Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפוליסות הסטנדרטיות של שלמה ביטוח שהן בד"כ הכי זולות ב wobi הן על סך חצי מיליון שח בלבד לצד ג.

חשבתי שזה אמור לתת כיסוי סביר אחרת לא היו מציעים זאת כברירת מחדל. לא נראה לי שכל אחד מתעמק בפרטי הפוליסה שהוא קונה.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת שזה באמת יכול להיות בעיה רצינית,יש הבדלים בפוליסות ביטוח לגבי גובה הכיסוי נזק לצד ג,זה משהו שצריך לשים עליו את הדגש בחידוש הפוליסה.

פורסם (נערך)

מעבר לתקרת כיסוי צד ג', חשוב לשים לב גם לתקרת הכיסוי המשפטי. בזמנו קיבלתי ממקום העבודה 800K צד ג' ו 60K משפטי, שזה לכשעצמו לא רע (כמובן כל עוד לא נכנסים בפרארי או קו מתח גבוה).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

נניח שאתה פוגע בפרארי ששווה 2M.

א. אם הנזק הוא עד 1M אין בעיה (X

ב. אם הנזק הוא יותר מ1M (לדוגמה- 2M ואפילו יותר, כי יש נזק לרכב וגם נזק לאדם) ואתה אשם לחלוטין בכל התאונה- חברת הביטוח של בעל הפרארי תשלם 2M+ לבעל הפרארי ותתבע ממך ומהביטוח שלך +2M, אם יזכו- הביטוח שלך ישלם 1M ואתה תצטרך להשיג איכשהו עוד +1M וכמובן לשלם השתתפות עצמית לביטוח שלך.

ג. בכל מקרה (א+ב) שיש נזק ואתה לא אשם לחלוטין אלא שגם לנהג הפרארי יש אשמה כלשהי (לדוגמה- 30% אשם תורם) אז יורידו את זה מסך עלות הנזק שקרה לו, והסכום המופחת שיתקבל יהיה הסכום שחברת הביטוח שלו תתבע מחברת הביטוח שלך וממך (אם יעברו את התקרה).

לכן המסקנות:

א. לנסוע בזהירות

ב. במיוחד אם יש בסביבה פרארי

ג. במידה ובכ"ז פגעת בפרארי- השתדל למזער נזקים כך שהנזק שלו יהיה עד לתקרת כיסוי צד ג' שלך (אם אתה ממש מחושב וזריז) :lol:

ד. במקביל, תקווה/תנסה שיש לנהג הפרארי תרומה לתאונה, כלומר אשמה תורמת ואז יורידו לו את הנזק. :lol:

אני מאמין שבמקרה של תאונת שרשרת מרובת פרארי- יחלקו את הנזק בין כל חברות הביטוח של כל ה"משתתפים". (כמובן שינסו למצוא את האשם העיקרי והאמיתי, אבל במקרים של תאונות שרשרת קשה יותר להוכיח ולכן א יתבע את ב ו ג, ב יתבע את א ו ג, וג יתבע את א ו ב :x) עד שיגיעו להסדר פשרה של חלוקה כלשהי של הנזק.

לדעתי, אתה צודק בכך שהממונה על הביטוח צריך לשים לב לסוגיה הזו בעת שהמדינה מאפשרת להכניס רכבים יקרים שסך הנזק בתאונה איתם יכול לעלות על תקרת הכיסוי של צד הג' של הרוב המוחלט של הביטוחים. כמובן שיכול להגרם נזק גדול יותר גם בפגיעה בקווי חשמל/בניינים, אך בפועל, רוב הנזק שקורה מתאונות עם רכבים נוצר כנגד נזק אצל רכב בצד השני.

שלומי

פורסם

נזק לבני אדם לא מכוסה במסגרת ביטוח צד ג'.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא רציתי להכנס לפגיעות בנפש/קרנית/חובה וכאלה..

לא רצית להיכנס אבל נכנסת, עע סעיף ב׳ בתגובתך הקודמת, תחליט.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אני רק שאלה

האם הנזק שנגרם על ידי הפוגע לפוגע עצמו ( המיליון שלא מכוסה על ידי הביטוח שלו ) לא צריך להיות משולם על ידי ביטוח צד ג' של הפראררי.

בתאונת שרשרת בד"כ יש רכב אחד שגורם לה והוא הרכב האחרון, כמובן שיש מצב בו רכב שני פוגע ברכב הראשון והרכב השלישי פוגע ברכב השני ששוב פוגע ברכב הראשון

וכך יש שני מזיקים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא רציתי להכנס לפגיעות בנפש/קרנית/חובה וכאלה..

ומה קשר כל אלה לביטוח צד ג'?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אז סתם זרקת אוסף מושגים שלאף אחד מהם אין קשר ישיר לשאלה במופיעה בכותרת ו/או בהודעה הראשונה?

וגם קשר עקיף הוא שבמקרה שלושת המושגים שייכים לענף הביטוחים? ומה עם ביטוח תכולת דירה וביטוח מחלות קשות?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...