Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרנו עם הקטן מטרמ- טרום מיון כך זה ניקרא בירושלים

זה פעם שישית או שביעית בחיינו שאנו הולכים לשם.

שמעו,

זה עולה 66 שקל וכך צריכה להיראות מערכת הבריאות של ישראל.

באים, משלמים, נבדקים ויוצאים.

יש הכל שם

הגענו ב17:20, נכנסנו ב17:50, לקחו לינוקא מדדים.

חכינו 10 דקות לרופא שיגיע, יקח בדיקת דם+ שתן , במקום יצאו הממצאים.

נשלחנו לצילום ריאות.

במקום תשובה.

19:00 יצאנו - צינון קל {איך קל לילד יש 40.5 מעלות חום?!} , ברוך השם אין סכנה.

אם היינו צריכים ללכת לקופת חולים אז זה היה כך:

היום- אין תור לרופא שלנו יש רק מחר.

-יום שלישי הגענו לרופא, ששלח לבדיקות דם, אך אבוי, בדיקות דם הם מ7 עד 9 בבוקר, תגיעו מחר.

-יום רביעי- עשינו בדיקות דם

-יום חמישי - התשובות

יום שישי- חשש לדלקת ריאות לכו בראשון לעשות צילום.

איף....

המלצה שלי:

טרם טרם טרם

גם אם יעלה 100 שקל שווה.

הכל באותו המקום.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

זה נהדר, ואני שמח לשמוע שהכול (יחסית) בסדר. אבל מרגיז לחשוב שמנכים לך "ביטוח בריאות" כל חודש מהמשכורת, ובנוסף אתה משלם מסלול "משלים/זהב/פלטינה/אורניום" לקופ"ח וכשצריך לקבל שירות יותר זול, נוח ומהיר לפנות למקום פרטי. וכשצריך לממש את הזכויות שלך מאותה קופת חולים, אתה מקבל ז' ב-ע'. סוציאל דמוקרטיה במיטבה. *Face Palm*

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש לי רק דברים טובים לומר על טרמ בירושלים,

פעם אחר פעם שלחנו לשם הורים חסרי אונים עם ילד פצוע/חולה,

צוות טוב ומענה הכי מהיר שיש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ספייר, ביקור דומה בארה"ב יעלה בקלות מאות דולרים, אם יש לך ביטוח טוב אולי זה יהיה מתחת ל100$, ספק, וגם זה בגלל שכל חודש המעסיק ועובד משלמים הון על הביטוח, אם יש תחום אחד שהמחירים סבירים בו בארץ זו רפואה גם אם פרטית עדיין הביטוח ישתתף לרוב.

פורסם

בוקר טוב לכם,

אני תמיד מעדיף את זה על פני הקופה שעושה אנשים חולים. באמת יש שם הכל, ואחלה אנשים ואחלה שירות.

זה שווה כל שקל למרות שאתה כבר "מבוטח" בקופת חולים שלך, הרי כמה פעמים אתה כבר חולה בשנה? אז זה ממש בקטנה, העיקר לדעת מה יש לך ישר ולקבל את מה שצריך בצורה הכי נוחה שהכל במקום אחד.

אני אישית לא מבין למה לא עובדים ככה בכל הארץ? למה בכלל יש 4 5 קופות חולים? זה משנה משהו? סתם מיותר...

eladns1

דווקא בירושלים אפשר עוד להיתקע שם כי יש הרבה חרדים למשל באזור התחנה המרכזית אז יש עוד טרם וזה אחלה.

לפני חודש נתקעתי שם 3 שעות אבל זה השתלם לי :)

Polo 2012

פורסם
זה נהדר, ואני שמח לשמוע שהכול (יחסית) בסדר. אבל מרגיז לחשוב שמנכים לך "ביטוח בריאות" כל חודש מהמשכורת, ובנוסף אתה משלם מסלול "משלים/זהב/פלטינה/אורניום" לקופ"ח וכשצריך לקבל שירות יותר זול, נוח ומהיר לפנות למקום פרטי. וכשצריך לממש את הזכויות שלך מאותה קופת חולים, אתה מקבל ז' ב-ע'. סוציאל דמוקרטיה במיטבה. *Face Palm*

רוצה לשמוע משהו באמת מרגיז?

לאחר שעברתי לחו"ל המשכתי לשלם ביטוח לאומי כחוק בו זמנים שקופ"ח חולים כללית ממשיכה לחייב אותי על כללית מושלם, הפעם הראשונה שנזדקקתי לשירותיהם בישרו לי שמצטערים, אי אפשר בכלל לטפל בי כי אני שוהה בחו"ל.

