Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה כוח לא עובד, מאזדה 6 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 6 שנת 2009. היום ניתקתי את המינוס מהמצבר לעשר דקות והחזרתי. כשבאתי להתניע הנורה של ההגה כוח נשארה דולקת כתקלה וההגה לא עובד (קשה). לפני ניתוק המצבר הכל עבד חלק. יש למישהו פיתרון לזה? הסבר? תודה רבה לכם :/

עשיתי נסיע עם הגה כוח לא עובד עדיין לא חזר לעבוד ויש תקלה .

פורסם

ספר רכב יש ?

יש לך רק 2 קופסאות פיוזים, ועליהן כיתוב על מה אחראי כל פיוז, תתחיל לבדוק שם.

קוםסה אחת בתא המנוע ושניה מתחת להגה, על הקורה ליד המשענת לרגל שמאל.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

שתי הקופסאות פיוטים נבדקו כל הפיוזים נמצאו תקינים הייתי במורשה הם רק בילבלו לי את המוח בעיקר אבל הסורק תקלות נתן קוד תקלה u0131 זה מה שרשום לי בחשבונית

בינתיים תקוע אין לי מושג מה לעשות עוד מעט אני יגיע לחשמלאי לבדוק יותר לעומק

פורסם

Lost Communication With Power Steering Control Module

נשמע יקר, בהיעדר תקלת חיווט כזו או אחרת, יש מצב שהמודול של ההגה נשרף/מת? כל זה מניתוק וחיבור מצבר?

http://www.datsc.com/tabid/123/Diagnostics/Mazda/Default.aspx

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בסופו של דבר התקלה תוקנה בעדכון חדש של תוכנה של ההגה זאת הייתה הבעיה קנס של 300 שקל בבדיקה במורשה אני בחיים לא יכנס לשם ו700 ש״ח לחשמלאי שפטר את הבעיה כל הכבוד לו.

• תוכן חדש...