Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכף יפתחו שרשורי השוואת צמיגי חורף ומחיר חבלי גרירה לשלג ב-EBAY[כשמתלוננים שהמחיר של צ'מפיון הוא 4450 ש"ח לפני מע"מ ועבודה].

אני מחכה לשרשור הסרטונים והחניות. אם בשמש אנחנו לא רואים קווים, מעניין מה יהיה במזג אוויר חורפי.

עיצבנה אותי מישהי שעלתה למונית עם קפה חם וחשה בניו יורק בקריסמס. שני טפטופים עם 20 מעלות בחוץ, אבל היא כבר מחפש עץ אשוח באמאזון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הכותרת.

וגם שעה אחרי שהגשם פסק הפקקים מטורפים.

היו גשמים מאוד חזקים. הראות היתה לקויה ביותר והכבישים מוצפים.

אז יש פקקים.

אבל כדי שאפשר יהיה לקטר, הגשמים הופכים "לטיפות" והפקקים "למטורפים".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זה נקרא גשם? כמה טיפות סך הכל ואף אחד לא יודע לנהוג. דווקא הכי כיף עם הגשם בסיבובים, במיוחד כשהצמיגים מאחור גמורים :wink:

האם תוכל להסביר לנו, חברי הפורום אשר נבהלים מהגשם ומורידים 30 קמ״ש למען הבטיחות, מה הכיף הגדול בסיבוב גשום עם צמיגים אחוריים גמורים?

אולי אם תאיר את עיניי אוכל למצוא שלווה ובמקום לפחד מאיבודי שליטה תוך כדי סיכון משתמשי הדרך אוכל להתחיל להנות מהגשם בעצמי...

תודה!

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
מיומנות נהיגה נמוכה של מר ישראלי.

איתמר

ברור...מאד ברור... לכן מר ישראלי שולט בכבישי רוב המדינות בעולם שנהגתי בהן בגשם ראשון.

בקיצור, פקקים, הצפות, תאונות קלות וגם נהגים יותר זהירים יש בכל העולם בגשם הראשון

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם (נערך)
האם תוכל להסביר לנו, חברי הפורום אשר נבהלים מהגשם ומורידים 30 קמ״ש למען הבטיחות, מה הכיף הגדול בסיבוב גשום עם צמיגים אחוריים גמורים?

אולי אם תאיר את עיניי אוכל למצוא שלווה ובמקום לפחד מאיבודי שליטה תוך כדי סיכון משתמשי הדרך אוכל להתחיל להנות מהגשם בעצמי...

תודה!

מאז אותו שרשור מפורסם, החלטת להגיב לכל תגובה שלי, נכון מאור?

אם לא הבנת, זה נכתב בהומור. אבל זה ממך ואילך אני מבין. לא נורא, אולי בעתיד.

ומצטער, אבל למה שהיה אתמול (במרכז בכל מקרה) אי אפשר לקרוא גשם כבד. הראות ממש לא הייתה לקויה.

אני אתן דוגמה קטנה - בשהייתי ברודוס (בסך הכל רודוס!), ירד גשם באזור הדרומי של האי. אבל מה? אף אחד לא הוריד את קצב הנסיעה, כולם המשיכו לנהוג כרגיל. למה? למה שם יכולים וכאן לא?

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מאז אותו שרשור מפורסם, החלטת להגיב לכל תגובה שלי, נכון מאור?

אם לא הבנת, זה נכתב בהומור. אבל זה ממך ואילך אני מבין. לא נורא, אולי בעתיד.

לא שומי, מצטער לפוצץ לך את הבועה, אבל אתה לא מרכז עולמי ויש לי עוד עיסוקים חוץ מזוטות שכאלה...

אם באמת הייתי מחפש אותך, הייתי שואל עוד בשרשור הצמיגים האוחזים לוולוסטר מה הכוונה "לתת לזנב לפסוע" , כיצד עושים זאת ובאיזה סביבה בדיוק?

נניח ואני מאמין לך שהתבדחת, או ניסית ליצור רושם מוטעה על חברי הפורום,

עוד יבוא הילד ש"יפסע תחת" על אמא טריה שרק רצתה לחצות את הכביש בגלל ש"שומכאר אמר שזה כיף ואפשרי".

אז אם כבר גובבת שטות שכזאת, אל תתלונן שמעירים לך - כדי שאחרים יוכלו ללמוד לעתיד ולדעת מה נכון לעשות ומה לא, מה בטיחותי ומה מסוכן. הרי בשביל זה הפורום קיים, לא?

אז תעשה טובה, את "הבדיחות" האלה, תחסוך לפגש וולוסטר...

סופ"ש נעים לכולם, את הדיון הזה סיימתי:wave:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

הנהגים הישראלים פשוט - לא יודעים לנהוג.

