Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקראת צבא אז לכבוד זה אני ואחי הגדול יוצאים לטיול בדרום עם פורד פיאסטה שקנינו.

עכשיו השאלה שלנו זה האם יש אפשרות פשוטה יחסית להגביה אותה 4 ס"מ בערך?

תודה רבה לעונים ואחלה סופש 8)

פורסם

אין שום טעם להגביה את הרכב הנ"ל.

זה לא יקנה לך שיפור בביצוע (להפך, הביצועים ירדו)

וזה בטח לא יאפשר יכולות שטח מוגברות.

יש אפשריות, ללא אישורים מיוחדים, סט בולמים וקפיצים השקעה של כמה אלפי שקלים בודדים.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

יש סט גומיות שמלבישים בקפיצי הרכב, הם מגביהים כ- 4 ס"מ על הנייר ובפועל כ- 2 ס"מ, שמתי אותם פעם בסובארו טנדר שעבד בחקלאות והגומיות נעלמו בנסיעה תוך כמה שבועות. הגבהתי מכוניות סובארו 4X4 שבבעלותי ב- 4 ס"מ עם ספייסרים אך כמו שHenzTDI כתב אין טעם להגביה פיאסטה 97'.

אני ממליץ שתקנה סובארו ליאונה (משנת 85-94) מוצלחת. הרכב גבוה יותר מכל מכונית חדשה יותר, אמין ומותאם לשטח כי מבוססת עליו גרסאת 4X4 כך שתחתית הרכב מוגנת יחסית.

• תוכן חדש...