Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בצג LCD של פסנטר חשמלי של ימאהה

ה flat cable שמוקפים בעיגול, מודבקים באיזה דרך לא ברורה למעגל המודפס

עם הזמן המגעים נדפקו - אם אני מצמיד עם האצבע הכל תקין.

חבל לי על 100 דולר לצג חדש.

יש למשהו מושג איך נוצר החיבור במקור ואיך לתקן את המגע?Free-Shipping-Original-new-Keyboard-yamaha-PSR-S550-PSR-S500-PSR-S650-MM6-lcd-screen-display.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש דבק מיוחד לנ"ל, אין לי מושג איך קוראים לו, תלך למעבדה או מקום שמתעסק אם זה וזה יסתכם להערכתי בכמה עשרות שקלים.

לגבי שם/סוג הדבק חכה לעוד תגובות או חפש באינטרנט.

פורסם

עוד תגובות?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

יש דבק נחמד של 3M , מוליך בציר Z בלבד, איתו מדביקים את הפלאט הזה וכך גם נוצר המגע החשמלי. סוג ההדבקה הזה קיים באייפוד דור 2, אכלתי איתו מרורים אבל ברגע שאתה לומד לעבוד עם הדבק הזה זה מגניב לגמרי.

יש לי כמה חתיכות, וכן לינק ב -EBAY , קצת שוחטים על סטריפ של 10 ס"מ, אבל לא פשיטת רגל. מאיפה אתה?

הדבק נקרא 9703 Z-axis (בשפה חופשית) , חפש את זה בEBAY. בזמנו אביבZ מנהלנו היקר עזר לי למצוא את זה (וגם מרק היה בתוכייה איכשהו) , אז תודות להם.

הטיפ שלי - תשמתש בדבק דו"צ חזק על מנת להצמיד את הכבל באיזור שמחוץ למגעים (שאותו תדביק עם ה-9703), כי אם הכבל זז קצת העסק מזייף.

עריכה אחרונה על ידי erezfed

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לא הבנתי איך הדבק הזה יכול לעזור.

מה שמצאתי הוא ראש מיוחד למלחם אותו מצמידים לפס, מחממים אותו במידה הנכונה וזה מחדש את החיבור.

http://p1repair.com/blog/lcd-repair-missing-lines/

בכל מקרה הזמנתי לי אחד מאלי אקספרס, נחיה ונראה.

408098d1320768099t-intsrument-cluster-pixel-repair-relplacing-ribbon-2.jpg

פורסם

אכן לא הבנת.

ממה שאני רואה בתמונה, הפלאט מתחבר לבורד עם הדבקה ולא הלחמה.

דמיין דף נייר מונח על השולחן לפניך, ציר X זה לרוחב הדף, ציר Y זה לאורך הדף, ציר Z זה לתוך הדף (פנימה ממש). זה אומר שאם אתה מדביק את הדבק הזה על השולחן, אפשר להעביר זרם לתוך הדף, והלאה אל השולחן.

זה בדיוק מה שאתה צריך שם, אם אתה מדביק את זה בין הפלאט לבורד, זרם יזרום מהפלאד, אל הבורד, וככה נוצר המגע החשמלי.

אין לי דרך יותר טובה להסביר את זה.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בעצם מטריצה של סיכות קטנות ומוליכות? זאת אומרת מוליך רק בציר מעלה \ מטה ולא לצדדים?

אגב, כמו שאומר הסגן מנהל אצלנו בהקשרים אחרים-

הבנאדם שהמציא את הפלאט כייבל, "צריך לחנוק אותו מול ההורים שלו"

:-P

פורסם

הבנתי,

הבעיה היא שהמוליכים נורא קטנים והסיכוי שלי להחזיר אותם למקומם לאחר פירוק... קטן מאוד.

אני אנסה את עניין החימום, אם לא יפתור אשקול את הדבק.

תודה.

מעניין מאוד הדבק הזה! רעיון גאוני.

פורסם

ואני חשבתי שאביב עבר לאי בודד בלי חיבור רשת..... איפה נעלמת ?!?!

• תוכן חדש...