Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוצרה תקופה עם המון זמן פנוי, הייתי שמח להעשיר את עצמי בעוד תחום ואני לא מוצא איפה ללמוד.

חיפשתי בגוגל, כמה אתרים מציעים קורסים בנושא, השארתי הודעות אבל הבודדים שחזרו, ניסו לשכנע אותי שלמרות שאין להם את הקורס הזה כדאי לי להירשם וללמוד דברים אחרים...

אין פה צורך בתעודה כלשהי, סתם מעוניין לשדרג קצת את יכולות היצירה והתיקון שלי בשביל הכיף.

מישהו יודע איפה ניתן להתחיל?

• אחראי פורום
פורסם

גם אני חיפשתי הדרכות ועזרה. זה תחום צר בארץ עם מעט ביצועיסטים.

בסוף את הידע הראשוני צברתי מול סרטונים ואת ההעמקה עשיתי לבד, ניסוי וטעייה.

יש את כל החומרים בארץ, יש ערימות מידע ברשת. אני לא מומחה אבל אשמח לעזור במה שאפשר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אם אתה חובב את תחום הטיסנים, קיימים בהרבה ערים בארץ סניפים של קלוב התעופה לישראל.

הרבה מהפעילים בתחום גם עובדים בזה למחייתם

אם אתה מתעניין אמליץ לך להיכנס לפורום efly.co.il, חפש פורום אלפא ותברר שם.

בלי קשר יש שם שרשורי בנייה מקצועיים ביותר

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

יותר בקטע של בניות קטנות לרכב.

נניח ואתחיל בלמידה עצמית, יש לי כמה שאלות:

1. מהם התנאים הדרושים לאחסון החומרים?

2. מהי רמת הסיכון בשימוש בחומרים ומהם אמצעי ההגנה הדרושים? (אני יודע שיש מסיכות לנשימה, אבל לא יודע איזה ולא יודע מה עושים בנוגע לכל מה שנתפס בבגדים בזמן העבודה)

3. איפה אוכל לקנות חומרים באזור רחובות-ראשון?

4. אשמח ל"רשימת מכולת" קטנה לקניה התחלתית של חומרים לעבודות התנסות.

תודה רבה לכם!

• אחראי פורום
פורסם

1. טמפ׳ חדר, דאג לסגור היטב ולהרחיק מילדים.

2. אם אחד הדבקים נשפך על בגד - אין איך להציל את זה, פשוט הרווחת עוד בגדי עבודה :)

מסכה טובה וכפפות זה כמובן בסיסי, מקום מאוורר.

3. אלגד בדרום ת״א מחזיקים הכל או ממש כמעט הכל.

4. תקבל מהם הדרכה לגבי הכל, כולל ציוד. אם זה פיבר, זה יריעות, פוליאסטר, מיכל מדידה, מברשות,

אפשר גם גלגלות להידוק, חומרי הפרדה ושכפול.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)
יותר בקטע של בניות קטנות לרכב.

נניח ואתחיל בלמידה עצמית, יש לי כמה שאלות:

1. מהם התנאים הדרושים לאחסון החומרים?

2. מהי רמת הסיכון בשימוש בחומרים ומהם אמצעי ההגנה הדרושים? (אני יודע שיש מסיכות לנשימה, אבל לא יודע איזה ולא יודע מה עושים בנוגע לכל מה שנתפס בבגדים בזמן העבודה)

3. איפה אוכל לקנות חומרים באזור רחובות-ראשון?

4. אשמח ל"רשימת מכולת" קטנה לקניה התחלתית של חומרים לעבודות התנסות.

תודה רבה לכם!

שלום לך,

מהיכרות אישית עם בעל עסק שמייצר מגינים לאופנועים ואף חלקי שכפצים למשרד הביטחון אני יכול לומר לך כמה דברים.

1. כמות האנשים שמתעסקים בתחום הייצור הזה בארץ הוא מועט מאוד.

2. רוב או כל האנשים הללו למדו את המקצוע בחו"ל במוסדות או בעסקים שמתעסקים בזה.

3. מדובר בחומרי גלם יקרים וזה בא ליידי ביטוי במחיר הסופי של המוצר.

4. מותר לך להחזיק כמות קטנה של חומרי גלם בתוך עסק. מעבר לאותה כמות קטנה אתה זקוק לאישור מכבי אש ואלה רוצים שתתקין כל מיני מערכות לגילוי וכיבוי של שרפות. לידעתך, מדובר בחומרים דליקים ביותר.

5. יש צורך לערבב חומרי גלם בכמות מדוייקת שטעות קטנה בכמות עלולה לדפוק לך את המוצר.

6. אחרון חביב ומאוד עצוב, קח בחשבון את העובדה המאוד מעציבה שבישראל לא יודעים להעריך איכות ולא רוצים לשלם. שילוב של חומרי גלם יקרים וזמן ייצור גבוה מייקר לך את המחיר הסופי של המוצר כך שהרבה עלולים להירתע מקניית המוצר.

קח את זה בחשבון.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...