כשיביררתי כמה זמן מופיע להם הסטטוס שאני שוהה בחו"ל ענו לי שמעל חצי שנה, כלומר הם המשיכו לחייב אותי מעל חצי שנה בידיעה שאני גם ככה לא יכול להשתמש בשירותים שלהם.

בהערת אגב לפותח השרשור, עד כמה שידוע לי אם לילד יש חום של 40.5 מעלות חייבים לקבל אותו ללא תור גם בקופ"ח רגילה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בפעם היחידה שהייתי בטרם, ברמת גן\בני ברק, חיכיתי 3 שעות עם ילד שסובל מקשיי נשימה, עד שראינו רופא.

לא עשה לי חשק לחזור לשם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אלעד, אתה מדבר על המרפאה שנמצאת באזור רוממה?

גם לי יש ניסיון מצויין איתם.

הייתי שם פעמיים ובפעמיים האלה השירות היה ממש טוב ומהיר.

דרך אגב, אם אני זוכר נכון, במידה ויש שבר ושמים גבס, או אם יש צורך בתפרים, אז לא צריך לשלם.

מצד שני, אח של אישתי הגיע לשם אחרי שהרגיש שמשהו נכנס לו לעין.

אין שם רופא עיניים.

לאחר בדיקה קצרה של רופא כללי, שלחו אותו חזרה הבייתה.

חזר לשם אחרי כמה שעות והמשיך להתלונן על כאב בעין ועל דמע לא נורמלי.

שוב שלחו אותו הביתה.

יום לאחר מכן הוא הלך לרופא הפרטי, זה שלח אותו למרפאת עיניים (בחרום) ושם מצאו שיש לו שריטה או משהו כזה בקרנית.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

סתם שתדעו שגם בערד יש חדר רפואה קדמי מצויין.

באחד מטיולי הג'יפים נפצעתי באופן לא פשוט ביד. מד"א באיזור המלונות ביקשו כמה מאות שקלים בשביל לטפל, ואמרו שבכל מקרה הם מפנים אותי ישר לסורוקה.

טלפון למוקד קופ"ח כללית, הפנה אותי מיידית לחדר הרפואה הקדמי בערד. טופלתי מייד על ידי רופא וחובש, שהרגיעו את הדרמה, ושלחו אותי לדרכי בלי לשלם שקל.

באמת שהתרשמתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בסך הכל הם באמת בסדר.

קחו בחשבון שאם צריך לתפור, הם שולחים למיון.

נדמה לי שיש עוד סניפ/ים בירושלים. תעשו שיעורי בית, לשעת הצורך.

פורסם

אני גם הגעתי פעם לחדר הקדמי בערד, בשבת, זה היה ממש מצחיק - מקום ריק לחלוטין קפצו עלי 2 רופאים + מזכירת קבלה שנראו כאילו מגיע לשם מטופל פעם בחודש. איזו עיר רפאים זו...

לגב טרמ - ממש חבל שאין בתל-אביב. אני מניח שביקורופא זה סוג של מתחרה? הייתי שם פעם ודווקא חיכיתי לא מעט, אבל די ברור שהם מקדמים לפי דחיפות (לא הייתי במצב קריטי במיוחד...)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
רוצה לשמוע משהו באמת מרגיז?

לאחר שעברתי לחו"ל המשכתי לשלם ביטוח לאומי כחוק בו זמנים שקופ"ח חולים כללית ממשיכה לחייב אותי על כללית מושלם, הפעם הראשונה שנזדקקתי לשירותיהם בישרו לי שמצטערים, אי אפשר בכלל לטפל בי כי אני שוהה בחו"ל.

כשיביררתי כמה זמן מופיע להם הסטטוס שאני שוהה בחו"ל ענו לי שמעל חצי שנה, כלומר הם המשיכו לחייב אותי מעל חצי שנה בידיעה שאני גם ככה לא יכול להשתמש בשירותים שלהם.

באמת מרגיז, לפחות החזירו את הכסף?

פורסם

גם לי טרמ זכורים לטובה מירושלים.

בצפון יצא לי להכיר את המרפאות של ביקור רופא, גם ביום שישי בערב הטיפול היה מהיר ויעיל (אומנם לא הגעתי לשם עם בעיה שדורשת התערבות של מומחים).

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...