Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קרסו אמרו לי שיש סיכוי (לא) שהם יארגנו משהו אבל אני לא מאמין להם

קרסו?, אירגון?.

קרסו לא מסוגלים לארגן מכירה של רכב, וזו העבודה שלהם!.

קרסו לא מסוגלים לארגן רמת שירות נאותה במוסכים, במרכזי שירות ואפילו באולמי המכירות!.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

לפותח השרשור,

יש מועדון חברים של רכבי הספורט RS של רנו שחלקם גם חברים ב PCR תחת מועדון אוטוספורט.

יש מפגשים וטיולים מאוד מסודרים.

איזה עוד מועדון אתה רוצה להקים?

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם
קרסו?, אירגון?.

קרסו לא מסוגלים לארגן מכירה של רכב, וזו העבודה שלהם!.

קרסו לא מסוגלים לארגן רמת שירות נאותה במוסכים, במרכזי שירות ואפילו באולמי המכירות!.

אני השתתפתי באירוע שארגנו קרסו במסלולים כיום כיף לבעלי RS לפני שנתיים, מאז היו בעיקר דיבורים אבל אני יודע שהחברה ארגנה תקציב לנושא.

אגב, האירוע התקיים רק אחרי שחברי קבוצת RS דיברו ודחפו את קרסו להרים כזה אירוע.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם
לפותח השרשור,

יש מועדון חברים של רכבי הספורט RS של רנו שחלקם גם חברים ב PCR תחת מועדון אוטוספורט.

יש מפגשים וטיולים מאוד מסודרים.

איזה עוד מועדון אתה רוצה להקים?

יש את pcr, יש את psi איפה יש את רנו ספורט בכל זה?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
קרסו לא יודעים "לארגן" נסיעת מבחן, מועדון אתה רוצה שיעשו?

לא מדוייק, הם יודעים לתת נסיעת מבחן, רק שזה כנראה אף פעם לא באיזור שבו נמצא הלקוח.

הם בכיף יעזרו להקים מועדון לרכבי רנו, השאלה היא איך חברי המועדון יוכלו להגיע עם הרכבים לדמשק, קצת מסוכן שם עכשיו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש גם מועדון של יפניות , אז למה ללמשל יאריס ספורט יש "מועדון" משלהם?

זאת גם הכוונה שלי , משהו יותר מכוון מאשר קונצרנן שלם .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
נ"ב - אני מכיר את מועדון PSI/PCR אבל זה פשוט לא זה , חסרות שם רנו - ומגאן בפרט .

בדקתי גם ללא הצלחה (יש לי קליאו RS), אין לי כוח או חשק או רצון להתערב במשחקי כוח והפוזות בין 2 המועדונים (PSI/PCR)

איזה משחקי כח ופוזות יש למועדונים האלה ? :roll:

שניהם מיועדים לרכבים צרפתיים ולא מפלים את רנו (וזה אני יכול להגיד מבערך עשור שיש לי רכבי רנו ספורט ואני נמצא ברמה כזו או אחרת במועדונים האלה).

פעם רוב בעלי הקליאו ספורט (172) התאחדו ונכנסו ל-psi תוך הרחבת המועדון גם למותג רנו.

היום לא חושב שנשארו שם יותר מדי.

כפי שערן כתב, יש קבוצת חברים גדולה של מגאן/קליאו RS שחלק לא קטן מהם נמצאים ב-PCR.

אתה מוזמן להרשם שם ולהצטרף לטיולים/מפגשים ולהכיר את האנשים.

לגבי קרסו, הם עברו קצת זיגזוגים בעניין הזה. יש שם אנשים שמעוניינים לקדם את זה ומצד שני כל פעם עושים שם שינויים וזה נופל.

אחרי שיחות שלנו איתם הם הראו רצון לתמוך במועדון ועזרו עם אירועים ואפילו הקצו תקציב ועובד לעניין אבל אז פתאום עשו איזה שינוי אירגוני וסיבוב פרסה.

ניר

• תוכן חדש...