Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלויות אחזקת BMW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

במסגרת חיפושי שדרוג לרכב (לחדש) של זוגתי, בחיפושינו עלתה אופציה של BMW, או X1 או 320i.

האלטרנטיבה יותר זולה (בגלל שיקולים מאוד ייחודיים לנו - מדובר בסיטרואן גרנד פיקאסו דיזל 2000 חדשה) בצורה משמעותית, אבל לא ברמה שאני צריך למכור כליה כדי לממן אותה ולכן זה שיקול משני .

אני הייתי מצפה שהמחירים של הטיפולים והחלפים של BMW, הגם שבטווח בינוני נמוך של מבחר המכוניות שלהם, יהיה יותר יקר מסיטרואן.

אודה להתייחסות של בעלי ניסיון לנושא העלויות הישירות של אחזקת רכבים אלו, אני יודע להשוות עלויות ביטוח והפרשי צריכת דלק, אבל אין לי כל ניסיון אם אף אחד מהיבואנים - 14 שנים עם סיאט (ומרוצה מאוד במיוחד מסיאט אלתיאה 2.0TDI-DSG62 הנוכחית - רק רוצים לחדש ואין משהו מקביל).

אודה אם התשובות לא ייתייחסו לבחירה בין הרכבים במבחינת איכויותיהם כרכבים, במיוחד שהתחרות לא ממש ראש בראש.

תודה מראש

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

אתה מחפש השוואה בין שני רכבים מאוד ספציפיים, למצוא מישהו שהחזיק\מחזיק את שניהם כדי שישפוך קצת אור על ההבדלים בעלויות האחזקה לא יהיה קל.

אולי כדאי שתפנה לכמה מוסכים מורשים ותתעניין בעלויות טיפולים, תידרות הטיפולים וכד'.

אני לא יודעת כמה זמן אתה מתכוון להחזיק את הרכב ומה הנסועה שלך, אבל אולי כדאי להתייחס גם למידות הצמיגים שאיתם מגיעים הרכבים ולראות את ההפרשים במחירים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

עלויות אחזקה של 320 יהיו במחירים של מאזדה 6\הונדה אקורד +.

אם אתה קונה רכב חדש, הנפילה של המחירון היא השורה העיקרית, המהווה יותר מ50% בחישובים שלך כמעט בכל רכב שתקנה.

צריכת דלק תבדוק בKML

ביטוח יקר משמעותית, אך אפשר למצוא חברות ביטוח לרכבי יוקרה שיוזילו את המחיר לכיוון מה שאתה רגיל לשלם על רכב רגיל.

• תוכן חדש...