Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לאמא שלי גיפון טיריוס 2007 מנוע 1500 אוטומט עם 98000 ק"מ

האם למנוע הזה יש חגורה טימינג או שרשרת?

מעוניין לבצע טיפול מקיף של שמנים פילטרים וכמובן פלגים(אלה פלגים רודיום?)

איזה שמן מומץ? האם להחליף גם שמן בדפרנציאל?

חלקים אני רוכש לבד לכן מעדיף לישאול ליפני כי אני רוצה לירכוש את הכי טוב שמתאים ,ולא מה שהמוכר רוצה לימכור

איכן אני יכול להשיג ספר רכב?

פורסם

היום האוטו ניכנס לטיפול . הוחלפו הפלגים .פילטר שמן מקורי ,פילטר אויר,שמן גרמני סינטטי מלא 40\5 . הוחלפו המים ברדיאטור

ברקסים ניבדקו כל מערכת המיתלים ניבדקה .

שמן בדפרנציאל ניבדק ונימצא תקין

עלות חלפים 600 שח . עבודה 200 שח

פורסם

גלון שמן סינטטי מלא

פילטר אויר

פילטר מזגן

פילטר שמו מקורי

4 פלגים רודיום

גלון מים לרדיאטור אמרקאי .

פקק לרדיאטור

אמרו לי מחיר כללי ולא פירטו מחיר

זה חבר ומאמין שלא דפק אותי במחיר

פורסם

שלום

ברשותי דהייטסו מאטריה שנת 2008

אם איני טועה המנוע הוא אותו מנוע כמו הטריוס.

אשמח לדעת היכן עשית טיפול לרכב.

והאם הפלגים הם אירודיום מקוריים?

יוסי

פורסם (נערך)

חברים בואו נדייק, לא רודיום ולא אירודיום אלא אירידיום שזהו יסוד מתכתי.

לפי אוטודאטה הפלאגים המקוריים למנוע 1500 של מאטריה שהוא אכן אותו מנוע גם בטריוס, הם של דנסו מק"ט SXU22PR9 והיחידים שמצאתי באייבי הם ממוכר ישראלי שמוכר סט ב-500 שקל אבל לא שולח לישראל :shock: נסה לשכנע אותו בהודעה פרטית, הוא מתל אביב.

http://www.ebay.com/itm/Denso-Spark-Plug-SXU22PR9-Set-of-4-/281334964238?pt=Motors_ATV_Parts_Accessories&hash=item4180dee00e&vxp=mtr

בכל מקרה באוטודאטה יש גם אופציה לפלאגים של NGK מק"ט IKR7D שעולים 260 שקל באיביי כולל משלוח:

http://www.ebay.com/itm/DAIHATSU-TERIOS-1-5-01-06-12-07-3SZ-VE-NGK-LASER-IRIDIUM-SPARK-PLUGS-x-4-IKR7D-/181462985388?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a40096aac

כל זה נכון למנוע של המאטריה. משום מה בטריוס דרוש דגם מעט אחר, IKR7C.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

אני אצלי הרכבתי פלגים של NGK IKR7D, מה שהיה מורכב זה אותו פלג ומקט רק עם האות C בסוף

במידה ואתה מהצפון אתה מוזמן ליצור קשר .אקשר אותך גם לחלקים וגם למכונאי

• תוכן חדש...