Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתכון מעולה להרס החברות

+1

חמישה תווים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

המוכרים כנראה מצאו מישהו שמוכן לשלם יותר, הלכה הדירה. :evil:

ואני עוד צריך לשלם לעורך הדין עבור הבדיקות התכנוניות שעשה בעירייה.

פורסם

באידיש אומרים על כך

כל עכבה לטובה.

בד"כ משלמים לעו"ד רק אם מבוצעת עיסקה שהיא בשיעור אחוז מסויים מהעיסקה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עורך הדין שטיפל לי לפני כשנתיים במכירה וקניה של דירות בדק לי שתי דירות שנפסלו, בלי תשלום. כמובן שקבל 0.5% בתוספת מע"מ על שתי העסקות שבוצעו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא ממש סיבה לדאגה, אבל בשרשור משכנתאות יש לקחת בחשבון כמעט כל תרחיש.

http://www.calcalist.co.il/world/articles/0,7340,L-3655601,00.html

[h=1]ג'נט ילן: סביר שנבצע העלאות ריבית הדרגתיות עוד השנה[/h][h=2]יו"ר הפד ציינה מספר פעמים בנאומה בכינוס בסן פרנסיסקו, כי הדבר יתבצע בזהירות; [/h]

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איש הברזל

אם לא מדובר במיחזור יש הגבלה בפריים לא יותר משליש!! קפיש

לכן כדי לקבל משכנתא ל 20 שנה תצטרך להכניס את היד יותר עמוק לכיס ולשלם מדי חודש יותר מה 4300 ש"ח גג שהקצבת

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זו משמעות "מחזור" - טכנית אתה מסלק הלואה קודמת ולוקח חדשה, בתנאים המקובלים ביום לקיחתה, לא רק מבחינת הרבית אלא גם מבחינת שאר התנאים החלים עליה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרשו לי לתקן

אכן מיחזור הוא החזר הלוואה ישנה ולקיחת חדשה. אבל...

אם בהלוואה הישנה היה לך פריים בשיעור של 100% מההלוואה אתה יכול גם היום להישאר באותו שיעור , ולא להיות מוגבל בלא יותר משליש מן ההלוואה, כפי שבנק ישראל קבע.

מאידך אתה רשאי לנהל מו"מ על הריביות , מסלולים חדשים וכו'

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה - מתוך סקרנות: האם מה שכתבת נכון רק אם אתה ממחזר באותו בנק - או גם אם מדובר במעבר לבנק אחר?

פורסם

בכל בנק.

פרוצדורה למיחזור

אתה מנהל מו"מ עם כל הבנקים , המנצח עולה לסדרת הגמר מול הבנק שלך הנוכחי, אחרת הבנק הנוכחי חושב שאתה לקוח שבוי ומדיין אותך בריביות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אכן, בדיוק כך!

רציתי הלוואה מהבנק, בפגישה גם עם מנהלת מחלקה עיסקית שהיא גם סגנית מנהל הסניף התעקשה שאין כל אפשרות לקבל ולו שקל שחוק בפחות מ...פריים פלוס 5.5 אחוז.

הלכתי לחברת הביטוח, לקחתי הלוואה, קיבלתי אותה בריבית מעולה של פריים מינוס 1% (ועוד עם גרייס של שנה), אפשרות פרעון בכל רגע נתון, ואללה, חלום.

כשהכסף הוזרם לעו"ש מנהלת מחלקה עיסקית ראתה אותי בסניף ושאלה על תנאי ההלוואה, סיפרתי לה והיא אמרה "אוי, חבל שלא באת אליי עם ההצעה הכתובה שלהם, הייתי מסדרת לך אותם תנאים".

אתה מבין? כשמבקשים זה "בילתי אפשרי!" כשבאים עם ה"צטלה" מהמתחרה אז פתאום "אין בעיה להשוות תנאים".

סאאאאאמאק כל הבנקים האלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה

אם מדובר בהלוואה לטווח ארוך של שנים לא הייתי הולך רק על פריים אלא מנצל את הריבית הנמוכה בקל"צ ולוקח לפחות 50% מההלוואה בקל"צ אפילו שכרגע היא תהיה גבוהה יותר.

כי הפריים יעלה מתי שהוא , וכשהוא יעלה הקל"צ כבר יהיה גבוה גם כן

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...