Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד, אף אחד לא מחייב אותך לבחור ברשת ספציפית. רק שבארץ קופות בשרות עצמי, שחוסכות את ההמתנה בתור, לא קיימות בכל מקום. אבל כמובן שעדיף להתלונן על נוהל שלוקח בדיוק 30 שניות ולחכות 20 דקות בתור במקום אחר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דריש, הפעם לא מסכים אתך.

בקרב עמנו אנחנו חיים (חיות? חיים?)

והפעם, להבדיל ממקרים אחרים של רמיסת זכויות האזרח,

יש דברים בגו'

נכון שיש סיבה הגיונית, אבל זה לא הופך את הפרקטיקה המעוותת הזאת ללגיטימית. חושדים בלקוחות? שיפתחו שיטות אחרות ופחות חודרניות לבדוק את אמינותם. שישקיעו ב-RFID, או שישימו את הגלאים האלה ביציאה שיש בחנויות בגדים... יש כל מיני שיטות שלא גורמות ללקוח להרגיש כמו קרימינל.

הבעיה היא שאיש לא מציב לעצמו בכלל מטרה כזאת, הרי מי זה לקוח? מה הזכויות שלו בכלל? שאני אוציא עליו כסף? בישראל כבר שכחו מזמן מה זה שרות לקוחות, אגב במידה רבה תודות לעליה הרוסית. (הנה, שלא תגידו שהגזענות שלי רלוונטית רק למזרחים, שונא את כולם באופן שווה כפי שתמיד טענתי.)

בארה"ב הם חכמים. בשני המשטחים יש בעצם משקל.

כנ"ל באנגליה, והנה דוגמה טובה לשיטה לא-חודרנית לעשות את אותה בדיקה.

אגב, זה שמחתימים אותך על טופס בתחילת הצ'ק-אין לא הופך את זה לחוקי. בישראל גם אוהבים להחתים אנשים על הסכם אי-תחרות כשהם נכנסים למקום עבודה חדש, וגם הוא ברוב המקרים לא שווה את הנייר עליו הודפס. זה אמצעי פרימיטיבי להפחדה ושליטה פסיכולוגית בעובד/לקוח, סוג הדברים שבמדינה מפותחת כבר היו מסבים נזק כלכלי קשה לכל מי שהיה מנסה את התרגיל הזה, ושיטת מצליח שעובדת ב-99% מהמקרים. (עד שיש אחד טרחן כמוני שלוקח אותם לבימ"ש)

פורסם

גם באנגליה החתימו אותי על אי תחרות. אלא מאי, הסעיף כל כך כוללני שהחברה יכולה לנגב איתו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה לא חוקי אם זה מוגזם. בגלל זה אפשר לנגב עם הסעיף הזה.

שלי אומר שאסור לי לעסוק בתחום העיסוק של החברה (שהוא תחום העיסוק שלי), באזורים גאוגרפיים בהם החברה פעילה או עושה מאמץ להיות פעילה (צפון אמריקה, דרום אמריקה, אפריקה, ישראל, דרום מזרח אסיה ואוסטרליה). יעני, לך תהיה מובטל שנה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

הרעיון הוא שאם אתה חתום על חוזה כזה והחברה מפטרת אותך - עליה לפצות אותך במשכורת של שנה, שזה יכול להיות לא רע בכלל. בחברות גדולות שלא משחקות בקקי השיטה הזאת (שאני מעדיף לקרוא לה "תקופת צינון" מאשר "אי-תחרות") תעבוד במקרים רבים גם אם תחליט לעזוב מיוזמתך ולצאת לחופשת דיג ארוכה בקריביים. כמובן, תלוי עד כמה התפקיד שלך היה אסטרטגי ובאיזו אווירה עזבת.

במילים אחרות, על חוזים כאלה אפשר לחתום (ולהחתים) בתפקידים בכירים או בעלי השפעה, אין שום סיבה או הצדקה לדחוף את הסעיף הזה לכל איש QA מתחיל כפי שעושים בארץ.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

אתה מכיר את הסיפור שלי, משחקים בקקי הוא ביטוי המפתח פה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

השומר מונחה לבדוק בעיקר אריזות גדולות שלעיתים לא מועברות מהעגלה לקופה, כדוגמאת שישיית משקאות, נייר טואלט

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
שיפתחו שיטות אחרות ופחות חודרניות לבדוק את אמינותם. שישקיעו ב-RFID, או שישימו את הגלאים האלה ביציאה שיש בחנויות בגדים... יש כל מיני שיטות שלא גורמות ללקוח להרגיש כמו קרימינל.

או להשלים עם אפשרות גניבה, ולכלול במחירים את עלותם של מוצרים שנגנבים בממוצע בחודש, שזה משהו שנראה לי בכל מקרה עושים.

כל השיטות האלה הם לא יעילות גם ככה, כי רוב הגניבות מבוצעות ע"י העובדים עצמם, מאחר והם מכירים את המערכת, ומצד שני במילא מרוויחים שכר מינימום, רואים את כמות הכספים שהסופר מכניס בכל יום, אז מרגישים שהם חייבים איכשהו לדפוק את המערכת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
~

יתכן שבאנגליה זה חוקי, כך היה בספרד למשל. אני מדבר על מצב שבו זה לא חוקי ועדיין מכניסים את זה לחוזה.

גם בארץ זה חוקי ,בתנאיים הבאים :1. העובד הוכשר ע"י החברה או נשלח להכשרה ששולמה ע"י החברה 2. העובד נחשף לסוד מסחרי ייעודי של החברה 3. לעובד שולה תמורה עבור אי תחרות לאחר עזיבת החברה.

