Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת KINDLE - איזה דגם לקחת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאין יותר דגמים חדשים ללא מסך מגע, ההבדל העיקרי הוא ברזולוציה של המסך והתאורה העצמית של המסך.

לי יש paper white (מסך מגע גם) מהדור הקודם, וזה מכשיר מעולה. בכנות, אני לא חושב שיש מה לשפר בו, ואם אתה יכול למצוא כזה ביותר זול מהדגמים החדשים, אז זה מעולה. אם מסך מגע לא קריטי לך, את היכול לחפש קינדל בסיסי (5 נראה לי), שבטח עדיין זמין למכירה. לי אישית הניווט שם בתוך הטקסט היה קצת פחות נח, אבל לרוב, תוך כדי הקריאה זה לא משנה מדי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עכשיו נזכרת. :wink:

לפני שבוע מכרו את הקינדל הרגיל החדש (touch) ב-49$. ואת הpaperwhite ב-99$

היתרון של הpaperwhite הוא שיש תאורה מובנת ואז אפשר לקרוא שחשוך.

בעקרון גם הרגיל בסדר.

יש ב"אתה צינור" השוואה בין שניהם אחד ליד השני.

כל איזה כמה חודשים אמזון עושים מבצע כזה. יכול להיות שעדיין יהיו מבצעים כאלו לקראת הקריסמס, וגם במרץ יש (חודש הקריאה)

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

קינדל מתחלקים ל2:

נתחיל מהסוג השני - מבוססי אנדרואיד - קינדל פייר - במקרה הזה וותר. לך על נקסוס או על אייפד.

הסוג הראשון - קוראים דוגרי - יש בגדול 2 דגמים שכדאי לשקול:

פייפרוויט - אם כן - לחפש דור שני. יש בו כמה וכמה שדרוגים קטנים אך חשובים וזה מכשיר מעולה.

אם יש לך יותר כסף ואתה מחפש את הטופ של קוראים דיגיטלים ומסך חד ברמה גבוהה - הVoyage הוא הכתובת שלך. הבעיה שהקפיצה במחיר היא רצינית ועל גבול הקשה להצדקה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם קריאת ספרים היא המטרה קח את הדגם הזול ביותר.

לטעמי הוא מדמה נייר בצורה הטובה ביותר.

כל שאר השידרוגים, הפיצ'רים והמסכים המיוחדים הם פשרה ופוגעים בחווית הקריאה.

יום טוב גם לך

פורסם

תאורה פנימית, חיישן אור, קומפקטי ונוח יותר ביד, רזולוציה טובה משמעותית כך שהטקסט יותר נעים ולבסוף diffusing יותר טוב למניעת השתקפויות. למי שיש את ה paperwhite העדכני, אולי לא שווה את העדכון. למול הטאץ' הישן, משמעותית יותר טוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרגע הגיע הקינדל שהזמנתי ב50 דולר בבלאק פרידיי, חוץ מהקטע של הפרסומות (שאפשר לבטל תמיד וגם ככה לא ממש מפריע- הפרסומות מופיעות רק בשומר מסך בכיבוי)- המכשיר מספק בהחלט.

פורסם

שאלת תם:

מה היתרון של הקינדל על פני הNOOK של בארנס & נובל?

בנוק אפשר להביא גם ספרים ממקורות חיצוניים והוא איכותי באותה מידה, אז למה ההיצמדות לקינדל ?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אסף, לדעתי בעקר עניין של זמינות של ספרים. לגבי מקורות חיצוניים - יש תוכנות חינמיות שיודעים להמיר מכל פורמט לכל פורמט אחר, כך שזה גם פתיר באופן כזה או אחר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
שאלת תם:

מה היתרון של הקינדל על פני הNOOK של בארנס & נובל?

בנוק אפשר להביא גם ספרים ממקורות חיצוניים והוא איכותי באותה מידה, אז למה ההיצמדות לקינדל ?

אני קניתי נוק ואז ממש יום אחרי יצא המבצע על הקינדל אז ביטלתי וקניתי את הקינדל (בכל זאת עם המבצע יצא 20 דולר יותר זול)

ממש אין היצמדות- הנוק מכשיר מצויין ובזמן אמת היה טוב בכמה דרגות מהקינדל שהיה זמין באותה תקופה.

אבל מאז הקינדל יישר קו ועכשיו הם די זהים, כשהייתרון של הנוק הוא שאין פרסומות + תמיכה בEPUB

לגבי הקינדל וויאג'- הוא עולה פי 4 מהקינדל הרגיל, חתיכת היסחפות!

פורסם

ה-Paperwhite מחזיק בתואר הקנייה הטובה ביותר שלי ב-2014 (וקניתי גם מכונת נספרסו, מסך עם פאנל IPS, נקסוס 10 ו-SSD גדול השנה).

Leasingfahrzeug oder nichts

• תוכן חדש...