Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו השתמשתי בextreme depth של CG שעשה עבודה טובה, ובקולינייט 845 שעשה עבודה עוד יותר טובה.

חשבתי לעבור למשהו אחר, שיחזיק מעמד לתקופה יותר ארוכה, קראתי את השרשור של הפוסו ורק יותר התבלבלתי.

האם עדיף לעבור לאוטם צבע כמו הFK1000 או ג'ט סיל שיחזיר מעמד לזמן ארוך יותר או הפוסו?

אני מעוניין גם למרוח הגנה על השמשות וחלונות, והבנתי שווקס לא מתאים כי הוא יוצר השתקפויות.

או שאולי בכלל עדיף לעבור לפוסו, ולשמשות לקנות חומר יעודי כמו rainx?

ושאלה נוספת לא קשורה לעניין, עד עכשיו השתמשתי בנוזל חלונות של CG, האם APC יעשה את העבודה או שעדיף להישאר עם חומר ייעודי?

תודה לכל העונים!

פורסם

לא ממליץ למרוח FUSSO על השמשות זה יותר גורע מאשר מועיל (מנסיון), לשם זה יש חומרים דוחי מים כגון RAIN-X

הווקס עצמו של פוסו אצלי בשימוש שני עושה עבודה טובה, יש אומרים פה בפורום וברשת בכללי שהוא מחזיק חצי שנה בכיף, אני בשימוש הראשוני ביצעתי עליו לאחר שבועיים שלושה תוספת של CG HYBRID V7 שסוג של הוריד ממנו את יכולות המיסוך / בידינג, גם הומלץ שלא "לצפות" אותו בכל מיני אוטמים לאחר יישום, אבל כן המליצו להשתמש עליו ב SONAX BSD (אין בארץ כרגע לצערי)

FK1000 אין לי היכרות עם המוצר אבל גם הוא עם ביקורות טובות ברשת ובפורום כאן.

לשטיפת החלונות אני משתמש בדילול נמוך מאוד של ONR במקום נוזל שמשות, ויש לי בקבוקון קטן מלא בחומר הנ"ל כדי לנקות איתו את החלונות ברכב.

Opel Adam S 2017

פורסם

הFK1000 עמיד ביותר, יש לי. קח בחשבון שהוא מכתים את הפלסטיקה החיצונית במידה והוא נוגע בה.

הג'ט סיל לטעמי יותר נוח ליישום, לדעתי עמידות זהה פחות או יותר. יש לי גם אותו ;)

הבחירה בשניהם לא תאכזב אותך.

פורסם

תודה על העזרה.

הבנתי שאוטם צבע הוא "שקוף" בניגוד לווקס שנותן מראה חם/רטוב וכ'ו.

האם אני ארגיש בהבדל משמעותי ביחס לקולינייט?

פורסם

האוטם נותר מראה "קר" יותר, למרות שאישית אני מעדיף מראה של אוטם על פני ווקס. העדפה אישית. תנסה, מקסימום אם לא תאהב תסיר ותחזור לווקס

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

אם אתה מאזור רחובות, בוא אני אעשה לך "הדגמה" על 2 חלקים שונים ברכב עם כול אוטם,מאמין שלא תשים לב, ואם כן אז תוכל להחליט

פורסם

אם אתה מחפש משך זמן הגנה:

קולי/פוסו/fk יתנו לך פחות או יותר את אותו משך הזמן.

סביבות הארבעה - חמישה חודשים, אולי טיפה יותר, כמובן כתלות בהכנה, מזג אוויר וכו.

לא מוצא סיבה לעבור למוצר דומה, אלא אם פשוט נמאס לך מהקולי או מהיישום שלו.

"יאללה בירי".

פורסם
לא ממליץ למרוח FUSSO על השמשות זה יותר גורע מאשר מועיל (מנסיון), לשם זה יש חומרים דוחי מים כגון RAIN-X

הווקס עצמו של פוסו אצלי בשימוש שני עושה עבודה טובה, יש אומרים פה בפורום וברשת בכללי שהוא מחזיק חצי שנה בכיף, אני בשימוש הראשוני ביצעתי עליו לאחר שבועיים שלושה תוספת של CG HYBRID V7 שסוג של הוריד ממנו את יכולות המיסוך / בידינג, גם הומלץ שלא "לצפות" אותו בכל מיני אוטמים לאחר יישום, אבל כן המליצו להשתמש עליו ב SONAX BSD (אין בארץ כרגע לצערי)

FK1000 אין לי היכרות עם המוצר אבל גם הוא עם ביקורות טובות ברשת ובפורום כאן.

לשטיפת החלונות אני משתמש בדילול נמוך מאוד של ONR במקום נוזל שמשות, ויש לי בקבוקון קטן מלא בחומר הנ"ל כדי לנקות איתו את החלונות ברכב.

http://www.ebay.com/itm/251433235226?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

תכנס לסרטון למטה,

זה ניראה כאילו בסרטון הוא כן מרח פוסו על השמשה (אמנם לא רואים שהוא מורח , אבל הצורה שבה המים יורדים בפח דומה לצורה שבה הם יורדים בשמשה)

פורסם

פוסו ממש לא מומלץ על השמשות, בדומה למי שניסה bsd.

הוא מייצר בידינג ברמה גבוהה מאוד, וזה בידיוק ההפך ממה שמצפים שמוצר יעשה על השמשות.

"יאללה בירי".

פורסם

"Precautions:

• Only use on paint work.

• Do not use on plastic bumper’s, glass rubber trim.

"

אמנם בסרטון הם מרחו על שמשות אבל שורה מתחת זה מה שהוא רשם בעצמו.

מנזרנה PL - באותו רמה של הג'טסיל/FK1000?

פורסם

עם המנזרנה יש לי המון ניסיון, אחד החומרים האהובים עליי.

מבחינת זמן עמידות, דומה מאוד לחומרים הנ"ל, 4 חודשים פלוס.

מבחינת יישום והסרה, חלום.

מאוד חסכוני על הדרך.

טוב גם מעל גלייז אם אתה בקטע.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...