Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מתאם RCA למאזדה 3 - 4 channel line converter


stas911
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לפני שבוע פרסמתי הודעה דומה לגבי התקנה של מערכת שלמה מ-0 במאזדה 3 האצ'בק 2004, לא קיבלתי יותר מידי תגובות אם נהיה עדינים אבל בסדר התקדמתי משם, השאלה היא כזאת:

 

נאמר לי שע''מ לחבר מגבר לרכב שלי צריך מתאם לRCA, אז האם המתאם הבא מתאים לי, ואם לא מאיפה אני משיג אחד שכן וכמה עולה(בחנות הבן אדם אמר לי בין 150-ל300, כמובן מדובר בעוד נוכל ישראלי לצערי שכאשר בחו''ל המתאמם הכי יקר שמצאתי לא עלה על 60 ש''ח כולךל משלוח.

זה המתאם שמצאתי ל4 יציאות:

http://www.ebay.com/itm/RCA-Car-4-Channel-Line-Level-Converter-with-Remote-Out-/250729739286?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item3a60a83416&vxp=mtr

 

דבר שני, מה אני עוד צריך מעבר לזה ע''מ שאהיה תלוי כמה שפחות ברכישות ממתקינים בארץ מכיוון שכמו שאני רואה אין על מי לסמוך (אלא אם תגידו לי אחרת).

 

תודה מראש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכולת להקפיץ את ההודעה ההיא אחת ל-24 שעות ובסוף כנראה היית מקבל מענה.

 

המתאם שהבאת נראה זול ביותר ואיכותו מוטלת בספק.

מנחת 2 ערוצים של רוקפורד עולה בין 150 ל-200 ש"ח. אתה יכול לחפש גם 4 ערוצים ושל חברות נוספות כמו PAC, אודיסון או ג'נסיס אם תמצא.

ומעבר לזה אתה מוזמן לערוך חיפוש בפורום. נושא המנחתים וערכות התקנה עולה תכופות.

 

זה לא חדש שהמחירים בארץ גבוהים מבשאר העולם מאילו סיבות שיהיו. לא כולם נוכלים.

ואם אין על מי לסמוך, למה שתאמין למילה ממה שאנחנו נגיד?!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדבר הנוכלים מה שרציתי להגיד שבעולם מערכות הרכב יש אחוז ניכר של אנשים שהיושר שלהם מוטל בספק, בטח ובטח לא קשור לאנשים שמשקיעים מזמנם הפנוי לעזור בפורומים כאלה ואחרים.

 

תודה על העזרה, אני אחפש לראות איפה מוכרים מנחת 4 ערוצים (כי לדעתי 2 לא יהיה לי שימושי, יש לי 2 מגברים אחד 4 ערוצים ואחד מונובלוק לסאב).

אם יש לכם חנויות אינטרנט מהארץ או מחו''ל שמוכרות דברים בסגנון במחירים סבירים אשמח להמלצות,גם קיטים מומלצים של התקנות יתקבלו בברכה, המטרה שלי היא להגיע למתקין כשכל הציוד כבר נמצא.

האם יש עוד משהו כמו מתאמים מפצלים מאריכים שאני אצטרך מעבר לדברים שכבר היו ברכב בעבר(פיוז ומפצל 4 גייג' ל8).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...