Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
פוסו?

תשאל את ליאב :)

הוא אומר שזה אחלה.

אני לא ניסיתי על הג'אנטים, כרגע הם עם פלסטידיפ.

ניסיתי על הג'נטים, ישב טוב איזה חודש עד שעשיתי שטיפה עם CITRUS בדילול גבוה אז זה קצת פגע בווקס, אבל זה עדיין יושב שם לא רע וקל לנקות את הג'נטים. אגב הבנתי שאפשר לשים את זה אפילו על פלסטידיפ - יש סיכוי שזה יתן מעט הגנה על הגומי שגם ככה יושב ללא הגנה שם.

אגב לפותח שרשור נראה לי שיהיה לך יותר קל ליישם את ה 845 מאשר את הפוסו, הוא ווקס קשה ולי היה סיוט להוריד אותו כיוון ושמתי בטעות יותר מדי, צריך לשים שכבה קטנה ביותר כלל הניתן כי אם לא - תכין שרירים!

נ.ב - אצלי זה ה FUSSO DARK - מה ששמת בלינק זה כביכול לכל צבע רכב, אני לא יודע אם זה ממש שונה מה DARK בחוזק / עמידות שלו

נ.ב 2 - אל תגע בפלסטיקה או הגומי ברכב עם הווקס! שים מסקנטייפ ליד זה, אחרת מובטח לך סימנים לבנים על כל הפלסטיקה שלא ירדו..אני הצלחתי בהמלצת חבר פורום - ספוג הפלא בלבד, שממש הוריד או יותר נכון שייף מעט מהפלסטיק והגומי עד שירדו כל הסימנים.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...