כשהייתי בגרמניה בקיץ, היו ימים גשומים, הרבה יותר מהסופ"ש הגשום שמחכה לנו,

וכל זה קורה בזמן נסיעה באוטובהאן, כמעט אף אחד לא הוריד את מהירות הנסיעה והיו מספיק גיבורים שנסעו גם מעל 130 קמ"ש המומלצים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ברור...מאד ברור... לכן מר ישראלי שולט בכבישי רוב המדינות בעולם שנהגתי בהן בגשם ראשון.

בקיצור, פקקים, הצפות, תאונות קלות וגם נהגים יותר זהירים יש בכל העולם בגשם הראשון

הלוואי וזה היה מסתיים רק בגשם הראשון. בכל יום חורפי הכבישים הופכים לעמוסים הרבה יותר מהרגיל. מילא בתוך העיר, אבל למה להזדחל על 90 בשמאלי בכביש 6?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר - למה? כי גם ביום יום אתה רואה מספיק מפגרים על כביש 6. כמו נהגי אוטובוס ומשאיות שעוקפים אחד את השני ועושים פקקים ונוסעים בכביש מואר עם ראות מצוינת בצורה אידיוטית לחלוטין, אז ברור שבגשם עוד יותר גרוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא חושב שזה כזה חריג שמורידים את הרגל מהגז כשיורד גשם. כן, גם לי יצא לנסוע בדנמרק או גרמניה בגשמים די חזקים, כשהתנועה סביב זרמה לחלוטין. מצד שני, יצא לי גם לנסוע בכביש 5 בארץ אחרי כמה גשמים לא חזקים במיוחד, וחצי מהכביש היה מוצף. וחוץ מזה, כנראה שמטבע מהדברים נהגים במדינות הקרות יותר מורגלים ליותר ימי גשם בשנה ונוהגים בהתאם.

הבעיה היא פחות עם הורדת המהירות, אלא עם ההתנהלויות הסטנדרטיות בכבישים שהופכות למסוכנות הרבה יותר מסוכנות בגשם, בעיקר בגלל הראות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כמו שאמרתי, מיומנות נהיגה נמוכה.

+ווטסאפ

+סיגריה

+חוסר תרבות כללית

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מלבד זה שמדובר ביום חמישי, משהו אמר לי שבכדי להגיע לחתונה בקרית אתא, אצטרך לצאת ממרכז ת"א ב 15:00-15:30 (הגעתי לשם ב 18:30, לא כזה נורא), אם הייתי מחכה ל 17:00~, השם יתקלט.

החל מבול היסטרי באיזור המרכז וגם כביש החוף וגם איזור הכפר הירוק/כביש 5 היו עמוסים ומוצפים לעייפה. המבול המשיך עד לעליה על כביש 6 וגם שם הזדחלו קילומטרים ארוכים ב 50~ קמ"ש ; הכביש נפתח לרווחה רק באיזור עירון.

פורסם

אתמול, במקום שהילד ירכב על אופניים כ 2 ק"מ לחוג שלו, הוא זכה להסעה (בכביש זה כ 3.5 ק"מ לכיוון) שארכה למעלה מ 20 דקות הלוך (חזור כ 15 דק') במקום 5-7 דק'.

שהיה בכביש של כשעה ורבע...

בתאכל'ס חוץ מההתנהגות של הנהג הישראלי הזהיר במיוחד, יש מצב שפשוט יותר אנשים יוצאים לכביש מסיבות של פינוק ומשנים תיזמון, כך שיש יותר עומס? או שזה שולי?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

סופ"ש נעים לכולם, את הדיון הזה סיימתי:wave:

לא אשכח את התגובה שאוראל (RS) כתב לך בזמנו, שאתה יפה נפש שמשחק אותה נוהג רגוע ועל פי החוקים תמיד, טלית שכולה תכלת ממש. גם הוא ציין לך שאתה לא מכיר אותי (במקרה שלו הוא דיבר על עצמו), לא יודע מה הידע שלי ואיך הנהיגה שלי, אז התגובות שלך לא רלוונטיות בעליל. אגב, אני לא חייב לך לא דין ולא חשבון לגבי מה אני מחפש בצמיגים.

אה כן, ואם אתה קטנוני (כהרגלך), אז אהיה כמוך - אין צורך לצטט הודעה מעליך.

מאור, באמת עדיף שתפסיק עם כל ההתנגחות הזאת, זה כבר נהיה מגוחך.

ולנושא הגשם אני מסכים עם איתמר, אין מה לעשות במדינה הזו יותר מידי. גם כשיבש בכבישים המצב רעוע.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא יודע למה כל כך הרבה כאן ביקרו את העובדה שהנהגים מאטים בזמן גשמים. זה מה שאמור נהג לעשות, לפי מה שהסבירו לי בשיעורי הנהיגה, בנהיגה מונעת, בקורס נהיגה מתקדמת... :shock2:

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...