Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכיבים שצריך להחליף (בעיקרון הקבל הכרחי, הרכיב השני אפשר פשוט להוציא אותו) עולים כלום וחצי. 5 קבלים כאלו עולים פחות מ10 שקלים באיביי. גם בכל חנות בארץ זה יעלה שקלים בודדים.

כל אלקטרונאי מתחיל עם נסיון בסיסי בהלחמה יכול לבצע את העבודה.

בטוח יש לך חבר עם הידע המתאים.

אם לא אז אני מוכן לבצע לך את ההחלפה (כולל הקבל, יש לי אחד מתאים) תמורת ארוחה בפיצריה פה למטה :lol:

אני מתל אביב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אבל יש לי ניטו שהבאתי מארה"ב והוא עובד בטווח רחב. היינו 120-240. אין צורך בממיר/שנאי. יש צורך במתאם לשקע שעלותו 3 שקלים. אני מהמר שזה מה שיהיה בסוף.

פורסם

אני הזמנתי סקובה של איירובוט מארה"ב. הוא הגיע עם שנאי 110-240. הזמנתי מאיביי ממוכר שכתב הפירוש שזה מגיע עם universal voltage. נשאר רק להחליף את הקבל (שהוא נשלף) כך שאין צורך בשום הלחמות/הרכבות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הביאו לי איי רובוט מארה"ב התקשרתי לשרות לקוחות של איי רובוט בארה"ב כדי לברר לגבי המתחים, ואמרו לי שהשנאי תומך רק במתח 110, בגלל שהמחיר של שנאי בארץ הוא 380₪ אז התכוונתי לשפץ את השנאי שלו כדי שיתאים למתח 220 וולט, וכשקיבלתי את השואב שמתי לב שהשנאי שלו כבר תומך במתחים של 110-220

פורסם

אין דין סקובה (שוטף) כדין רומבה (שואב).

הסקובה (לפחות חלק מהדגמים) מגיעים עם שנאי אוניברסלי 100-240VAC.

הרומבה - קיימים ספקים שהם 110 בלבד ולכן דרושה ההסבה שתוארה פה.

על הספק רשום במפורש המתח(ים) המותרים.

עמוס - אתה החלפת בספק האוניברסלי את הכבל (cable, פתיל). לא קבל (capacitor). שלא יהיה פה בלבול.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אצלי יש ניטו מאמזון, 110V. מחובר עם שנאי\ממיר\מה שתגידו מ220 ל 110.

פועל כך כבר שנה ללא בעיה

הבנאדם שואל שאלה, כולם הבינו את השאלה, ומהתגובות ברור שיודעים את התשובה, אבל מתעקשים להיות אבשלום קור\תומכי אלקטרוניקה\בקרי בטיחות...

לפחות תענו לעניין לפני ההתפלפלויות האלה.

בידידות.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...