Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מחפשים רכב לזוג + 3 ילדים בגילאים 3 עד 11. התקציב הוא באזור ה90. מספר הקילומטרים בממוצע לשנה כ25,000.

הרכב מיועד להיות בבעלותו בין 4 לשש שנים.

אנו מחפשים רכב חסכוני וזול לאחזקה. ההתלבטות היא בין המגאן/פלואנס דיזל לבין סקודה אוקטביה 1.4 או אפילו 1.2.

הפחד מהרנו הוא שהיא תאבד מערכה מאוד מהר. האוקטביה כידוע פחות חסכונית בדלק.

מה אתם אומרים?

יש הצעות אחרות טובות יותר?

תודה.

פורסם

המגאן/פלאנס חסכונית יותר בכ-35% (במקרה של רנו, עדיפה המגאן סטיישן), ואת עיקר איבוד הערך ספג הבעלים הראשון. דגמי הדיזל של רנו מ-א-ד מבוקשים לאור העובדה שהדגם מוצלח (אין לו בעיות מיוחדות) ומאד חסכוני. בנסועה שלכם הפער בחסכון של דלק הוא כ-3200 ש"ח לשנה אשר ב-4 שנים הם 13K~ ש"ח.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

המגאן סטיישן היא עד כדי כך פופולארית שבתקציב שלך כנראה שנמצא רק כאלו עם קילומטראז' מכובד שבעליהן שדרגו לאחד חדש (יש שניים כאלה ביד 2 כרגע)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כך בחשבון שרכב דיזל רועש ומפיץ ריח לא טוב

מעבר לזה אחלה רכב

הדיזלים הרועשים ובעיקר המסריחים עברו מן העולם מזמן...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בפלואנס המנוע לא הכי שקט,אבל ריח? לא קיים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כבעלים של פלואנס דיזל 2014 ולאחר שגמאתי עם רכבי 10 א' ק"מ. אני רק יכול לומר שאני מאוד מרוצה מהרכב.המנוע חזק מאוד וחסכוני

הרכב נח מאוד לנהיגה. מומלץ!

פורסם

האוקטביות בכיף עושות במשולב 1 ל 14 בנסיעה רגועה, היתרון המשמעותי של המגאן בצריכת דלק הוא בתוך העיר.

פרט לכך, תעשה סיבוב ותראה מה הכי טןב בשבילך

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לאשתי יש סקודה ייטי 1.2T ולי יש מגאן דיזל חדשה מהעבודה. בכל הזדמנות שיש לה היא לוקחת את המגאן החסכונית, החזקה והמאובזרת יותר. אצלנו היא אוכלת 1:15 בנסיעה משולבת ומאוד לא רגועה (פקקים או טסים).

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מגאן.

בכלל לא הייתי מתלבט, ולא קונה חדש, למרות שרנו דיזל שומרות יותר טוב על ערכן - חפש בסבלנות אחת משומשת קצת, ויהיה לך יופי של אוטו.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

נכון שהמגאן אולי תשמור פחות על ערכה אבל תקבלו רכב עדיף והרבה יותר חסכוני. כבונוס תקבלו גם ביטוח יותר זול וביחד זה יותר מיקזז את ההפרש בירידת הערך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הפחד מהרנו הוא שהיא תאבד מערכה מאוד מהר. האוקטביה כידוע פחות חסכונית בדלק.

כלל פעם מחדש אני מתפלא על הטעות המאוד מאוד נפוצה הזו.

כשאתה קונה רכב יד שניה אתה מרויח מכך שזה רכב שמאבד מערכו!!!! זה לא ברור?

פורסם

עבור נסועה כזאת הדיזל עדיף, זה הפרש של אלפי שקלים בשנה בחיסכון דלק. אני חושב שהפרש במחירה עתידים בקלות יתכסה בהפרש בצריכת הדלק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...