Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, נתקלנו בשתי מודעות שונות על מכירת רכב של לכאורה זרים (גרמני ובריטי) שגרו בארץ ולקחו עימם את הרכב לחו"ל כאשר עזבו את ישראל ומחפשים למכור אותו שוב בארץ במחיר נמוך בהרבה מהמחירון (50%). בשני המקרים המוכרים טוענים כי הכל נעשה בשיטה פשוטה למדי דרך משלוח דרך חברה מאורגנת (על חשבון המוכר) ועם אפשרות להתחרט על הקניה תוך מספר ימים. הדרישה היא להעברת חלק מהסכום לאותה חברה לפיקדון ובמידה ולא מעוניינים לבצע את הקניה הסכום מוחזר. האם מוכר לכם? נשמח לכל התייחסות.

פורסם

כנראה מכיוון שמדובר ברכבים הנמצאים בחו"ל בידי תושבים זרים, מדובר על רכבים שלא שולם עבורם מכס ומעמ שהם מחצית מעלות הרכב.

ברגע שתרצה להעביר בעלות על שמך תצטרך לשלם את ההפרש

דרור

פורסם

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

תבדוק אם הם בדיוק טסו לחו"ל לניגריה. יש שם איזה מנהל בנק שאיתר אותי כי אני קרוב משפחה יחיד של רחוק משפחה שלי שנפטר והשאיר את כל הירושה לי!

• מצחיק 1
פורסם
תבדוק אם הם בדיוק טסו לחו"ל לניגריה. יש שם איזה מנהל בנק שאיתר אותי כי אני קרוב משפחה יחיד של רחוק משפחה שלי שנפטר והשאיר את כל הירושה לי!

וואי, יש מצב שאני ואתה קרובי משפחה!

• מצחיק 1
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי,

בימים האחרונים פירסמתי מודעה למכירה של רכב ב-winwin, קיבלתי פנייה שעוררה את חשדי:

"שלום,תודה על תשובה. השם שלי הוא Phillip Hunton. אני מאוד מעוניין לקנות את המכונית שלך. סליחה על עברית שלי, אני משתמש בתכנית תרגום. זו הסיבה שאני לא קראתי לך. אני מדבר אנגלית. אני צריך מכונית כדי להשתמש בו בישראל. אני מבריטניה ואעבור לישראל בשבוע הבא עם העבודה שלי, אז אני צריך מכונית ישראלית, ברישיון, מסמכים במטרה, מוכנה לנהוג בה. בבקשה תגיד לי המחיר האחרון, אני אעריך אם תשלח לי תמונה של מסמך רישיון רכב. חשוב לבדוק לפני שהגעתי. היה לי ניסיון רע עם מכונית אחרת לפני .... כמו כן, מספר הקילומטרים ופרטים נוספים. אני אדם רציני, יש להם כסף מזומן ומוכן לבוא ולקחת אותו בשבוע הבא. רק צריך להקים את כל הדברים לפני. צירפתי עותק של הדרכון שלי. תודה! מחכה לתשובתך. בברכה!

הוא גם צירף תמונות

DSC509297373.jpg

DSC2930221.JPG

פורסם

גם אם מאמינים להכל - הקטע של להחזיר את הרכב אחרי חמישה ימים היה צריך להדליק אורגן אורות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מכיוון שמעורב כאן לכאורה אזרח בריטי, או לפחות דרכון בריטי, הייתי מערב גם את השגרירות הבריטית בארץ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
קיבלתי פנייה שעוררה את חשדי:

הוא כנראה צריך את רישיון הרכב שלך כדי להשתמש בו על מנת "להוכיח" לאחרים שיש לו רישיון רכב - לשלוח להם את הצילום שאתה תשלח לו. כיון שהרישיון בעברית, והסיכוי שהבחור מבין עברית אפסי, הייתי סורק את רישיון הרכב (או סתם מוצא דוגמה של רישיון באינטרנט), משנה בו פרטים מהותיים, וב"הערות" מוסיף בעברית משהו בסגנון של "זהירות! מנסים לעבוד עליכם!" כך שכל מי שיקבל את צילום הרישיון ידע לברוח.

• אהבתי 1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...