Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת מרגיז, לפחות החזירו את הכסף?

לא היה לי זמן או רצון להתעסק בזה בייחוד מאחר והייתי אמור לטוס חזרה להורג קונג באותו יום, פשוט התעקשתי שלא מעניין אותי איך אבל הם הולכים לקבל אותי ובסופו של דבר אכן נכנסתי לרופא.

כמובן שעוד באותו היום ביטלתי את המשך החיוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

טרמ במודיעין - הייתי בשבת בצהריים פחות מ20 דקות הייתי עם מרשם לאנטיביוטיקה בחוץ.

ככה אמורה להראות מערכת בריאות, היא נראית ההפך מכך עקב כך שא' היא ציבורית - כיאה לשירות ציבורי - הוא מסורבל, הוא ביורוקרטי ואיטי.

ב' היה איזה סגן שר בריאות שאפשר לטעות ולקרוא לו ליצן שעשה הרבה כלום בזמן כהונתו (לא היה לו שר)

ג' יש איזה ראש ממשלה בפירוש אפשר לקרוא לו ליצן - עקב ייבוש השירות הציבורי (ע"ע דואר) והפרטה הפרטה הפרטה.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

בעבר הרחוק גם הקופות הפעילו שירותים דומים - לי זכור ה"מר"מ" במרפאת לין בחיפה שנתן גם הוא שירות מצויין. כנראה שלקופות יותר זול לסבסד ביקורים במוקדים שטאמ, ביקורופא ודומיהם מאשר להפעיל את השירות בעצמן.

לא לשכוח שהעומס תלוי מאד מקום ובשעת ההגעה, סה"כ במרפאות הביורוקרטיה היא מינימלית והמתנה נובעת מהיחס בין מספר הפונים, סוג הפניה (כלומר הזמן שנדרש לטיפול בבעיה מסויימת) לבין מספר אנשי הצוות והציוד העומד לרשותם. אם בעבר היית מגיע למרפאה ו"לוקח מספר" ואז צריך להמתין לתורך, גם 4 שעות, הרי ששיטת זימון התורים הקיימת מצמצמת מאד את זמני ההמתנה בתור.

הצד השני הוא, כמובן, זמינות שירותים - אבל מארכת הרפואה בארץ נתונה בסד תקציבי חונק שמקשה אפילו על חידוש ציוד שהתבלה, שלא לדבר על הרחבת שירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביקרנו שם עשרות פעמים לאורך השנים, כיום הייתי שם מספר פעמים עם הילד.

שירות מעולה, יחס מדהים ופתרונות מצוינים ובמהירות, חלק מהטיפולים ללא עלות, בלילות וסופי שבוע זה זול יותר.

כואב לראות את התמונה של היזם הדתי שהקים את טרם ונהרג בפיגוע בכניסה כל פעם.

פורסם (נערך)
אלעד, אתה מדבר על המרפאה שנמצאת באזור רוממה?

גם לי יש ניסיון מצויין איתם.

הייתי שם פעמיים ובפעמיים האלה השירות היה ממש טוב ומהיר.

דרך אגב, אם אני זוכר נכון, במידה ויש שבר ושמים גבס, או אם יש צורך בתפרים, אז לא צריך לשלם.

מצד שני, אח של אישתי הגיע לשם אחרי שהרגיש שמשהו נכנס לו לעין.

אין שם רופא עיניים.

לאחר בדיקה קצרה של רופא כללי, שלחו אותו חזרה הבייתה.

חזר לשם אחרי כמה שעות והמשיך להתלונן על כאב בעין ועל דמע לא נורמלי.

שוב שלחו אותו הביתה.

יום לאחר מכן הוא הלך לרופא הפרטי, זה שלח אותו למרפאת עיניים (בחרום) ושם מצאו שיש לו שריטה או משהו כזה בקרנית.

עודד.

במקרה של פגיעה בעין אפשר ללכת למיון ולקבל החזר.

בכל אופן, הרעיון של טרמ הוא לקבל טיפול עבור דברים שברמה העקרונית מצריכים חדר מיון, אבל אפשר לפתור אותם בלי כל הטררם אבל לא למקרים של הצטננות ומרשמים לאקמול.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

חזרתי עכשיו עם אחד החיילים שלי מ"ביקורופא" בחיפה, שנותן שירות הן לאזרחים והן לחיילים. חייב לציין מרפאה מסודרת מאד עם שירות יעיל ביותרפחות משעה מרגע לקיחת המספר ועד שיצאתי חזרה הביתה אחרי בדיקת רחות + בדיקת רופא + ספירת דם + השלמת בדיקת הרופא. הבעיה היחידה מבחינת שירות - קבלת חיילים מתחילה רק בשעה 17:30, וחלוקת המספרים 10 דקות קודם, מה שגורם להתנפלות על המכשיר המפיק את המספרים. מי שמגיע מוקדם חייב לשמור פיזית על תורו.

וקוריוז - בכל מקום שבו צריך סמל של רפואה יש צלב: בחדר האחות צורה של שביס עם צלב, סמל של רופא על ידי תיק רופא עם צלב. קצת מוזר במקום שנותן שירות לחיילים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

המלצה שלי:

טרם טרם טרם

גם אם יעלה 100 שקל שווה.

הכל באותו המקום.

חוץ מזה אם אתה בלאומית, אתה יכול להביא אח"כ הפניה מרופא המשפחה לסניף של ט.ר.מ והם יזכו אותך ב 55 שח ששילמת!!

ניסיתי את סניף כרמיאל עם סבא שלי. כל הכבוד להם ולמייסד שלהם שתמונתו תלוייה על אחד הקירות בכניסה.

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בתור עובד טרמ (לשעבר) אני מצטרף להמלצות על המקום. רק קחו בחשבון שבזמני העומס (ערבי חגים ושבתות ומוצאי חגים ושבתות) ההמתנה עלולה להיות ארוכה ביותר. הרמה של הרופאים שם משתנה אבל רובם טובים מאוד וחלקם אפילו מצויינים. הצוות הסיעודי איכותי מאוד, מורכב בעיקר מאחיות, סטונדטים לרפואה ופראמדיקים (עבדכם הנאמן משתייך לקבוצה האחרונה) ומשתדלים לתת את השירות הכי טוב. רק תזכרו, נסו להימנע מלבקר שם בזמני העומס, במיוחד בסניפים בפריפריה.

• תוכן חדש...