Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז השבוע גילינו שחברה שלי אלופת העולם בעוגיות צ׳וקלט צ׳יפס. היא עושה עוגיות לא פחות ממדהימות. קריספיות מבחוץ, רכות מבפנים. מדהימות.

מפה לשם, החלטנו שהגיע הזמן לשדרג ואנחנו מחפשים לרכוש את המוצר הנ״ל: american-reese-s-peanut-butter-baking-chips-x28-great-for-use-on-cookies-x29-283g-x28-10oz-x29-b.jpg

למי שלא רואה את התמונה מדובר על צ׳יפס מחמאת בוטנים. באיביי המחיר יוצא קצת הזוי, 60+ ש״ח במינימום.

אשמח להמלצה על מקום במרכז או בחיפה לרכישת הצ׳יפס הנ״ל.

מבין העונים תוגרל הזמנה לעוגיות חמאת בוטנים צ׳יפס בביתנו. להמחשה אחד המעדנים של חברה שלי:

Fy20FbJ.png

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ביינות ביתן בבית שמש ראיתי, אני מאמין שיש גם בחנויות אחרות של הרשת ו/או ברשתות אחרות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תוסיף לסל וריאציה נוספת של המוצר: butterscotch.

משהו בין קרמל למייפל ומפוצץ בכל מיני כימיקלים כיאה לממתק אמריקאי,

אבל הטעם נפלא בתוך עוגיית צ'וקלד צ'יפז.

אגב, השדרוג הכי טוב שיש לעוגיות האלה הוא לעבור לשוקולד אמיתי,

שבור לחתיכות קטנות. למשל, מותג הבית של שופרסל (frey, שוויץ)

שנותן בראש לבלגים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שוקולד אמיתי מאבד את הצורה שלו בתוך העוגיה (ככה החברה מדווחת).

ניסיתי לחייג לכמה מקומות שמוכרים את זה בארץ ונגמר להם...נחנקנו

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

שבור לחתיכות קטנות. למשל, מותג הבית של שופרסל (frey, שוויץ)

שנותן בראש לבלגים.

מצטרף להמלצה

ה85% טעים ברמות שזנחתי את לינט.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אוקיי, שאלה אחרת למביני עניין, קניתי בחנות של לינט בגרמניה פרלינים. אישתי התלהבה בצורה היסטרית ''השוקולד הכי טעים בעולם'' מבחינתה. איפה אני משיג בארץ?

פורסם (נערך)

זה בטוח לא מתחבר לתגובות 10-11-12

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...