Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי אתמול את ״מכונת הכסף״ (the big short). סרט מרתק שמציג אספקטים מעניין של משבר הסאבפריים בארה״ב בצורה קלילה ומצחיקה. הסרט דורש ריכוז ומעט סבלנות, כששני אלה קיימים הסרט מהנה ומלמד מאוד.

יום טוב גם לך

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן סרט מצויין, המלצתי עליו בגיבוב, למי שנכנס.

כרגע סיימתי לראות את THE BIG SHOT, סרט ממש טוב, מספר בפשטות, כולל הסברים להדיוטות (ששוברים את הקיר הרביעי, לאנשים שאוהבים את זה), על משבר הסאב-פריים שמוטט את הכלכלה העולמית ב-2008, הסרט מתמקד באנשים שחזו את המשבר הזה, וניסו להרוויח סכומים עצומים של כסף ע"י הימור למעשה נגד הכלכלה האמריקאית, ועל איך הבנקים התפרנסו מלחלק הלוואות לכל מי שביקש, מתוך ידיעה שרובם לא יעמדו בתשלומים, וביתם יעוקל, ועל איך הם ניסו להונות את השוק, עד שהסחורה שהם מכרו (הלוואות, ונדל"ן) הפכו לחסרי-ערך, ולמעשה רוקנו את הבנקים מכסף ומוטטו אותם.

סרט שמראה את הצד המנותק של הקפיטליזם, הצד שבו כבר לא מייצרים שום דבר, חוץ מכסף.

פורסם (נערך)
The Martian

לדעתי Interstellar עשוי טוב יותר. אולי בגלל שמופיע שם שחקן בעל שיעור קומה בדמותו של

Matthew McConaughey.

אם כבר בסרטי חלל עסקינן - אני לא יודע על איזו פלנטה היפיוף הזה נחשב לשחקן טוב יותר ממאט דיימון. שניהם פחות או יותר באותו קליבר כשחקנים רציניים, ודיימון גם יודע לכתוב.

לגבי איש המאדים - לדעתי הוא היה ארוך בשעה מהנחוץ, או אולי פשוט קצר מדי בשביל להיות מיני-סדרה. היו שם יותר מדי אפיזודות תלושות אחת מהשניה וכל העסק נראה כמו הצגה בתיאטרון נסיוני שמחליף ז'אנר כל רבע שעה. מדע בדיוני, קומדיה, דרמה... תחליטו.

בכל אופן, לי הוא הזכיר יותר את Gravity אם כבר משווים, וסנדרה בולוק נראית יותר טוב ממאט דיימון גם ביום הכי גרוע שלה.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם (נערך)

טום האנקס עשה כמה וכמה סרטים טובים בקריירה שלו. אבל שני סרטים אני לא יכול לשכוח.

1. The Green Mile באחת ההופעות המרשימות שלו בסרט ענק.

2. Cast Away גם בהופעה וסרט מעולה.

כמובן שיש לו עוד הרבה סרטים איכותיים - אבל אלו 2 שחקוקים אצלי כמו סלע.

יפה. סיימתי את שניהם מצויינים,את גרין מייל ראיתי מזמן אבל צפיתי שוב ממש בשקיקה..

מקסים,כמו שציינת יש עוד טובים שלו

את פורסט גאמפ מאד אהבתי גם כן משחק מצויין של הנקס.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם (נערך)
יפה. סיימתי את שניהם מצויינים,את גרין מייל ראיתי מזמן אבל צפיתי שוב ממש בשקיקה..

מקסים,כמו שציינת יש עוד טובים שלו

את פורסט גאמפ מאד אהבתי גם כן משחק מצויין של הנקס.

סרטים איכותיים אין בעיה לראות כמה וכמה פעמים, במיוחד שמדובר בקלסיקות.

