Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש 2DIN איכותי עד 4K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצעד הבא בשדרוג המערכת הנ"ל הוא לרכוש 2DIN לשיפור איכות הסאונד. יש לי כתקציב של 4K לדאבל דין (לא יכול 1 DIN מכמה סיבות).

בכללי אני מחפש כמה שיותר איכות סאונד (שוב אני יודע שאיכות זה יותר לכיוון ה 1דין) כיוונים, ושהיה נוח לשימוש. אני צריך את כל הדברים הבסיסיים, בלוטוס, רדיו + דיסק, AUX, USB, וכו'. חשוב לי מאוד שהיה גם TA\TC ורצוי חברה שתהיה לה כמה פטנטים שיעזרו לשיפור הסאונד.

כרגע מה שעומד על הפרק זה AVH-X8650BT של פיוניר,שיש בו את הפונקציות הנ"ל וגם TA, אבל אשמח לשמוע את דעתכם, כי אני רוצה לנצל את מלוא האיכות והפונקציות שאני יכול לקבל תמורת ה4K האלו.

דרך אגב אין אפשרות ליד שנייה, רק יד ראשונה.

פורסם (נערך)

אין באלפיין הזה TC. יש צורך ביחידת Imprint כדי להשיג את הפונקציה הזו ועוד מספר אחרות.

בדוק לדוגמה מפרטים של מכשירי קנווד כגון DDX7025BT ו-DNR8025BT.

אני בטוח שיש עוד אפשרויות, אבל אלו 2 דגמים שנתקלתי בהם בדיון לאחרונה.

שים לב שדגמי 2015 מתחילים לצאת (בפיוניר קל לזהות זאת באמצעות הספרה 7 אחרי ספרת הדגם. לדוגמה **7*AVH-X).

כך שצפה לירידה במחירים בקרוב.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
אין באלפיין הזה TC. יש צורך ביחידת Imprint כדי להשיג את הפונקציה הזו ועוד מספר אחרות.

בדוק לדוגמה מפרטים של מכשירי קנווד כגון DDX7025BT ו-DNR8025BT.

אני בטוח שיש עוד אפשרויות, אבל אלו 2 דגמים שנתקלתי בהם בדיון לאחרונה.

שים לב שדגמי 2015 מתחילים לצאת (בפיוניר קל לזהות זאת באמצעות הספרה 7 אחרי ספרת הדגם. לדוגמה **7*AVH-X).

כך שצפה לירידה במחירים בקרוב.

איך אתה יודע שיוצא X*7? הדגם ה X8650 לא יותר חדש? כי לא ראיתי שום דבר באתר של פיוניר..

בקשר לדגמים הנ"ל ראיתי אותם והם קצת מחוץ לתקציב

פורסם (נערך)
בינתיים ראיתי התייחסות רק באתר האמריקאי, אבל אני מניח שבקרוב זה ימשיך בשאר העולם.

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Press-Room/Car-Audio-Video/Pioneer+2015+In-Dash+Multimedia+DVD+Receivers+Offer+More+Entertainment+and+Smartphone+Connectivity

אתה בטוח שזה דגם יותר חדש ומתקדם? הוא מתומחר ב 500 לאומת ה AVH8650 שהם יותר

עריכה : הדגם שאתה מדבר עליו (AVH-X7700BT) הוא 1DIN עם DVD, לא מה שאני מחפש.

עריכה אחרונה על ידי Turbulence
פורסם (נערך)

לא אמרתי שיש דגם חליפי ל-8650, אמרתי שהדגמים של 2015 מתחילים לצאת.

לצורך הענין ה-5700 וה-4700 שם הם 2DIN. אולי עוד חלק מהם, לא בדקתי.

הנה עוד 2 מאמרים שמבשרים על בואם של המכשירים החדשים (ורלוונטים לשוק הישראלי מבחינת תדרי רדיו למיטב ידיעתי):

http://www.pioneer.com.sg/storefront4/contentlist/PressList.asp?CatalogId=133&year=2014

http://emma-arabia.com/wordpress/new-pioneer-multimedia-receivers-redefine-connectivity-sound-quality-and-audio-visual-functions-in-its-class/

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לא אמרתי שיש דגם חליפי ל-8650, אמרתי שהדגמים של 2015 מתחילים לצאת.

