Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר שאלות על יונדאי I30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המליצו לי אתמול פה בפורום על I30, עכשיו ראיתי כל מיני ביקורות שזה רכב חלש שלא סוחב בעליות וגם לא חסכוני בדלק ואמרו לי פה שהוא חסכוני.

אשמח לקבל קצת מידע על הדגמים למינהם איזה חסכוני ואיזה כדאי שיהיה חזק כי אני מחפש רכב חזק בכביש וסוחב שמנוסע חלק

אם יש המלצה לדגם אחרת מסוג 1600 אשמח לדעת.

פורסם

אולי תציין מה אתה דורש מהרכב? מה אתה מחפש ברכב?

ההורים שלי החזיקו I30CW, הסחיבה בסדר גמור (אל תצפה למטוס, אבל היא טובה לקטגוריה), צריכת הדלק סבירה (אל תצפה ל1:15 בעיר או דברים כאלו).

יש גם מנוע 2.0. יש 1.4 עם גיר ידני, יש מעט מאוד עם מנוע דיזל. השאלה מה הנסועה הצפויה שלך ומה אופי הנסיעות?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אולי תציין מה אתה דורש מהרכב? מה אתה מחפש ברכב?

ההורים שלי החזיקו I30CW, הסחיבה בסדר גמור (אל תצפה למטוס, אבל היא טובה לקטגוריה), צריכת הדלק סבירה (אל תצפה ל1:15 בעיר או דברים כאלו).

יש גם מנוע 2.0. יש 1.4 עם גיר ידני, יש מעט מאוד עם מנוע דיזל. השאלה מה הנסועה הצפויה שלך ומה אופי הנסיעות?

אני רוצה רכב חזק כמובן נסיעה חלקה ושקטה כמה שאפשר

אני רוצה אחיזה טובה על הכביש (לדוגמא האימפרזה שאני מחזיק היום שנת 2002) אחיזה מצוינת לדעתי, נסעתי על יונדאי I35 ומאזה 3 שנת 2010 היום גם מעולות למען האמת באחיזה שלהן, מעבר לזה אני מחפש רכב חסכוני עד כמה שאפשר לנפח מנוע 1600.

גירסאות CW לא באות בחשבון מיותר בישבילי, כאילו קראתי ביקןרות על ינדואי I30 שהיא מתקשה מאוד בעליות.

השאלה הסכום שאני יכול להשקיע הוא בסביבות 40K

חשבתי גם על סובארו B3 אבל אמרו לי שהנסיעה שלה גרוע ולא סוחבת

פורסם

אם האימפרזה שלך היא 1600, אז אתה תרגיש שינוי מהותי ביונדאי, לא יודע מי בלבל את המוח לגביי הקושי בעליות, גם לי וגם להורים הרכב סחב יפה מאוד בעליות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ברשותי I30 2008 1.6 אוטומטי הרכב מצויין, סוחב נהדר בעלייה ואף חסכוני יחסית בקטגוריה - 1:11 בעיר (חיפה עם עליות ומזגן דלוק רוב הזמן) מחוץ לעיר 1:12.5.

גם לאבא שלי לש I30 2010 אותו הדגם כמו שלי סחיבה מצויינת גם אצלו עם אותם נתוני צריכת דלק פחות או יותר.

מעבר לסחיבה, הרכב נוח, מאובזר מאוד, אמין, זול לאחזקה, 5 כוכבי בטיחות ובסה"כ מומלץ ביותר.

לא יודע אם בתקציב של 40K תמצא משהו אבל ב 45K+ כבר ניתן למצוא דגמי 2008 (שאגב הם מיוצרים בקוריאה, מ 2009 הייצור עבר לצ'כיה...).

פורסם
ברשותי I30 2008 1.6 אוטומטי הרכב מצויין, סוחב נהדר בעלייה ואף חסכוני יחסית בקטגוריה - 1:11 בעיר (חיפה עם עליות ומזגן דלוק רוב הזמן) מחוץ לעיר 1:12.5.

גם לאבא שלי לש I30 2010 אותו הדגם כמו שלי סחיבה מצויינת גם אצלו עם אותם נתוני צריכת דלק פחות או יותר.