בסרט The Green Mile הוא מציג את אחת ההופעות הטובות שלו ללא ספק. אבל גם בסרט המצוין Captain Phillips יש לו משחק יוצא מן הכלל ומרשים. שחקן נפלא.

אם כבר בסרטי חלל עסקינן - אני לא יודע על איזו פלנטה היפיוף הזה נחשב לשחקן טוב יותר ממאט דיימון. שניהם פחות או יותר באותו קליבר כשחקנים רציניים, ודיימון גם יודע לכתוב.

לגבי איש המאדים - לדעתי הוא היה ארוך בשעה מהנחוץ, או אולי פשוט קצר מדי בשביל להיות מיני-סדרה. היו שם יותר מדי אפיזודות תלושות אחת מהשניה וכל העסק נראה כמו הצגה בתיאטרון נסיוני שמחליף ז'אנר כל רבע שעה. מדע בדיוני, קומדיה, דרמה... תחליטו.

בכל אופן, לי הוא הזכיר יותר את Gravity אם כבר משווים, וסנדרה בולוק נראית יותר טוב ממאט דיימון גם ביום הכי גרוע שלה.

מתיו מקונוהיי שחקן אופי מעולה. יכול להחזיק סרט/סדרה כמעט לבדו. זה לא ממעיט מהיכולת של מאט דיימון שגם שחקן איכותי. צודק, היו צריכים לקצר את הסרט ב 30/40 דקות בשקט.

מעבר לזה להופיע בסרטים מהז'אנר הנ"ל (חלל אפל חשוך ושקט) מחייב שחקנים עם יכולת משחק מאוד גבוה כדאי להחזיק את הצופים מרותקים מול המסך שעתיים או יותר. מאט דיימון עשה את זה טוב. גם סנדרה בולוק בסרט Gravity ביחד עם ג'ורג' קלוני הציגו הופעה מרשימה. (במיוחד סנדרה בולוק)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

סליחה, גרביטי זה זבל עופות מזוקק, הגם אם ארוז יפה.

אם אתם רוצים סרט מד"ב low key נפלא, צפו בסרט Moon. אל תגגלו טריילרים ואל תקראו כלום לפני שתצפו בו, זה יספיילר את הסרט.

אם ימצא חן יש עוד המלצות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

המלצה הפוכה, תתרחקו מ KNOK KNOK כמו מקקי של כלב בדשא של הפארק.

ראיתי את הטריילר, נראה מגניב, ראיתי את הציונים, נראים לא תואמים למציאות, החלטתי לתת לזה צ'אנס.

איזו טעות, בימוי, משחק, דיאלוג, הכל ברמה של פרויקט סיום מגמת קולנוע בתיכון.

פשוט אין לי אף מילה טובה להגיד על הסרט וזה לא קורה הרבה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ראיתי אתמול בקולנוע גלובל מקס קריון את

האיש שנולד מחדש סרט מקסים בעיני,את האמת

קצת התבאסתי שזה הסרט שנבחר ע''י הקבוצה שהיינו

איתם ציפיתי לראות את שמונת השנואים או הנערה הדנית אבל

החוויה היתה מדהימה,תענוג של קולנוע,עלילה,סאונד,וכמובן איכויות

צילום מרהיבות.מה שכן הנשים כולל אשתי לא אהבו ומאד התאכזבו

מהסרט,כנראה בשל האלימות או וואט אבר....

יוגב,לפי המלצתך אני כבר באמצע של

Captain Phillips איזה מזל

שיש אותך מעולם לא שמעתי על הסרט הזה והוא ממש מרתק..

פורסם

Criminal Activities ארבעה חברים מסתבכים עם מאפיונר (ג'ון טרבולטה) בעסקת כספים.

בתמורה הם מסכימים לחטוף יריב שלו כדאי לסגור את החוב - אבל הדברים לא מתגלגלים כמו שהם תכננו.

