Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בפיג'ו 206XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוב, תתחדש!

עכשיו רק נשאר לך לנהוג יותר מהר מרוכבי האופניים בכביש והכל יהיה בסדר.

פורסם
תתחדש ותהנה! מתי ישור קו אסטתי? :)

ועל איזו חלופה יפנית כבודו ממליץ שתתן לבעל הרכב את אותו ה"fun" באותו טווח מחירים +\-?

+1 (טוב נו, חוץ מיאריס TSport שקשה מאוד למצוא)

תתחדש! רכב מהנה מאוד, העברתי 4 שנים נפלאות עם אחת כזו מבציר 2001

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

תתחדש! אפשר לשמוע מפרטים על האוטו? יד? ק"מ? נדרש ישור קו?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

תתחדש ותתחיל לעבור את ה 4000 סלד, יש חיים שם למעלה.

לגבי הרכב, הרכב נראה גמור, תתחיל לשנן מספרי טלפון של מוסכי צרפתיות.

Miata ND2

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות המפרגנות!

כיף לראות שיש פה כמה בעלי 206ים.

רכב בציר 2006 צבע שחור 150,000 ק"מ, 1.6 ו 110 כ"ס נמרצים.

שיפופו, מקווה שיהיה קל ככול האפשר עם הצבע (בכל זאת יש חריטה רצינית בתחום הדיטיילינג)

האמת שהופתעתי מאוד שהיא (איך להגיד) זריזה מהאלנטרה! וכו וכו. אומנם כי בשיוט על 100 קמ"ש הסל"ד קרוב מאוד ל3,000 וזה מעט מרעיש והמזל שהבידוד רעשים מעולה. באלנטרה ב100 קמ"ש המחוג מראה קרוב ל2,000 סל"ד. סה"כ בשבוע-שבועיים שיש לי אותה אני מאוד מרוצה.

משתמש פורום רשם למה לא יפנית, לא אוהב יפניות אני בכלל פריק של יונדאי אבל אין יונדאי ידנית ראויה (בארץ) ולכן קו החשיבה השתנה מעט.

לגבי יישור קו אסטטי, קודם אוטם צבע טוב הנלווה לתהליך הכנה ארוך, ניקוי פלסטיקה פנימית ושאיבה.יש לציין כי הרכב הגיע נקי מבעלים פדנט כנראה כמוני. ואם המצב יתאפשר פוליש דו שלבי קל כדי לטשטש סווירליס משטיפות אוטומטיות מרובות. הפן המכאני, סה"כ לא נזקק הרכב ליישור קו. בנוסף יש תיעוד על הכל מהיום הראשון על הכביש ועד נורת דרך שנשרפה לפני חמש שנים,מטופל בפדנטיות במוסך "גבע" (קל לי לזכור את השם) לפני כמעט שנה בוצע טיפול טיימינג החלפת שמנים וכל מה שצריך. קלאץ הוחלף לפני גם פחות משנה באחד מקורי. טיפול הבא בעוד 5,000 ק"מ.

שונות, יש להחליף פלטר מזגן, נורות פאנל מזגן שנשרפו, ולבדוק איך המתקן של האופניים משתלב על הבגאז בתקווה שלא יהיה פאדיחה. ולחשוב מה לעשות עם הרדיו קלריון המקורי שבלע לי דיסק ומסרב לצאת. ישנה אפשרות לתקן את הרדיו בעלות של 400 ש"ח,או לקנות מתאם USB PL3.5 לרדיו המקורי או פשוט להחליף את הרדיו עצמו. הדילמה היא שכאשר מחליפים את הרדיו מתבטל הצד הראשי וידית פיקוד רדיו. (מיומנו של בעל צרפתייה מתחיל)

וזהו, פעם היא פעם E (הכינוי לאלנטרה) :wink:

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אני בכלל פריק של יונדאי אבל אין יונדאי ידנית ראויה (בארץ) ולכן קו החשיבה השתנה מעט.

שכחת את הI20 1.6 עם 126 סוסי פוני קוריאנים :hihi:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...