Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרום אפריקה לקחו את זה צעד קדימה ;-) הם עוברים איתך על החשבונית ועל הקניות ובודקים שמה שרשום בחשבונית באמת נמצא אצלך בעגלה.

Vw Polo GTI

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה קורה גם בקופות בשירות העצמי בשופרסל. אמנם בעדינות - הקופאית עושה עצמה כמסייעת, אבל למעשה בודקת את הפריטים. הדבר גם מעוגן בהוראות השימוש בקופת השירות העצמי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בחצי חינם הקופה רושמת באקראי איזה פריט בגדול והשומר צריך לודא שיש את הפריט (ביצים, קולה וכדומה) כדי לזהות שמדובר בחשבונית מקורית של עגלה ספציפית ומחתים כדי למנוע סיבוב נוסף עם אותם פריטים.

פורסם

~

כמו צפרדע בסיר מים שמחממים לאט לאט עד רתיחה, כך אזרחי ישראל לא שמים לב איך רומסים להם לאט לאט את הזכויות הבסיסיות ואת חופש הפרט. בהתחלה זה רק סופר אחד פה ושם, אח"כ רשת, אח"כ הקופות האוטומטיות, ולפני ששמנו לב יוצא שכל לקוח של חנות מזון הוא בחזקת גנב עד שתוכח חפותו באמצעות אותה בדיקה מגוחכת. מילא שבמדינה הזאת כל אזרח הוא בחזקת טרוריסט עד שהשומר ימשש אותו בכניסה (נניח שאת זה עוד אפשר היה להצדיק איכשהו מתישהו... אולי), אבל עכשיו כבר אי אפשר לא להיכנס ולא לצאת בלי אישור מהקאפו.

יפה מאד, אחרי שבעים שנה כמעט סגרנו מעגל. :roll:

פורסם

דריש - בבקשה להעביר לשרשור הפוליטי. החותמת בסופר היא עניין פעוט, וד"א - אוי לו לאותו שומר שינסה לעצור אותך. אם לא ראה בעצמו שאתה גונב אין לו שום סמכות, והוא צפוי לתביעה אם לא למשפט פלילי. והיו דברים מעולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בפעם האחרונה שקניתי בשופרסל, בדרך כלל אני לא קונה שם. עברתי בקופות השירות העצמי וזכיתי לעלות בגורל לבדיקה.

הקופה ננעלה ולא נתנה לי להמשיך לתשלום עד שהקופאית הוציאה את כל המוצרים מהשקיות והעבירה אותם עוד פעם :-(

והכי באסה, הקופה העצמית לא מקבלת את הזיכוי של הבקבוקים שהיה לי. רק בקופה רגילה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
דריש - בבקשה להעביר לשרשור הפוליטי.

דריש לא מתעסק בפוליטיקה, דריש שורק מהיציע. חשבתי שכבר הבהרנו את זה.

מסקנותיי הוסקו והפעולות הרלונטיות ננקטו, עכשיו תור הפטריוטים להראות שהם יודעים להילחם על משהו חוץ ממחירי הדיור והמילקי.

פורסם
ג׳וב קומבינה + מה שנאמר מעלי לגבי איתור גנבים.

בעיקר ג׳וב קומבינה

איזה קומבינה בדיוק? זה לרוב שומר עובד קבלן בשכר מינימום. אם כבר, ג'וב כסת"ח, כמו בעצם כל השומרים במרכזים מסחריים.

בדרום אפריקה לקחו את זה צעד קדימה ;-) הם עוברים איתך על החשבונית ועל הקניות ובודקים שמה שרשום בחשבונית באמת נמצא אצלך בעגלה.

בהצלחה לעשות את זה בסניף כלשהו של רמי לוי/יינות ביתן (גם שם יש את הנוהל הזה), ביום שיש בצהריים. את השומר המסכן יצטרכו לגרד מהבלטות אחר כך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דריש, הפעם לא מסכים אתך.

בקרב עמנו אנחנו חיים (חיות? חיים?)

והפעם, להבדיל ממקרים אחרים של רמיסת זכויות האזרח,

יש דברים בגו.

אתה יכול לטעון שזה רק עוד חלק אחד בשרשרת של ריכוך ונמנום הציבור

כדי שחלילה לא יתעורר מוקדם מדי. אולי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מי שיעשה לי בדיקת פתע על הקופה האוטומטית יצטרך להחזיר את המוצרים למדפים והמקררים. אני חוסך להם כסף והם מעיזים לבזבז לי את הזמן?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניטש, כשאתה ניגש לקופה בשרות העצמי אתה לוחץ "אישור" על מודעה שאומרת שיתכן ותעבור בדיקה בסוף החשבון. אם אתה לא מוכן לקחת את ה"סיכון" אתה יכול לקחת את הכבוד שלך ביחד עם העגלה לקופה הרגילה הקרובה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)
הרבה זמן אני שואל את עצמי מה הצחוק מעבודה הזה שהשומר מבקש את הקבלה כדי לשים חותמת, כשהוא לא באמת בודק אם החשבונית תואמת את המוצרים שבעגלה

כאן אתה טועה ומטעה. הוא אכן בודק מספר פריטים ספציפיים אפילו שאתה חושב שלא.

אם אתה מתעקש ממש ממש אני יכול להוכיח לך.

ורק כדרך אגב, בארה"ב הם חכמים. נכון יש לנו בארץ (בשופרסל) את העמדות תשלום עצמאי? יש את המשטח שעליו מניחים את המוצרים? כאמור בארה"ב הם חכמים. בשני המשטחים יש בעצם משקל. הוא שוקל את משקל המוצרים שמניחים במשטח הראשון לפני התשלום וגם את משקל המוצרים במשטח השני לאחר התשלום (היכן שהשקיות נמצאות). אם יש הפרש בין המשקלים אז יש בעיה. למשל משקל הפריטים בשקית הוא 3 ק"ג. משקל הפריטים שהיו על המשטח לפני התשלום הוא 2 ק"ג אזי העבירו פריטים במשקל 1 ק"ג בלי לשלם עליהם. ישנו אדם שמתבונן על 6 עמדות כאלה ביחד בכדי לוודא שאנשים לא מעבירים פריטים בעגלות וזהו זה.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
ניטש, כשאתה ניגש לקופה בשרות העצמי אתה לוחץ "אישור" על מודעה שאומרת שיתכן ותעבור בדיקה בסוף החשבון. אם אתה לא מוכן לקחת את ה"סיכון" אתה יכול לקחת את הכבוד שלך ביחד עם העגלה לקופה הרגילה הקרובה.

גם יכול לקחת את הכסף שלי למקום אחר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...