Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים שבוע טוב אני מתכנן למחר פרויקט יישום ציפוי c1 על הקופר s החדשה שלי כמובן שתבוצע הכנה של פוליש לפני,עכשיו אני צריך להשיג מטליות קצרות סיבים לניגוב הציפוי הם צריכות להיות זולות כי הם הולכות לפח לאחר מכן איפה אוכל להשיג מחר בבוקר? וכמובן טיפים ליישום יתקבלו בברכה.

שיפוצים..

פורסם

מאיזה איזור אתה? תתחיל בלחפש פה במוצרים יד שניה אולי מישהו מוכר או שתרכוש בחנויות אייס אוטו דיפו או אפילו בסופרים, יש מבצעים של מקרופייבר כמובן באכות פחותה.

את הפוליש אתה עושה לבד?

אם כן אל תשכח לנקות טוב את השאריות ולרחם על הצבע :-)

בהצלחה

פורסם

זה רכב חדש מהניילון אז אין כל כך פגמים בצבע חוץ מכמה סוורלים קלים ניראה לי שאתחיל עם פוליש עדין וניראה איך הולך כי זה צבע גרמנצקי קשה.

שיפוצים..

פורסם

רכב חדש ?

תתחיל בפלסטלינה ומקסימום פיניש לדעתי חבל להוריד שכבות מרכב חדש, כדי להעלים מיני סריטה, שגם ככה רק סרוטים כמונו רואים

פורסם

יש כמה סוורילס מעצבנים שאכן רק שרוטים כמונו רואים אבל אם כבר עושים ציפוי אז שיהיה מושלם אני אתחיל עם פיניש ונראה איך הולך.

שיפוצים..

פורסם

1. בשום פנים ואופן אל תשתמש במטליות זולות. מטלית זולה תשאיר סימני מעבר,לא משהו שתרצה להשאיר עם ציפוי קריסטלי. הפנל ירגיש מחוספס ורק פוליש יוריד זאת. לי הספיקו 2 מטליות Chemical guys-workhorse. בכללי, היצרן ממליץ על מטליות הזמש של Gt' ואם לא המחיר המוגזם, כנראה שגם אני הייתי משתמש בהן.

2. אתה חייב לעבור לפני היישום עם מוצר כמו-menzerna top inspection או Gtechniq panelwipe. אני אישית השתמשתי בantisillicone thinner-מוצר מתעשיית הרכב. חזק מאוד לעומת המוצרים לצרכן.

 

בכדי לא לזרוק את המטליות לפח לאחר השימוש, שטוף אותן ידנית באגרסיביות עד חצי שעה לאחר סיום העבודה.ופעם נוספת במכונת כביסה.

הן אמנם לא יהיו אידאליות לניגוב הפח, אך הן יהיו מצוינות לניגוב פלסטיקה מתחת למחסה,חלקי מנוע, בית הגלגל,מעבר באיזורי הביניים של המטען,הדלתות וכדומה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

שבוע שעבר יישמתי ציפוי של אופטיקואט 2,ניגבתי שאריות עם מטלית מיקרופייבר של ניקול.לא השאיר שום סימן על הפח.זרקתי אותם אחרי שימוש.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

 fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אלו שני מוצרים שונים מיצרנים שונים, אני לא יודע איך הOC עובד, אבל אני יודע איך הC1 עובד.

המטליות של ניקול יכולות להיות איכותיות באותה מידה, יש כל כך הרבה, על סמך מה בחרת לעבוד עם מטלית ספציפית ?

 

לגבי הציפוי הנוסף EXO, הדבר לא מחייב.

אנשים לעיתים טועים בין פוליש איכותי שמעניק השתקפות צלולה לבין "ברק".

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

הדבר כן מחייב אם אתה רוצה שהרכב יראה מדהים.

יישמתי C1 לבד בפעמים הראשונות ולא כל כך מצא חן בעיני,בעקבות זה יצרתי קשר עם ROB שהוא אחד הבחורים הרציניים של GTECHNIQ באנגליה ובעצתו מאז אני מיישם רק את הצמד ביחד.

ניתן ליישם רק C1 לבד כמובן,אבל למי שרוצה GLOSS חזק שיישם את שני החומרים.

כל זאת כמובן כל עוד שיודעים שצריך לתת לC1 להתאחות 24 שעות ללא גשם או מים עליו,ורק אז 2 שכבות של EXO V2,והרכב יראה מעולה.

×
×
  • תוכן חדש...