באחד או יותר מן הסעיפיםל התקיים, אכן הסעיף לא שווה את הנייר.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
נכון שיש סיבה הגיונית, אבל זה לא הופך את הפרקטיקה המעוותת הזאת ללגיטימית. חושדים בלקוחות? שיפתחו שיטות אחרות ופחות חודרניות לבדוק את אמינותם. שישקיעו ב-RFID, או שישימו את הגלאים האלה ביציאה שיש בחנויות בגדים... יש כל מיני שיטות שלא גורמות ללקוח להרגיש כמו קרימינל.

הבעיה היא שאיש לא מציב לעצמו בכלל מטרה כזאת, הרי מי זה לקוח? מה הזכויות שלו בכלל? שאני אוציא עליו כסף? בישראל כבר שכחו מזמן מה זה שרות לקוחות, אגב במידה רבה תודות לעליה הרוסית. (הנה, שלא תגידו שהגזענות שלי רלוונטית רק למזרחים, שונא את כולם באופן שווה כפי שתמיד טענתי.)

כנ"ל באנגליה, והנה דוגמה טובה לשיטה לא-חודרנית לעשות את אותה בדיקה.

אגב, זה שמחתימים אותך על טופס בתחילת הצ'ק-אין לא הופך את זה לחוקי. בישראל גם אוהבים להחתים אנשים על הסכם אי-תחרות כשהם נכנסים למקום עבודה חדש, וגם הוא ברוב המקרים לא שווה את הנייר עליו הודפס. זה אמצעי פרימיטיבי להפחדה ושליטה פסיכולוגית בעובד/לקוח, סוג הדברים שבמדינה מפותחת כבר היו מסבים נזק כלכלי קשה לכל מי שהיה מנסה את התרגיל הזה, ושיטת מצליח שעובדת ב-99% מהמקרים. (עד שיש אחד טרחן כמוני שלוקח אותם לבימ"ש)

גלאים ו-rfid זה בדיוק כמו הגנות נגד פריצה של תקליטורי די וי די.

לא ממש מונע גניבה, אבל כן מסרבל מאוד את האנשים הישרים.

כמה פעמים נתקלת בתג סורר שלא מוכן להימחק,

או כזה שלא מצליחים לאתר אותו

או כזה שלא מצליחים לנתק אותו בקלות?

שיטות מהסוג הזה עולות בכסף וזמן שיגולגלו אל הלקוח,

עדיף משהו זול יותר בסגנון שומר, שבכל מקרה מעטר את הדלת...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בדיוק אתמול קניתי כמה דברים בשופרסל והשתמשתי בקופה בשירות עצמי.

היתה שם קופאית (או קופאית ש"ג, whatever you name it :) ) שעמדה והסתכלה על ארבעת הקופות בשירות עצמי.

היא לא שאלה שאלות ולא עיכבה אותי או אנשים אחרים, ממש לא ביג דיל.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם (נערך)

^

היא עמדה שם בשביל לעזור אם קופה נתקעת או אם לקוח מסתבך, לא בשביל לשמור מפני גניבות.

ובכל אופן לא הבנתי מה החווייה היחידנית הזאת אמורה להוכיח.

גלאים ו-rfid זה בדיוק כמו הגנות נגד פריצה של תקליטורי די וי די.

לא ממש מונע גניבה, אבל כן מסרבל מאוד את האנשים הישרים.

כמה פעמים נתקלת בתג סורר שלא מוכן להימחק,

או כזה שלא מצליחים לאתר אותו

או כזה שלא מצליחים לנתק אותו בקלות?

שיטות מהסוג הזה עולות בכסף וזמן שיגולגלו אל הלקוח,

עדיף משהו זול יותר בסגנון שומר, שבכל מקרה מעטר את הדלת...

אצלנו בספריה של האוניברסיטה זה עובד אחלה, רקורד האמינות קרוב ל-100%.

הטכנולוגיה בשלה אם רק משקיעים בציוד איכותי ויודעים להשתמש בה.

וללקוח גם ככה מגלגלים אלף ואחד סעיפי הוצאות, אז למה לא להוסיף את זה?

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

אם קופאית ששולפת מהשקיות שכבר ארזת חמוצים וקופסת קורנפלקס זה חודרני, אז מה תגיד על הקופה הרגילה שבה הקופאית מעבירה את כל המוצרים שקנית?

זמזמים כמו של חנויות בגדים נועדו בעיקר נגד אנשים ישרים, מי שרוצה לגנוב יודע טוב מאוד איך לעקוף את זה.

בישראל כבר שכחו מזמן מה זה שרות לקוחות, אגב במידה רבה תודות לעליה הרוסית. (הנה, שלא תגידו שהגזענות שלי רלוונטית רק למזרחים, שונא את כולם באופן שווה כפי שתמיד טענתי.)

מעניין אותי על מה אתה מבסס את האמירה הזאת.

בשיעור האחרון בשיווק למדנו על שיפור השרות, והסקרים שהוצגו בבקורס העידו על עליה באיכות השרות בישראל.

הרבה פעמים אנשים לא זוכרים את השרות הטוב שקיבלו ולא תמיד דואגים לציין אותו לטובה דקה אחרי שיצאו מהמקום. לעומת זאת, אם לא יסכימו לזכות אותם על פריט שנרכש לפני שנה הם יהפכו את הפייסבוק ואת שרות הלקוחות של אותה החברה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
זמזמים כמו של חנויות בגדים נועדו בעיקר נגד אנשים ישרים, מי שרוצה לגנוב יודע טוב מאוד איך לעקוף את זה.

הדברים האלה נועדו להרתיע, נגד מי שרוצה, אבל מתלבט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...