Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן להסיר מראה פנימית ברכב ? הכוונה למראה המרכזית זאת שמודבקת לשמשה האם יש אפשרות להסיר אותה על מנת למקם אותה מחדש ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

כן, אפשר. אם המראה מחוברת לשמשה. האם השמשה לא תינזק? לא בטוח. אבל כשמחליפים שמשה מעבירים את המראה לשמשה החדשה...

פורסם

תקשיבו המראה מחוברת לשמשה עם דבק מיוחד חזק מאוד ככה שזה עלול לגרום נזק במידה ואוציא . אגב עם מה אני יכול להשתמש כדי להוציא את המראה באילו כלים?

פורסם (נערך)

בסבירות גבוהה אתה תגרום נזק לשמשה.

שמשת הרכב עשויה ממספר שכבות מודבקות והפעלה של כוח עלולה לגרום לשבר.

תתייעץ עם זגג רכב לגבי הסרה של המראה. בדרך כלל יש למראה בסיס עליו היא מולבשת, כדי להסיר את הבסיס ייתכן שצריך חימום מקומי.

מדוע אתה רוצה לשנות את מיקום המראה? היא ממוקמת באופן אופטימלי על יצרן הרכב, זה אמור להתאים לטווח רחב של משתמשים.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם

COMMANDER זה הסיפור של "למה אני רוצה למקם את המראה מחדש" :

סיפור הוא שזה ברכב של ההורים שלי (טויוטה קורולה החדשה 2014) , אבא שלי בטעות עשה תנועה עם היד ואיכשהו המראה יצאה מהמקום כתוצאה מהמכה . התוצאה הייתה שהמראה נעקרה ממקומה ונוצר סדק בשמשה שאילץ החלפתה.

אבא שלי פנה לסוכנות טויוטה רכב השפלה שברמלה משם קנינו את האוטו והם אמרו שצריך להפעיל את הביטוח אז אבא שלי הפעיל את הביטוח והביטוח הפנה אותו לגלוסקא בנס ציונה . האוטו עבר החלפת שמשה אבל את המראה המרכזית לא מיקמו כמו שהיא הייתה לפני כן אפשר לומר שהיא ממוקמת קצת יותר למטה והאמת שזה קצת מפריע מבחינת שדה ראייה שיוצא מצב שהמראה קצת מסתירה את האמצע וזה מסוכן כי זה שדה ראייה חשוב ולא סתם טויוטה שמו אותה טיפה יותר למעלה איפה שיש את החלק המחוספס נגד סינוור השמש .

אשמח אם תוכל לעזור לי בבעיה .

אפילו כבר פתחתי לפני כמה חודשים אשכול בנושא + תמונות של ההדבקה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?544985-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%A0%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%A8%D7%90%D7%94-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?538995-%D7%A0%D7%96%D7%A7-%D7%9C%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%94-%D7%A7%D7%99%D7%93%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%A8%D7%90%D7%94-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%AA

פורסם

גם לדעתי!

תחזור אל אותו זגג ובקש ממנו למקם מחדש את המראה כמו שצריך (כמו שהיצרן שם).

ללא כאבי ראש מיותרים ואופציה שתגרום לנזק למראה וגרוע מכך לשמשה.

שי.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

אתה יכול לנסות להוציא את המראה עם חוט דנטלי, חוט דייגים או כל חוט חזק אחר. תכניס את החוט בין המראה לשמשה ותתחיל "לנסר" קדימה ואחורה. הסרתי ככה דבק דו"צ מאוד מאוד חזק מהשמשה.

פורסם
אתה יכול לנסות להוציא את המראה עם חוט דנטלי, חוט דייגים או כל חוט חזק אחר. תכניס את החוט בין המראה לשמשה ותתחיל "לנסר" קדימה ואחורה. הסרתי ככה דבק דו"צ מאוד מאוד חזק מהשמשה.

מדוע לנסות ולשבור את הראש?

פותח השירשור היה אצל בעל מקצוע והתוצאות לא טובות, בעל המקצוע קיבל תשלום על עבודה, שירות וכו

מסיבה פשוטה זו פותח השירשור צריך לחזור לאותו בעל מקצוע.

אם הייתה נזילה דרך החיבור של השמשה לרכב? על אותו משקל, עבודה לקויה.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

• תוכן חדש...