Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים? יצא מזה משהו? יש לזה סיכוי מכל בחינה שהיא (דלק/ אגרות/ מסים/ תחרות בין יבואנים)?

עוד שבוע בדיוק מתוכננת ההפגנה הגדולה.

פורסם

במילה אחת… לא. בשתי מילים… ממש לא.

מחאת הקוטג' עזרה? הקוטג' עדיין יקר וכך גם המילקי וכל דבר אחר.

הדרך היחידה היא לא לקנות רכבים ואני לא רואה את זה קורה.

מה שכן יקרה זה שיגידו לנו שהם מטפלים בזה וזה תהליך של כמה שנים ויעשו שינויים במיסוי ובלה בלה בלה ובעוד חודש אנחנו נשכח מזה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם (נערך)

לא רק שזה מיסים מאוד משמעותיים, אלא שיש מגזר מאוד גדול שהרבה ממנו צורך דלק רכבים וסיגריות ואלו המיסים היחידים שהם משלמים,(לא ארנונה, לא אגרת טלוויזה,) אז גם את זה לקחת מהם? לא בעד.

יותר הייתי מעדיף שיורידו למבוגרים או בכלל את המס הרבעוני כדי לראות רופא מומחה- עד לפני כמה שנים לא היה מס כזה

או שיורידו את המכס על טלפונים סלולארים (15%) זה כבר לא מוצר מותרות כמו לפני 20 שנה.את המעמ על תרופות(שוב, משהו שיטיב עם מבוגרים שאין להם הכנסה גדולה)

עריכה אחרונה על ידי טווינגואי
פורסם

אתם חושבים יותר מדי על הכיס של הממשלה ופחות מדי על הכיס שלכם. בגלל זה המחירים פה כאלה מטורפים. אנשים מפחדים להזיז את התחת העצלן שלהם.. ומשלמים כל סכום מטורף שיזרקו עליהם, העיקר לבוא ולבכות ברשתות ובפורומים.. בחיי שזה מגיע לישראלים.

פורסם

זה לא יעבוד מהסיבה הפשוטה - אין לשר התחבורה Say בנושא מיסים (בכלל).

הכתובת הנכונה (ושם אולי זה יעבוד ואולי לא) - שר האוצר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אתם חושבים יותר מדי על הכיס של הממשלה ופחות מדי על הכיס שלכם. בגלל זה המחירים פה כאלה מטורפים. אנשים מפחדים להזיז את התחת העצלן שלהם.. ומשלמים כל סכום מטורף שיזרקו עליהם, העיקר לבוא ולבכות ברשתות ובפורומים.. בחיי שזה מגיע לישראלים.

זאת בדיוק הבעיה. רוב האנשים שמים את המדינה לפני הצרכים האישיים שלהם ושוכחים שהמדינה קיימת גם כדי לשרת אותם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...