Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

יש גשם ויש מבול. במבול מאטים, והרוב באמת עושים זאת. במקרה כזה אלו שהאטו ל 70-80, בק"מ-שניים אחריהם כבר ייסעו על 40-50 עד להיווצרותם של פקקים מזדחלים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

שוב, כשיש מבול, נכון מאטים וזה הגיוני, כי לא רואים כלום כמעט, יש כאלו (בצדק) שאפילו עוצרים בצד. כשיש גשם, כמו אתמול, אפשר להוריד מהירות נסיעה אבל בארץ מגזימים בצורה קיצונית.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חלק מהעניין זה כבישים מחורבנים, שהמים לא "מתפנים" מהם כמו שצריך- אתם יודעים על מה אני מדבר. יש חלקים שלמים מכביש החוף שמצטברות בהן שלוליות ענק ואין בדיוק אזהרה על זה (אולי אם מישהו הגדיל ראש וציין ב-וויז).

פורסם

מלפני כמה דקות. ת"א. גשם. בהפוגות.

2 בז'יז'ינות בדיהטסו שרייד. עטופות במעילים ועוד הרבה שכבות. החלון לבן מאדים למעט אזור מוגבל שהנהגת פינתה באמצעות היד שמהווה אולי 30% משטח השמשה.

הוישרים מופעלים אבל זה שמול הנהגת לא קיים. רק זרוע שמישהו טרח לכסות בפלסטר. כדי שלא ישרוט את השמשה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

ניסיתי ליסוע רגיל בעוקף קריות למרות גשם די חזק שהחל לרדת היום בבוקר ( בעלייה לעוקף מבניין הטיל בחיפה לכיוון עכו ) , נסעתי על קמ"ש 110 בערך, הייתה הצפה של מים בכביש ( לא שלולית עמוקה אבל הצטברות של 3-5 ס"מ של מים בערך) והאוטו התחיל לאבד טיפה שליטה ( נבלם והגלגלים האחוריים זזו קצת) .הרכב שלי נורא יציב עם צמיגים רחבים אבל לא לקחתי סיכון , עברתי לנתיב הימני והורדתי את המהירות ל80-90. עדיף שאנשים יסעו לאט ויגיעו בשלום. מה לעשות לא כולם נהגי פורמולה כמו 90 אחוז מהאנשים שהגיבו כאן בשרשור.

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם (נערך)

אנשים לא יודעים לנהוג ביום-יום, תוסיפו לזה יום גשום ולחלק מהנהגים/נהגות מתחילות חרדות והם בולמים למהירות בלתי רגילה, די בכל אלה כדי למצא את עצמנו בפקק בכל הארץ, פרט אולי הצפון והדרום .

כמובן שחסרים בארץ אפשרויות למידה של נהיגה מתקדמת ותרבות נהיגה.

מהיום תאונה בכביש רטוב http://www.hnn.co.il/gallery27895.html

עריכה אחרונה על ידי viper83
פורסם
.הרכב שלי נורא יציב עם צמיגים רחבים אבל לא לקחתי סיכון , עברתי לנתיב הימני והורדתי את המהירות ל80-90. עדיף שאנשים יסעו לאט ויגיעו בשלום. מה לעשות לא כולם נהגי פורמולה כמו 90 אחוז מהאנשים שהגיבו כאן בשרשור.

יש הבדל "קטן" בין 80-90 ל-30-40.

לגבי היציב לא יציב, כנראה אתה לא מכיר את הרכב שלך ב-100%.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הגיוני לחלוטין שכשיורד גשם הראות נעשית גרועה יותר וכדי לשמור על מרווח תגובה סביר אנשים מאטים. זה בסדר גמור.

גם בגלל שהכבישים גרועים, כל בור קטן מתמלא מים ונראה כמו שלולית בעומק לא ידוע אז כולם מאטים. הגשם יוצר מכשולים חדשים שצריך לשים לב אליהם. אישית אני מעדיף שבמבול אנשים יגזימו וירדו למהירויות מגוחכות (בנתיב הימני כמובן) ולא ינהגו מהר אבל בחוסר ביטחון כי מי שמאחורה נצמד ומהבהב. זה מתכון לתאונות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כביש 70, הבוקר, מחלף יגור לכיוון קרית טבעון.

מהירות נסיעה 60-80 קמ"ש - ציפיתם שאסע 120? לא.

כשיש גשם אז מאטים, ויכול להיות שזה יוצר פקקים.

פורסם
הם לא מקבלים את זה שאנסים נוסעים לאט

:shock::shock:

בנימה יותר רצינית, לא צריך כל הזמן לזלזל בכולם. כן, אנשים מורידים את הרגל מהגז כשיש גשמים, גם אני. זו לא תחרות ולא קשור רק ליכולות נהיגה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תרבות נהיגה דפוקה

לא נתקלתם אתמול והיום בנהגים שלא הדליקו אורות? או שלא גילו את נפלאות המגב האחורי?

לא צריך להתגרזן על כל כיכר אבל גם לא צריך להאיט ל60 באיילון/ כבישש :evil:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לא צריך להתגרזן על כל כיכר אבל גם לא צריך להאיט ל60 באיילון/ כבישש :evil:

אתמול היה צריך (מלבד סופרמנים עם עיניים של דולפין ויכולות נהיגה של Road Runner).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

80 קמ"ש של פאביה זה 130 קמ"ש רגילים לא?

כולם פשוט נזכרים שהם לא החליפו וישרים וצמיגים ושהברקסים כבר לא משהו זה מה שמוביל להאטה מגוזמת.

והכי חשוב זה אלא שלא מזיז להם שהשימשה שלהם כולה אדים.

• תוכן חדש...