Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

סגרתי עם אלבר מחיר הכולל טרייד אין על ה207 שלי,

הרכב הוא פיאט בראבו סנסיישן שנת 2011 עם 80 אלף ק״מ

התוצאות ״בדיקה״ שהם הראו לי היו פשוט פנטסטים, בדיקה נקייה לגמרי פרט לכמה מכות ושריטות בפח. בולשיט

מחר אני הולך לראות את הרכב עצמו ורציתי לדעת איפה מומלץ לעשות בדיקה לרכב ומה הרגישויות שלו שכדאי לבדוק בעצמי?

אם יש מוסכי פיאט ידועים שמבצעים בדיקות או לפחות הסתכלות כללית על הרכב כי אעדיף מישהו שמבין בקונצרן מאשר בדיקה סטנדרטית מכוסתחת.

ועוד שאלה, במגניפיקו יש את המנופים של העברת הילוכים מההגה, אם אני משיג הגה של מגניפיקו ומרכיב בסנסיישן, הנושא יעבוד?

תודה :)

עברתי לסקייטבורד

פורסם

כמובן שאתה תיקח את הרכב לבדיקה מטעמך.

על מנת להמליץ לך על מכון בדיקה ומוסך - נשמח לדעת באיזה איזור בארץ מדובר?

*אגב, עשית בשכל שמסרת את ה207 בטרייד. השוק לרכב הזה פשוט מת

פורסם

כן... ה207 הזאת הייתה נתקעת אצלי לעד, מדובר באיזור פתח תקווה,

הנציגים של אלבר היו ממש אדיבים ונתנו רושם טוב, אבל לפעמים זה לא רק הם

עברתי לסקייטבורד

פורסם

באזור פתח תקווה ממליץ בכל פה על מוסך "אוטו איטליה" באלכסנדר ינאי 22. גם מקצוענים, גם הגונים ומן הסתם מומחים באיטלקיות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אוטו איטליה מבצעים בדיקות בתשלום? או שזה מוסך שרק מבצע בדיקה והערכת מחיר לתיקונים?

עברתי לסקייטבורד

פורסם

אוטו איטליה יעשו לך בדיקה, אם צריך לסדר משהו יתנו לך הצעת מחיר. חבר'ה מקצוענים ברמה הכי גבוהה, ואני לא אומר את זה כי הם חברים - אלא להפך, הם חברים כי אני אוהב מקצוענים!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ממליץ לך לקנות רכב פרטי. ולא מאלבר. !

את הפדיחות אתה תגלה הרבה אחרי הקניה. מגומיות שהרכיבו הפוך עד בלאי לא סביר בהרבה מכלולים.

פורסם
כמובן שאתה תיקח את הרכב לבדיקה מטעמך.

על מנת להמליץ לך על מכון בדיקה ומוסך - נשמח לדעת באיזה איזור בארץ מדובר?

*אגב, עשית בשכל שמסרת את ה207 בטרייד. השוק לרכב הזה פשוט מת

במחילה,

איך אתה יודע אם הוא עשה בשכל? יש לך פרטי עסקה?

אולי היה מוכר לי את ה207 ומקבל אותו מחיר על הנחת מזומן?

או שזה פרנציפ של תחושה של "לא לצאת פרייאר" ושמישהו אחר לא ירוויח?

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

ישי אני מודע לזה שתמיד עדיף מפרטי, אבל אני אוסיף שה207 יד רביעית, השוק שלה מאוד חלש ואני אצטרך לרדת למחיר מאוד נמוך שאני מעדיף לשלם קצת יותר ולסגור את הפינה

עברתי לסקייטבורד

פורסם
ישי אני מודע לזה שתמיד עדיף מפרטי, אבל אני אוסיף שה207 יד רביעית, השוק שלה מאוד חלש ואני אצטרך לרדת למחיר מאוד נמוך שאני מעדיף לשלם קצת יותר ולסגור את הפינה

מכיוון שהתנסיתי בטרייד אין שכזה רק לפני חודשיים, אני אשמח לדעת האם באמת קיבלת מחיר טוב והגיוני.

מה המחיר שקיבלת עבור הפיג'ו, מה הנתונים שלה וכו'.

אתה לא חייב לספר, זה פשוט מעניין לדעת.

אני קיבלתי בטרייד אין הצעת מחיר של 5000 ש"ח פחות מהמחיר שבו מכרתי בסוף את הפנדה שלי, וזה בלי הנחת מזומן שלא מקבלים בטרייד אין, ז"א סה"כ התענוג של מפתח תמורת מפתח, היה עולה לי 8000 ש"ח.

פורסם

לפני פחות משבוע גם אני רכשתי בראבו 2011 סנסיישן (פרטית) ובדקתי את הרכב ב"אוטו איטליה" שהומלצו על ידי RK. השירות שקיבלתי שם היה פשוט יוצא דופן. ממליץ בחום.

אתה מוזמן לקרוא את השרשור שפתחתי אחרי הרכישה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?552941-%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%92%D7%95%D7%93%D7%A9!-%D7%90%D7%95-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%AA%D7%99-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%91%D7%A8%D7%90%D7%91%D7%95-2011

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...