Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

מישהו אמר לי שאם אני יתקין סאב ומערכת חזקה לאוטו .. וכ'ו וכ'ו ..

מרוב שהאוטו ירעד מהסאב .. וכ'ו ..

אם האוטו יהיה מונע .. יהיה נזק למנוע מהרעידות .. וכ'ו

ויהיו מכלולים באוטו שיהרסו ...

האם זה נכון ?

מדובר בפונטו 97'. ..

פורסם

בטח אחי

הרי ברור שהסאב ירעיד לך את האוטו עד כדי שבירת תושבת מנוע

אז זהו שלא

עכשיו נהייה רציניים

לא יגרם לך שום נזק מהסאב ומה"דפיקות שלו"

בטח שלא למכלוליי המנוע

תהייה שקט בקטע הזה

My Car: Peugeot 205 GR 94

כן כן גם הצרפתיה שלי נהנת לעשות לי בעיות

פורסם

לפי דעתי צריך להישאר בגישה האופטימית.

אז השאלה היא כזו, איזה מפצלת אתה מתכוון להכניס לבאגז שלך ? :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני לא חושב שיש אפשרות להגיע למצב שבו עוצמת המוזיקה תהיה כלכך גבוהה שהמנוע או כל דבר אחר באוטו יפגע בצורה כזו כמו שתיארת, הרי אף אחד לא שומע מוזיקה בווליום של +140db, עוצמה כזו עלולה לפגועה באוטו אם תהיה למשך זמן אך כמובן שלא ניתן לשמוע מוזיקה בעוצמה כזו (כך אני מקווה לפחות לאילו מכם שלא רוצים לאבד את השמיעה בתרם עת) שכן זו עוצמה של תחרויות ומגיעים אליה למשך זמן קצר מאוד

פורסם

תאמת לגבי מכלולי הרכב.. גם לי היו כמה נזקים .. אני כבר לא זוכר אותם ..

1. המנעול של הבאגז של האימפרזה, מקבל סוג של "שיחרור" לאחר זמן ממושך עם הסאבים .. הבעיה היתה בטיפול כבר פעמיים במוסך ..

2. יש מעין מעטפת שיושבת בדופן הגלגלים האחוריים.. היא נפלה בצד אחד ביום הראשון ששמתי את שני הסאבים .. אני יכול לנחש שזה בגלל ויברציות .. אך אינני סגור על כך ....

מממ .. מעבר לזה אני כבר לא זוכר משהו חריג ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כמובן שסאב יכול לגרום נזק.. השאלה היא טווח פעולתו בעוצמה הנ"ל ובאיזה עוצמה.

שהרי עם עוצמת 140+ DB כפי שצויין אתה שומע לאורך זמן היה שחלקים מסויימים ברכב עלולים להתפרק עקב הרעידות.

פורסם
כמובן שסאב יכול לגרום נזק.. השאלה היא טווח פעולתו בעוצמה הנ"ל ובאיזה עוצמה.

שהרי עם עוצמת 140+ DB כפי שצויין אתה שומע לאורך זמן היה שחלקים מסויימים ברכב עלולים להתפרק עקב הרעידות.

שוב אם יש לך 140 דיבי זה רק שהכיסא פתוח שהוא סגור יש פחות כ133 ככה.

וגם לא בכול החלקים ברכב יש עוצמה כזו. רק איפה שהחלון. כי יש החזר של הבאס מהזכוכית אם תשים את המקרופון איפה שאתה יושב תקבל פחות עוצמה.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אצלי כמה ברגים משתחררים טיפה... אבל לא נזק ממשי לרכב שיכול לפגוע בפעילות או בערך שלו...

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אצלי קרה משהו מוזר אחר עמדתי ברמזור ואז מרוב הדפיקות של הסאב ששמתי נפלו לי ארבעת הדלתות באוטו:hihi::roflmao:

אתה יכול לישון בשקט לא יקרה לך כלום לאוטו שלא נדבר למנוע...

אם יקרה משהו זה רק פלסטיקה וברגים שישתחררו אבל בשביל זה צריך מערכת די חזקה וסאב די חזק...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
שלום ,

מישהו אמר לי שאם אני יתקין סאב ומערכת חזקה לאוטו .. וכ'ו וכ'ו ..

מרוב שהאוטו ירעד מהסאב .. וכ'ו ..

אם האוטו יהיה מונע .. יהיה נזק למנוע מהרעידות .. וכ'ו

ויהיו מכלולים באוטו שיהרסו ...

האם זה נכון ?

מדובר בפונטו 97'. ..

:roflmao: Whoever told you that a good stereo could damage your motor needs to stop smoking crack as soon as possible

.Moti

פורסם
:roflmao: Whoever told you that a good stereo could damage your motor needs to stop smoking crack as soon as possible

.Moti

חח חזק....

אצלי אם אני מרים אותם כלפי החלון הוישר אשקרה מקפץ.... איזה מגניב זה.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
שוב אם יש לך 140 דיבי זה רק שהכיסא פתוח שהוא סגור יש פחות כ133 ככה.

וגם לא בכול החלקים ברכב יש עוצמה כזו. רק איפה שהחלון. כי יש החזר של הבאס מהזכוכית אם תשים את המקרופון איפה שאתה יושב תקבל פחות עוצמה.

תמיר

סתם לצורך העניין בבדיקה שעשו לי ויצא 138.3 DB... זה ללא מושב פתוח, הרכב היה במדידה סטנדרטי ללא כל קיפול מושבים הסרת מדף אחורי וכו'.

אז, שוב הכל יתכן, וגם בארצינו יש רכבים עם 140 DB.. אני לא אומר שזה יגרום לבוכנות של המנוע לצאת מהמנוע וכו', אני פשוט טוען לרופפות ברכיבים חלשים ופלסטיקים למיניהם.

פורסם

אני חייב לציין שאתם קצת מפחידים אותו

אם הוא לא הולך להביא מפלצתSPL אין לו מה לדאוג

אצלי שומעים מאוד מאוד חזק ( תאמינו לי ) אבל זה יותר בכיוון של SQ הסאב הוא לא הדבר המרכזי

( לפחות לא אצלי )בכול מקרה אני ממש לא רואה מקום לבעיות עם שום חלק וחלק באוטו

• תוכן חדש...