Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פיג'ו 205 97'

כשאני מושך את הידית במקום שידלקו האורות הגבוהים כל התאורה נכבית, מישהו יכול להכווין אותי איפה לחפש את התקלה?

העסק קצת דחוף כי אני לפני טסט וזה לא בטיחותי לסוע כך...

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי אוראל.ב
:-P
פורסם

או שתי נורות, או נתיך, או ידית החלפת אורות לא תקינה. ניתן להשיג לדעתי ידית "חליפית" איכותית של VALEO שיתכן ואף מייצרים ליצרן את המקורית.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כן הכוונה לפנסים הראשיים, הפיוזים תקינים, הנורות לדעתי גם תקינות כי לפי מה שידוע לי האור הנמוך והגבוה זה אותה נורה והאור הנמוך כן עובד, וכשאני מדליק את האור הגבוה הוא לא נדלק והוא מכבה את הפנסים הראשיים לגמרי ואת האורות חנייה...

בטוח צריך להחליף ידית? ספריי מגעים לא יכול לעזור? או אולי אפשר לתקן את הידית הנוכחית?

פורסם

תודה לכל המגיבים, אכן הידית היתה מקולקלת, קנית רכב שלם לפירוק ולקחתי ממנו את הידית והרכבתי, הכל עובד פיקס...

*מי שצריך חלקים מוזמן (בתשלום לכיסוי ההוצאה)...

• תוכן חדש...