Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני בן 21 השתחררתי מהצבא לפני כחודשיים.

יש לי רכב פיג'ו 307 דיזל שכבר עשה את שלו (מזגן לא עובד,איתות וק"מ גבוהה)

רציתי לקנות רכב שישמש אותי לנסוע מהבית לעבודה + יציאות מדי פעם.

על איזה רכב הייתם ממליצים לי?

חשבתי ללכת על הסקודה פאביה או סיאט איביזה.(אם יש לכם עוד אופציות להציע-יעזור מאוד!)

תקציב: עד 50 אלף שקל.

חשוב לי שיהיה חסכון בדלק (הפיג'ו הייתה ממש חסכונית),נוחות והכי חשוב רכב אמין שלא יעשה לי בעיות עם מוסכים.

תודה רבה לעוזרים!

שבוע טוב!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

מה מצב המנוע?

במידה ושמיש ועלות התיקן של שני הדברים יחסית זולה עדיף להישאר איתה.

כך בחשבון,עקב החלטת צמפיון לעשות מבצעים הזויים שמורידים את מחירון הרכבים האלו לרצפה תוך כמה שנים המחיר של הרכב בשוק היהי כל נמוך שתצטרך להוריד את התחתונים בשביל למכור אותו.

בכללי הגרסה הכי טובה של הרכבים האלו זה1.4 ו1.6 מנועים אטמוספרים.

פורסם
מה מצב המנוע?

במידה ושמיש ועלות התיקן של שני הדברים יחסית זולה עדיף להישאר איתה.

כך בחשבון,עקב החלטת צמפיון לעשות מבצעים הזויים שמורידים את מחירון הרכבים האלו לרצפה תוך כמה שנים המחיר של הרכב בשוק היהי כל נמוך שתצטרך להוריד את התחתונים בשביל למכור אותו.

בכללי הגרסה הכי טובה של הרכבים האלו זה1.4 ו1.6 מנועים אטמוספרים.

מצב המנוע מצויין! אין נזילות שמן,המנוע עוד לא נפתח.

אבל יש לרכבים האלה מחלה שהתקלות חוזרות על עצמם (גז בורח במזגן,איתות שכל הזמן יהרס)

הרכב עשה 406 אלף קילומטר וזה רכב שעושה 800 בשקט.

חשבתי להביא את הרכבים האלה בשנתונים 2011-2014.

גיר אני מתכוון להישאר ידני,וראיתי כמה סקודות ספורט יפות ביד 2 עם מגנזיום וגג מהחברה ב 54 אלף שקל,אז חשבתי ללכת לאפשרות הזאת כי היא יותר קורצת לי.

מה אתם אומרים?

פורסם

אם אתה מרוצה מהצרפתיה שלך, למה שלא תקנה צרפתייה אחרת חסכונית?

אגב, קח בחשבון שאתה רגיל למנוע טורבו דיזל, ירידה עכשיו למנוע בנזין אטמוספרי עשויה לדרוש הסתגלות לתגובות אחרות מהרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מנועי TSI לא ידועים באמינות גבוהה(עשה חיפוש).

לדעתי וזה רק דעתי תקן את מזגן והאיתות וסע אליו עד שהוא יתפרק הכסף שתחסוך בדיזל יממן את הרכב הבא שלך.

עד שתמצא עבודה שמניבה משכורת טובה ותנאים שיאפשרו להחזיק רכב חדש יותר.

פורסם
אם אתה מרוצה מהצרפתיה שלך, למה שלא תקנה צרפתייה אחרת חסכונית?

אגב, קח בחשבון שאתה רגיל למנוע טורבו דיזל, ירידה עכשיו למנוע בנזין אטמוספרי עשויה לדרוש הסתגלות לתגובות אחרות מהרכב.

איזה צרפתייה יש לי אפשרות לקנות בסכום כזה או בפחות?

לא הבנתי כל כך על ההסתגלות לתגובות אחרות?

ו dorsht-לצערי אם היה אפשר לתקן את המזגן,הייתי נשאר איתו בכייף,הרבה בעלי מקצוע ניסו ולצערי לא הצליחו.

פורסם

אתה נוהג כרגע על מנוע טורבו דיזל, המנועים האלו מתאפיינים בזמינות כוח מאוד טובה בסל"ד נמוך, מה שלא תמצא באיביזה/פאביה 1.4.

לגביי צרפתיות - יש את הפז'ו 206+, יש את הרנו קליאו, לגביי הC3 אני לא חושב שיש גרסה ידנית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מאיזה איזור אתה בארץ? אם אתה קרוב למרכז כדאי לבדוק כמה מהמוסכים המתמחים בצרפתיות, אולי הם יוכלו לעזור לך עם עניין המזגן.

לגבי אוטו אחר מה עם מגאן דיזל? היא ידנית, דיזל - חסכונית, נוחה ומרווחת ודיי זולה.

אפשר בקלות לקנות אחת משנתון דיי מתקדם.

• תוכן חדש...