Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חן, רולס רויס?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התשובה היא סקודה פאביה.

בשלב מסוים היא פשוט עוברת את מהירות הקול.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
קח לדוגמא כביש 65, יש גם קטעים לא איכותיים בכביש החוף, כביש 70 ועוד מלא. אולי אתה נוסע בנתיב השמאלי כל הזמן, באמת במרבית הכבישים בנתיב שמאלי במצב הרבה יותר טוב, אבל נתיב הימני כולו מפוצץ ועקום כימעט בכל מקום וגם מלא טלאים.

כל הצומת של לב המפרץ והצ'קפוסט לכיוון נשר ויגור בנויה לרכבי שטח בלבד. אחרי מחלף יגור הנתיב הימני הופך במקומות מסויימים לגרנד קניון באריזונה.

בכביש בר יהודה בנשר יש איזו גבעה שאם אין לך רכב ראלי רייד אתה חייב לעקוף אותה משמאל ואת כל רחוב צה"ל שם גירדו בירידה כי גיסו של ראש העיר החליט שהוא פותח עסק ליבוא צמיגים.

שלא נדבר על כבישים ראשיים בחיפה. אני יכול להמשיך ככה כל היום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מרצדס כלשהי \ רכב חשמלי בטר פלייס?

חן, רולס רויס?

לא ולא.

התשובה היא חיפושית.

אמנם רעשי הרוח והכביש היו גבוהים, אך המנוע הופך לשקט יותר ויותר, עד המהירות המירבית שלה.

מהירותה המירבית של החיפושית מושפעת מאד ממשפועים בכביש - ירידה קלילה עשוייה להוסיף 10% למהירותה המירבית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

השאלה אם זה באמת רעש מופחת של המנוע עם העלייה במהירות או פשוט רעשי הרוח\כביש שגוברים על רעש המנוע? (או שזה בכלל מערכת הפליטה שפחות רועשת).

אני שואל כיוון שגם אצלי אפשר להבחין די בקלות שב-90 קמ"ש הרכב הרבה יותר רועש מאשר ב-200 קמ"ש אבל במקרה שלי זה לא פונקציה של מנוע פחות רועש או התגברות רעשים חיצוניים, זו פשוט מערכת הפליטה שבשיוט מעל 3000 סל"ד פחות חופרת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כל הצומת של לב המפרץ והצ'קפוסט לכיוון נשר ויגור בנויה לרכבי שטח בלבד. אחרי מחלף יגור הנתיב הימני הופך במקומות מסויימים לגרנד קניון באריזונה.

בכביש בר יהודה בנשר יש איזו גבעה שאם אין לך רכב ראלי רייד אתה חייב לעקוף אותה משמאל ואת כל רחוב צה"ל שם גירדו בירידה כי גיסו של ראש העיר החליט שהוא פותח עסק ליבוא צמיגים.

שלא נדבר על כבישים ראשיים בחיפה. אני יכול להמשיך ככה כל היום.

מחזק*1000

זה משהו נורא מה שהולך שם.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

זה נראה לי דיי כלל אצבע, רכב יקר, מנוע וגיר רציניים יותר, בידוד יותר טוב - שיוט במהיריות גבוהות יותר בלי להרגיש.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...