זו הייתה אמורה הייתה להיות דרמת מתח סבירה, ככה בשביל סרט לאחר הצהריים - במקום זה קיבלנו

אוסף אירועים שאין ביניהם שום קשר ומשחק בינוני. לא אוהב שמערבבים הומור שלא במקום בסרט פשע.

זה מבחינתי סרט חסר זהות. ליהוק מגוחך של ג'ון טרבלוטה שמשחק מאפיונר מוחצן בצורה מוזרה בדיבור ובהליכה (הוא חוזר על זה בהרבה סרטים,ללא הצלחה) גם בסרט Savages המצוין בפני עצמו היה לו משחק דומה. נראה לי שלעד נזכור אותו "משיגעון המוזיקה ו "גריז".

סרט כמובן מיותר.

נקודת האור היחידה זה מייקל פיט שהופיע בסדרות Boardwalk Empire /Hannibal

וגם ברימייק לסרט הגרמני הטוב אבל האלים Funny Games. לדעתי מדובר בכוכב עולה.

יוסי, אני שמח שאני קולע לטעמך.

פורסם
ROOM, אחד הטובים שיצא לי לראות בזמן האחרון.

יצא כבר לטורנט הקרוב לביתך.

סליחה על השאלה המציקה- אפשר לינק לטורנט?

התרשמתי לטובה מהטריילר ומהביקורות, אבל, היי, על מי אני עובד- אני דלוק על השחקנית הראשית עוד מ"ארה"ב של טרה" (ראיתי רק את העונה הראשונה).

גם אני חשבתי ככה (ואני לא היחיד),

אבל אז ראיתי את העונה הראשונה של "בלש אמיתי" ו"מועדון הלקוחות של דאלאס" ושניתי את דעתי (ואני לא היחיד).

yossy, תוסיף את הסרט האחרון לחובת הצפייה שלך (אולי כבר ראית).

המלצה הפוכה, תתרחקו מ KNOK KNOK כמו מקקי של כלב בדשא של הפארק.

ראיתי את הטריילר, נראה מגניב, ראיתי את הציונים, נראים לא תואמים למציאות, החלטתי לתת לזה צ'אנס.

איזו טעות, בימוי, משחק, דיאלוג, הכל ברמה של פרויקט סיום מגמת קולנוע בתיכון.

פשוט אין לי אף מילה טובה להגיד על הסרט וזה לא קורה הרבה.

מחזק את עמיתי השרירי; חבר לעבודה המליץ לי על הסרט לפני כחודש, חזרתי הביתה מהעבודה, הורדתי בהתלהבות וצפיתי- אני עדיין רודף אחריו כדי לקבל את השעתיים האלה בחזרה. גרוע ביותר.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם (נערך)
סליחה על השאלה המציקה- אפשר לינק לטורנט?

התרשמתי לטובה מהטריילר ומהביקורות

אין כרגע גרסאות HD לסרט ROOM - אם אתה מתפשר על איכותיות אחרות? יש לך כמה:

http://yatorrents.com/Room-2015-DVDSCR-XViD-ac3-ETRG-torrent-7151887.html

https://thepiratebay.se/torrent/13016355/Room.2015.DVDSCR.XViD.ac3-ETRG

עריכה,תשובה ל Michael_N

Misery סרט חזק ראיתי אותו כמה וכמה פעמים. משחק מעולה של Kathy Bates

אל תחמיץ.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

חבר לעבודה המליץ בחום על הסרט ״מיזרי (Misery)" שנוצר בהשראת הספר של סטיבן קינג. סרט מלפני 25 שנה.

יש אישור מחברי הוועדה של הפורום? סה״כ לפי התיאור ברשת - נשמע חביב.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסרט נחמד, למרות שהושמטו הרבה דברים שהופיעו בספר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה על הקישורים יוגב

משום מה לא אהבתי את הסרט ''מיזרי'' למרות שהוא

זכור לי דיי טוב,הוא פשוט לא עשה לי כלום.

• תוכן חדש...