Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום,

הסובארו התחילה להתחמם לפני שבועיים , החלפתי טרמוסטט הכל היה בסדר ואחרי יום הבעיה חזרה,

יום ראשון החלפתי רדיאטור כי הוא היה סתום האוטו שוב נסע עד היום רגיל ועוד פעם מתחמם , אני על סף ייאוש אם מישהו יכול לעזור לי לקבל כיוון מזה יכול להיות אני אשמח,

תודה

Using Tapatalk

פורסם

האם אתה שם לב לאיבוד של מיים? האם כאשר הרכב מיתחמם מיפלס נוזל הקירור במיכל העיבוי עולה משמעותית? האם ידוע לך מה מצב משאבת המיים ומתי הוחלפה לאחרונה?

פורסם

החימום ברכב עובד , הוונטות שתיהם עובדות, בקשר למים יש איבוד אבל אני לא יודע מאיפה חיפשתי חצי יום נזילה ולא ראיתי, הפקק חדש , מה שכן הברז של הרדיאטור היה פתוח וסגרנו אותו אבל הוא התחמם עוד פעם( אחרי מילוי מים כמובן).

Using Tapatalk

פורסם

כנראה שיש אוויר במערכת שמפריעה לזרימה תקינה של מים, ומונעת מהתרמוסטט להיפתח בזמן הנכון אם בכלל..

לא מכיר את הרכב בדיוק, אבל לרוב על אחת מצינורות המתכת של המים יש בורג ניקוז אוויר, שדרכו אפשר לנקז את האוויר שתקוע במערכת. בדרך כלל זה נמצא באזור של בית התרמוסטט.

במידה ואין שיטה נוספת לנקז אוויר זה להניע את הרכב 10 -15 דקות עם פקק של הרדיאטור\מיכל מים פתוח עד שהאוויר יוצא.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

איבוד מים יכול להעיד על בעיה בראש מנוע.

בנוסף, צריך לבדוק האם משאבת המים תקינה והאם מעגל החימום תקין לחלוטין.

ברכבים שניתקו להם את החימום היה צריך לשים צינור מגשר (ולא פקקים !!) בין הצינורות של הרדיאטור חימום, אחרת הרכב מתחמם.

הטרמוסטט ברכב הזה יושב בתחתית המנוע ויש לו חריר לניקוז אויר אוטומטי, אין צורך לנקז אויר באופן ידני ממקומות אחרים.

במידה והבעיה לא נפתרת עם כל העיצות שנתנו לך פה, סע למוסך שיבצעו לך בדיקות לחץ הפוך למנוע ע"מ לבדוק האם נפרץ אטם ראש מנוע או לא.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גש לבצע בדיקה בלחץ למערכת הקירור. ניתן גם לבצע בדיקת לחץ הפוך לראות אם הזליגה של נוזל הקירור היא לצילינדרים וזה אכן מבשר על בעיה בראש המנוע.

• תוכן חדש...