לצורך הענין ה-5700 וה-4700 שם הם 2DIN. אולי עוד חלק מהם, לא בדקתי.

הנה עוד 2 מאמרים שמבשרים על בואם של המכשירים החדשים (ורלוונטים לשוק הישראלי מבחינת תדרי רדיו למיטב ידיעתי):

http://www.pioneer.com.sg/storefront4/contentlist/PressList.asp?CatalogId=133&year=2014

http://emma-arabia.com/wordpress/new-pioneer-multimedia-receivers-redefine-connectivity-sound-quality-and-audio-visual-functions-in-its-class/

הבנתי, תודה על המידע, כנראה שאחכה. חשבתי שהדגמים הנ"ל הם לא חדשים כי לפני ההיגיון לא מסתדר בעין שדגם חדש ישתמש במספר נמוך מהחדש 8650 מול 5700.

דרך אגב ממה שידוע לך על המודלים הקודמים, תוך כמה זמן פלוס מינוס הדגמים הנ"ל מגיעים לארץ? כי לא ראיתי אפילו סיקור אחד על המוצר, וידוע שישראל מקבלת את הדברים מאוחר, לכן אני לא יודע אם שווב לחכות

פורסם

שמתי לב שב8550 יש פונקציית DIRECT SUB DRIVE שבעצם מאפשר לך לחבר סאב במקום רמקולים אחוריים ולקבל עוד 70W עליו. איך עושים את זה? והאם זה באמת כזה ישיר וקל? ויש את זה בכלל ב 8650?

פורסם

מדובר על חיבור לחיווט הרמקולים ללא קשר ל-RCA, כך שאם יש לך מגבר ברכב זה לא רלוונטי.

זה לא לקבל עוד, אלא המכשיר מסוגל לספר 70W מקסימום (לא RMS) ב-2 אוהם בחיבור שכזה.

וכן, גם ל-8650 יש את זה.

פורסם
מדובר על חיבור לחיווט הרמקולים ללא קשר ל-RCA, כך שאם יש לך מגבר ברכב זה לא רלוונטי.

זה לא לקבל עוד, אלא המכשיר מסוגל לספר 70W מקסימום (לא RMS) ב-2 אוהם בחיבור שכזה.

וכן, גם ל-8650 יש את זה.

הבנתי תודה, ד"א על מי הייתה אומר שהוא יותר איכותי? ה8650 או ה DNR8025? (גם תמורה למחיר)

פורסם

אין לי מושג כמה ה-8025 עולה.

אם ב'איכותי' כוונתך לאיכות הסאונד, אני בספק שיהיה הבדל שמיע במיוחד בין השניים. לגבי השאר, אין ליי מושג. תשווה בין הפונקציות שלהם שרלוונטיות אליך ותחליט.

אגב, ניסיתי כבר בעבר הלא רחוק לנבור ולמצוא מה ההבדל בין מעבדי הסאונד שלהם. הייתי קרוב, אבל לא מצאתי את מה שחיפשתי.

פורסם
אין לי מושג כמה ה-8025 עולה.

אם ב'איכותי' כוונתך לאיכות הסאונד, אני בספק שיהיה הבדל שמיע במיוחד בין השניים. לגבי השאר, אין ליי מושג. תשווה בין הפונקציות שלהם שרלוונטיות אליך ותחליט.

אגב, ניסיתי כבר בעבר הלא רחוק לנבור ולמצוא מה ההבדל בין מעבדי הסאונד שלהם. הייתי קרוב, אבל לא מצאתי את מה שחיפשתי.

תודה על העזרה. אבל אין דרך כלשהיא לנצל את ההספק שהHU נותן? בין עם זה לרמקוליים האחוריים, הקדמיים?

• תוכן חדש...