מעבר לסחיבה, הרכב נוח, מאובזר מאוד, אמין, זול לאחזקה, 5 כוכבי בטיחות ובסה"כ מומלץ ביותר.

לא יודע אם בתקציב של 40K תמצא משהו אבל ב 45K+ כבר ניתן למצוא דגמי 2008 (שאגב הם מיוצרים בקוריאה, מ 2009 הייצור עבר לצ'כיה...).

זה משנה איפה יצרו אותם?

ידוע לכם כמה מאזדה 3 שותה?ואיך היא לעומת היונדאי I30? אני מתכוון לדגם שנת 2009 הצורה החדשה

פורסם

זה עניין אישי, אני נהגתי בשתיהן, לדעתי היונדאי סוחבת טוב יותר, היונדאי מאובזרת יותר וצריכת הדלק שלה עדיפה.

פורסם
זה עניין אישי, אני נהגתי בשתיהן, לדעתי היונדאי סוחבת טוב יותר, היונדאי מאובזרת יותר וצריכת הדלק שלה עדיפה.

שאתה אומר מאובזרת יותר במה זה בא לידי ביטוי אני פשוט לא נהגתי או ראיתי תאוטו מבפנים אף פעם

הבנתי שיש גם גם פרימיום שהוא מאובזר יותר זה נכון?

אר

פורסם

מישהו האכיל אותך המון שטויות,הI30 מהזריזות בקטגוריה.

בחלק גדול מגרסאות הבסיס יש כבר סאן רוף,פנסי ערפל ובכל הגרסאות מערכת סאונד מקורית עם שליטה מההגה+USB וAUX.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

וכמובן אבזור בטיחותי מלא שמקנה 5/5 כוכבים במבחני הריסוק - 6 כריות אוויר, ABS וESP.

פורסם

חיפוש של 10 שניות ביד 2 העלה שאין כאלה למכירה.

מדובר על רכב הראשון של יונדאי ב"ליגה של הגדולים" עם חבלי לידה.

בגדול מדובר על חבילה טובה, רכב מאובזר, נאה, מרווח ומנוע שיכול לתת פייט למתחרות.

בצד השלילי יש לו תיבת 4 הילוכים שמסרסרת את המנוע, נוחות נסיעה די גרועה, הגה מאוד לא נעים למגע ופחות נעים לנהיגה, (לעניות דעתי) הדש בורד נראה קצת ריק בסגנון "לא היה לנו מה לשים פה".

פורסם
חיפוש של 10 שניות ביד 2 העלה שאין כאלה למכירה.

מדובר על רכב הראשון של יונדאי ב"ליגה של הגדולים" עם חבלי לידה.

בגדול מדובר על חבילה טובה, רכב מאובזר, נאה, מרווח ומנוע שיכול לתת פייט למתחרות.

בצד השלילי יש לו תיבת 4 הילוכים שמסרסרת את המנוע, נוחות נסיעה די גרועה, הגה מאוד לא נעים למגע ופחות נעים לנהיגה, (לעניות דעתי) הדש בורד נראה קצת ריק בסגנון "לא היה לנו מה לשים פה".

הבנתי, אז בגדול היונדאי I30 מאוד מומלצת לעומת המאזדה 3 (2009 צורה חדשה) יש אולי עוד משפחתית שכדאי לקחת בחשבון בנוסף?

ועוד שאלה אם מישהו יודע מניסיון כמובן...הבגאז הוא יחסית גדול מספיק סביר נגיד לעגלת תינוק?

פורסם

אין לי הרבה סימפטיה לדור השני של מזדה, רכב מאוד בינוני.

ב I30 יש מספיק מקום לעגלת תינוק (אפילו לתלת אופן הזה לילדים ששכחתי איך קוראים לו)/

מה התקציב שלך?

פורסם
אין לי הרבה סימפטיה לדור השני של מזדה, רכב מאוד בינוני.

ב I30 יש מספיק מקום לעגלת תינוק (אפילו לתלת אופן הזה לילדים ששכחתי איך קוראים לו)/

מה התקציב שלך?

40K והתיכנון הוא להיות סגור על סוג הרכב שאני רוצה בתקווה שעד אפריל המחיר ירד עוד קצת וישאר קצת עודף לתיקונים וסגירת פינות אם אצטרך

• תוכן חדש...