Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולכם,

אני עומד בפני רכישת רכב משפחתי.

ברשותי מאזדה דמיו 2001 והיא אינה פתרון הולם. מלבד זאת, אנו זקוקים לשני רכבים במשפחה.

להלן המגבלות/דרישות:

1. הסכום (כאמור) 100,000 - ניתן אולי להתגמש בכמה אלפים כלפי מעלה.
  2. אמינות - חשוב ביותר.
  3. בטיחות - חשוב עוד יותר.
  4. לא אכעס אם על הדרך המכונית תפנק מבפנים וגם תראה טוב.
  5. אני מכיר טוב מאוד את אופציית הליסינג 0 ק"מ (אני סורק את האתרים הללו בתדירות יומית) - בהחלט אופציה עבורי.

כמה אופציות שצדו את עיני:

1. שברולט קרוז טורבו 2014 - חדשה האצ'בק מיבואן נכנסת בול בסכום.
  2. רנו קליאו אסטייט סטיישן החדשה - יקרה ב 5000 ש"ח אבל ניתן להתגמש.
  3. הונדה סיוויק האצ'בק - חדשה לא באה בחשבון מאחר והיא הרבה מעל הסכום אבל מצאתי כבר אופציות מעניינות בשנתונים 2011,2012.

לגבי השברולט: הזהירו אותי הרבה להתרחק מהאוטו הזה וקראתי עליו לא מעט דעות שליליות וחיוביות.

באופן כללי הזהירו אותי להתרחק ממנועי טורבו/TSI למינהם מאחר ואורך החיים שלהם הוא לא מהמשובחים - הייתי מעוניין לדעת עד כמה זה נכון (לרנו למשל מנוע 1.2 טורבו).

אני פתוח כמובן לשמוע על אופציות אחרות.

תודה מראש לכל העוזרים,

בן

עריכה אחרונה על ידי BenBatsir
פורסם

במוטודיל יש קרוז סדאן טורבו, נראית הרבה יותר מההאצ'בק לטעמי.

עד לא מזמן הקיה פורטה נמכרה בקרוב ל-100 אלף שקלים בחברות הליסינג ולדעתי היא משפחתית מצויינת. היא מרווחת, נוחה, בטוחה ומאובזרת לא רע.

חשבת על מיקרוואנים? למשל ניסאן נוט החדש או אופל מריבה - מרווחות לפעמים יותר ממשפחתית, קומפקטיים מבחוץ ועם אפשרות להתאמה אישית של המושב האחורי ותא המטען.

פורסם

לגבי הקרוז: עניין של טעם אישי. אני מעדיף האצ'בק על סדאן.

שני המיקרוואנים שאתה מדבר עליהם יקרים מדי בשבילי וגם אין לי צורך ברכב כה גדול בשלב זה.

משום מה הקיה פורטה לא ממש עושה לי את זה - אני גם לא בטוח לגבי קיות באופן כללי (כמה הן אמינות?).

פורסם

גם אני אעדיף תמיד האצ'בק אבל הקרוז האצ'בק מאוד מכוערת, ממש אבל, החלק האחורי שלה נראה כמו של דייהו משנות ה-90.

קיות בימינו הן יונדאי עם עיצוב טוב יותר בדרך כלל, לגבי אמינות, הן משרתות בציים של חברות ליסינג, בצבא, במשטרה, כרכבי השכרה וכרכבי סיור של כל מיני מוקדים, אני לא שמעתי על בעיות מיוחדות.

המיקרואנים אגב קטנים יותר מהמשפחתיות הסטנדרטיות ברוב המימדים חוץ מהגובה בדרך כלל.

פורסם

לחלוטין לא מסכים איתך לגבי הקרוז האצ'בק - מכונית יפה מאוד לטעמי.

אם כבר בכיעור עסקינן: המינוואנים רחוקות מלככב בקטגורית היופי.

מה שכן, אשמח אם נתמקד באופציות בהן אני מתלבט.

