Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברקסים של TRW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין להחליף את הברקסים שלי ברכב כי הם שורקים חורקים ורועדים

איך החברה TRW

צלחות ורפידות קדמיות שלהם ב 600 שקל ( ללא התקנה )

אם יש עוד חברות טובות אמינות ומומלצות שלא מרעישות אשמח לדעת עליהם

פורסם

TRW Lucas אחת החברות המוכרות, ותיקות והטובות בעולם הבלמים.

צרף אליהם גם את Textar / Mintex / PAGID / Brembo ו-ATE.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני קניתי של צלחות של ברמבו ורפידות של TRUSTING שהם אמורות להיות חברות טובות מאוד

עם הרכבה בסך של 1300 של קדמי ואחורי.

אם אתה שואל אותי? תקנה מקורי

אני קצת מצטער למרות שזה כפול מחיר אבל אני לא שקט עם זה יש קצת חריקות והם חדשים עוד.

חוץ מזה שהצלחות נהיו לי חלודה משום מה...ולא ירד.

פורסם

1. יש בלמים שקצת חורקים או מרעישים יותר מאחרים. בלי לשמוע קצת קשה לאבחן את מקור הרעש, אבל יכול להיות שהתקינו לך את הרפידות ללא הפחיות, מה שעושה רעשים צורמים בבלימה.

2. חלודה על הצלחות זה עניין טבעי ותקין.

אני לא רואה שום סיבה להתקין בלמים מקוריים יקרים, בטח אם קונים את החלקים מחברות ותיקות, טובות ומוכרות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יש מצב שהבלמים האלה גם יחרקו ? ועל איזה פחית שמונעת רעשים מדובר ?

מצטרף לשאלה.

שוב אלא לא רעשים צורמים ..אלא רעשים בעיקר שהאוטו קר שלא היו לי בבלמים המקוריים.. אולי הרפידות TRUSTING לא מספיק טובות

אגב איך אפשר לדעת אם באמת הרכיבו לי את החברות שאמרו לי?

• תוכן חדש...