הוא 105.

אני עם צמיג כזה מקדימה כבר חצי שבוע. עשיתי איתו כבר סביב ה-150 ק"מ והוא בסדר.

מקווה בסופש לשים זוג חדש ולהחזיר אותו לתא מטען

משכנתא זה קל

פורסם
העולם מתחלק לאלה שמבינים את מה שרשמת ונוסעים עם הגלגל הזה לפנצ׳רייה בהזדמנות הראשונה, ולאלה שלא מבינים ונוסעים עם גלגל בקוטר שונה מאות ק"מ מבלי לבדוק לחץ האוויר בו אפילו.

מה שוטר כבר יכול לעשות?

הקוטר החיצוני מאוד קרוב לקוטר הגלגל המלא (בהנחה שהגלגל מנופח ללחץ הנדרש, ומקורי של הרכב) הרוחב קטן יותר.

פורסם

לא מסכים שהדבר נכון תמיד.

לדוגמה, קיה סיד - מידה רגילה סטנדרטית 185/65R15 או 195/65R15, מידת צמיג ספייר 125/80R15.

הבדל של בין 40.5 מ"מ ל-53.5 מ"מ בקוטר. תחתוך בחצי ותקבל את הפרש הגובה שמקוזז ממרווח הגחון באותו צד.

בנוסף, הנה כל האזהרות שמופיעות בספר הרכב (וזה מבלי להתייחס לרכבי 4X4 ששם ההנחייה בדר"כ היא לנתק את המערכת בעת שימוש בגלגל כזה):

1.jpg

פורסם (נערך)

איליי, טום,

אני גם חושב שזה תלוי ברכב,

ב159 שהייתה לי הספייר היה תואם "לרגילים" בכל המדדים, (הרכב עבר זוג ידיים לפניי לכן יש מצב שאחד מהם החליף.)

בפולו שרכשתי ישירות מהייבואן המידה שונה בצורה מוזרה, 195/55/15 זה המידה של הרגילים, 205/65/16 זה הספייר :?. כשנסעתי על הספייר הבקרת יציבות השתגעה והרכב הרגיש מאוד לא מאוזן.

ממליץ בחום לרכוש ג'אנט ברזל פשוט וצמיג סביר עבור הגלגל החלופי, כי פאנצ'ר בשעת לילה מאוחרת ומאות ק"מ מהבית... זו חתיכת סיוט של נסיעה. מנסיון.

אגב, 105 נשמע לי חסכוני ביותר :lol:

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תוכן חדש...