Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אחרי תקופה שחיפשתי רכב משומש עד 25 אלף ש"ח

עשיתי סיבוב 180 מעלות ועכשיו אני מחפש רכב חדש

בתקציב עד 80k .. ותשהיה אוטמטית..

אז זה משאיר לי רק את עניין ה"מיני" ...אני נהג חדש שנוסע מהבית לעבודה ביום יום..ופעם בחודש נסיעה לצפון מהדרום וחזור כמובן.

אשמח לייעוץ כי אין לי מושג ברכבים בכלל...ומאיפה כדאי לקנות מהחברה עצמה? או מהחברות כמו שלמה סיקסט וכאלה

תודה רבה

פורסם

בגדול יש לך שתי אופציות -

מיני אוטומטיות אמיתיות, כמו יונדאי i10 או קיה פיקנטו. יתרונות - גיר אוטומטי אמיתי, אבזור, אמינות. חסרונות - צריכת דלק גבוהה.

מיני אוטומטית רובוטית, כמו סקודה סיטיגו או פיג'ו 108 החדשה. יתרונות - צריכת דלק נמוכה. חסרונות - אין הרבה אבזור (בחלק מהדגמים), גיר רובוטי לא כיפי לשימוש.

אני בתקציב הזה הייתי הולך לא על זה ולא על זה אלא על אופציה שלישית שלא הזכרת - סופר-מיני אוטומטיות קטנות כמו מיצובישי ספייס סטאר או ניסאן מיקרה.

מאיפה לקנות? זה כבר תלוי איזה רכב אתה רוצה ואיזה הנחה נותנים לך בשלמה. תעיף מבט פה ותראה באיזה מחירים אפשר לקבל את הרכבים שמעניינים אותך בחברות הליסינג:

http://motori.co.il/

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הסיבה ללכת על סופרמיני ולא על מיני היא מכיוון שהמחירים לא יותר גבוהים בהרבה אבל התמורה יותר טובה.

אתה מקבל יותר נוחות, יותר מרווח, תא מטען יותר גדול, צריכת דלק טובה ובדר"כ אבזור יותר טוב.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

למה לא?

ניסאן מיקרה או מיצובישי ספייס סטאר חסכוניות יותר בדלק ומרווחות יותר. הם גם מתאימות לתקציב שהגדרת כך שמהבחינה הזאת אין בעיה.

נכון שהפלסטיקה שלהן קצת פחות איכותית מהפלסטיקה של ה-i10 החדשה, אבל לא נראה לי שזה משנה לך יותר מידי. אחרי הכל, זה לא שברכב של 25 אלף ש"ח היית מקבל משהו אחר.

פורסם

אני רואה גם שהיונדאי i20 עומדת בתקציב באתר ששמת בקישור..איך היא מול המיקרה או הספייס ? ועצה ידידותית מה עדיף חברות ליסינג או היבואן המקורי כבר השתגעתי חייב עזרה

פורסם

יונדאי i20 חדשה מהיבואן לא תיכנס לך בתקציב. לעומת זאת יונדאי i20 חדשה מהאתר שקישרתי אליו כן תיכנס לך בתקציב. לכן במקרה הזה, ברור שעדיף לקנות מחברת ליסינג דרך האתר ולא דרך היבואן.

לעומת זאת במקרה של ה-i10, בתקציב שלך יכנס גם רכב חדש מהיבואן וגם רכב חדש מהאתר. רק שההנחה שתקבל מהאתר קטנה יחסית ולכן לא משתלמת, לכן עדיף לך לקנות מהיבואן (זאת גם הסיבה שה-i10 לא מופיעה באתר).

ה-i20 מכונית לא רעה בכלל, בתחומים רבים היא טובה מהספייס סטאר והמיקרה. אבל צריכת הדלק שלה גבוהה משמעותית, בסביבות 11-12 קילומטרים לליטר (לעומת 15-16).

במקום להשתגע בו ותרשום לנו את שלושת הדברים הכי חשובים לך במכונית בסדר יורד. ברור לך שאי אפשר לקנות רכב מושלם בסכום של 80 אלף ש"ח, אז תתמקד בשלושת הפרמטרים הכי חשובים.

פורסם

אוקי בתור נהג חדש שנסעתי רק על ניסן אלמרה שנת 96 חודש ימים ..כל דבר יהיה לי עולם אחר.

שלוש דברים זה רכב חסכוני בדלק...נוח מאוד לנסיעה של שעתיים שתהיה לפחות פעם בחודש..ורכב אמין ?! תודה צביקה

פורסם

יופי, אז לפי שלושת הפרמטרים האלו ניסאן מיקרה או מיצובישי ספייס סטאר יתאימו לך טוב יותר ממכונית מיני אוטומטית.

עכשיו נשאר לך לעשות שני דברים:

1. לגשת לסוכנות של מיצובישי/ניסאן ולהתרשם מהרכבים האלו. תראה מי מהם יותר מוצא חן בעיניך ואל תתבייש לבקש נסיעת מבחן, זה מאוד חשוב!

2. לבדוק אם המחיר של מוטורי זול משמעותית מהמחיר שתקבל בסוכנות.

• תוכן חדש...