Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בסוף החודש טס לברלין וחשבתי לקנות אייפון 6 64GB שם. האם זה כדאי?

בנוסף שאלה בקשר לTAX FREE אני טס לארץ ביום ראשון והבנתי שהמכס לא פעיל,איך אני יכול לקבל את הכסף חזרה?

תודה רבה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מה זה TAX FREE? אתה מתכוון להחזר מס?

כי אם כן זה מתבצע בשדה תעופה כבר שם בגרמניה..(אל תשכח לבקש טופס מתאים בחנות ממנה תרכוש..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אתה מבקש את הטופס בקופה בזמן הרכישה, ובשדה התעופה אתה הולך לעמדת המכס להחתים את הטפסים, ואז לעמדת הגלובל בלו, במידה והעמדה סגורה אתה ממלא את פרטי כרטיס האשראי שלך והחזר המס מגיע לאחר כמה שבועות לחשבון שלך.

בקשר לכדאיות רכישה של אייפון מגרמניה, כן זה משתלם.

אתה גם מקבל אחריות מחברות הסלולר בארץ בגלל שאתה רוכש את הדגם האירופאי שאותו חברות הסלולר מוכרות בארץ.

פורסם (נערך)

שים לב שאתה צריך לבקש את הטפסים בעת הרכישה, ואת המכשיר סוגרים לך במעטפה אטומה שאסור לך לפתוח לפי היציאה מגבולות האיחוד האירופי, כלומר - עד אחרי שעברת את ביקורת הדרכונים בנמהת בטיסה אל מחוץ לגבולות ה-Schengen. תדרש להציג את החבילה בעמדת ה-Tax Refund בנמה"ת, ואם תהיה פתוחה לא תקבל את ההחזר.

איני מכיר את הצד הטכני של אותן עמדות - יש מקומות בהן הן נמצאות לפני מסירת המזוודות ויש מקומות בהם רק ב-airside של אולם הנוסעים היוצאים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התשובות הממוקדות.

המע"מ בגרמניה הוא 19%, אני לא אקבל את כולו רק אחוז יחסי האם זה נכון?

במידה והם סגורים,אני יחתום על הטפסים והם ישלחו את הכסף? קרה לי מצב כזה באיטליה ועד עכשיו הם לא החזירו את הכסף. קרה ב2009.

ספריאל תוכל להרחיב? שנה שעברה כשקניתי אייפד לא היה לי את כל התהליך הזה. רק להציג לפקיד המכס את האייפד וזהו.

בנוסף התדרים באירופה יתאימו לארץ או שאני צריך לבקש מכשיר שיתאים? אני ברשת עם הכוכב הסגול.

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני עשיתי את ההליך לאחרונה בפינלנד, וזה היה הנוהל. על כל הצרות בחנות היתה איזה בעיה במחשבים שעיכבה את הפקת הטפסים. יתכן שבגרמניה הנוהל שונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשהושק האייפון הייתי צעד אחד לפני קניית כרטיס לברלין שכל המטרה היתה לקנות אייפון 6 (וקצת לטייל, אלא מה). משיטוטים באינטרנט הבנתי שאין אחריות בין לאומית. ירדתי מזה. ברר לעומק לפני הקניה. (בעלים של אייפון 6 64GB מאתמול בערב:wink:)

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...