פורסם

אני הייתי הולך על הקליאו,הסטיישן מאוד שימושית,ולדעתי גם יפה,הרכב זריז,בנתיים לא נשמעו טענות כלפי הגיר,המנוע חדש ואין עוד ממד אמינות,אין לי נסיון נסיעה על קרוז,אבל ישבתי בה,מאחור היא מרווחת יותר,אבל המושבים מאוד נוקשים לעומת הקליאו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברנו המנוע הוא חדש ולא ידוע,אני בכול אופן לא הייתי מפחד.

מה שהיה בTSI לא רלוונטי לפה כי זה מנוע אחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מסכים גם שאחורי הקרוז מזכיר דייהו מתחילת שנות ה-2000, היה לנובירה דגם 5 דל' שכמעט לא נראה בארץ. אבל לטעמי הקרוז האצ'בק החדשה די נאה ביחס לגרסאות האחרות של הקרוז בלבד. לקחת בחשבון שהרכב צפוף יחסית למתחרות.

נא לקרוא את ההודעה שנוגעת למבצע לתאריכים 2-9/11 למבצעים כאלה יש נטייה להתארך בכמה ימים (המבצע עדיין מופיע באתר). אני לא ממליץ על הרכב או הגיר, אבל מדובר בדגם 5 של' האצ'בק עם מנוע הטורבו. על הנייר מדובר בעסקה המשתלמת ביותר כיום לרכב משפחתי עד 100K, אם מתעקשים על רכב חדש מהיבואן (ללא בעלות ליסינג לפני כן).

פורסם
אני מסכים גם שאחורי הקרוז מזכיר דייהו מתחילת שנות ה-2000, היה לנובירה דגם 5 דל' שכמעט לא נראה בארץ. אבל לטעמי הקרוז האצ'בק החדשה די נאה ביחס לגרסאות האחרות של הקרוז בלבד. לקחת בחשבון שהרכב צפוף יחסית למתחרות.

נא לקרוא את ההודעה שנוגעת למבצע לתאריכים 2-9/11 למבצעים כאלה יש נטייה להתארך בכמה ימים (המבצע עדיין מופיע באתר). אני לא ממליץ על הרכב או הגיר, אבל מדובר בדגם 5 של' האצ'בק עם מנוע הטורבו. על הנייר מדובר בעסקה המשתלמת ביותר כיום לרכב משפחתי עד 100K, אם מתעקשים על רכב חדש מהיבואן (ללא בעלות ליסינג לפני כן).

אתה לא ממליץ על המנוע והגיר, אבל טוען שהעיסקה משתלמת?

מבין השלוש (קרוז, רנו והונדה) על מה היית ממליץ?

פורסם

אנסח מחדש: המבצע היה רשמית ב2-9 והסתיים, שווה לשאול עליו כיוון שההוזלה היתה משמעותית ואמיתית, מה שהופך את הרכב למשהו קרוב למה שאתה מחפש וללא ספק הזול ביותר בקטגוריה שניתן להשיג היום כיד ראשונה (ולא ליסינג 0 ק"מ).

אין לי שום דעות לכאן או לכאן לגבי הרכב. אחי נוהג על גרסת 4 דלתות 2013 ליסינג, היתה תקלה בגיר (באחריות) והמנוע הוא 1.6 אטמוספרי אז אין לי אפשרות לחוות דיעה (גם לא נהגתי ברכב, אז גם דעה על השלדה אין לי אפשרות לכתוב) מה שכן, בודק אם הרכב לא צפוף מאחור, אם זה חשוב לך.

פורסם

בזמנו בחנתי סיוויק 5D, אבל רכב בגרסה הפשוטה יותר מידי פשוט.

הלכתי לכיוון קרוז, שבזמנו היה בגרסה אמריקאית, טורבו.

אני מרוצה מהרכב, 0 תקלות, כוח זמין תמיד.

קליו סטיישן - לא יודע לגביו, אבל זה סופר מיני ארוך, לכן שווה לבדוק מה קורה בפנים, האם לא צר מידי.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

• תוכן חדש...