Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנכס החדש MB

oran corolla
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדשו ותבלו , רכב יפה ומרוווח מבפנים ומלא בפינוקים.

רק בפעם הבאה לא קונים רכב בלי נסיעת מבחן. וטוב שוויתרתם על הV40 שכלעצמו רכב מצוין, אלא שאם אבא או אמא מעל 170 ס"מ . אז אתה ואחיך הייתם נאלצים להשאר בבית בגלל הצפיפות מאחור.

נסיעה טובה ומהנה.

פורסם
תתחדש, בלי לבאס יותר מידי אני חושב שסתם הסמל עיוור אותך, הדגם שלקחת מאד בסיסי ואני חושב שיש אלטרנטיבות טובות יותר שנותנות תמורה הרבה יותר גדולה למחיר, מישהו אמר v40???

כן הסמל עיוור אותו אבל יש לו מרצדס לא איזה יונדאי מעפנה.

זה לא S CLASS אבל מרצדס זה מרצדס

אייל

פורסם

מה שתגיד אני לא אתווכח, אבל להגיד מרצדס זה מרצדס זה משפט שדווקא ממך לא הייתי מצפה להגיד, חבל שאנשים מוכנים ללכת בעינים עצומות על מותג רק בגלל הסמל שלו ולוותר על אופציות טובות יותר.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אם היית הולך על רכב רק מבחינת אוטו לשקל יש הרבה אחרות וטובות , אבל אני חושב הרבה אנשים היו מעדיפים את הסמל והפינוקים של מרצדס למרות המחיר , תתחדש ותהנה מהרכב !

לטעמי הרכב בצבע כחול נראה מדהים השחור טיפה מאבד את העיצוב

פורסם

A קלאס זו הכי לא מרצדס שיש - איכות חומרים בינונית, מנועים רועשים... העיצוב מצוין, זה כן (גם אם פוגע בפרקטיות).

פורסם

תודה רבה לכולם , אני אהבתי מאוד את השחור והחלום שלי כבר עוד מלפני שנים רכב שחור... ועוד שאבא הסכים לא אומרים לא. וכמובן על טעם וריח אין להתווכח.

שאתה משווה איכות חומרים של מרצדס לטיוטה קורולה / יונדאי i35 אין אפילו מה להשוות .

The best or nothing זה הלוגו של מרצדס או בעצם משווצים :(

והישן בכלל - רמה אחת מעל כולם משהו כזה

.... בכל מקרה אנחנו ממש מרוצים מהקניה תודה לכולם על התגובות.

ולגבי ביטוח עדין לא ידוע כמה בגלל שצריך לקזז לנו מרכבים ישנים שלנו.

פורסם

תתחדשו!

מה שבטוח שעלות תיקון שפשוף למרצדס אפילו בגירסתה הפשוטה ביותר, יקרה יותר מהיונדאי.

אין צורך בחתימה....

פורסם

מאז ששכן שלי קנה אחת לבן שלו, כל בוקר שאני רואה אותה אני מהרהר בלהחליף את הרכב שלי באחת כזו.

רכב מדהים (במיוחד בכחול וכסוף) ללא ספק אחד הרכבים היפים בכבישי ארצנו הדלה, כנל לגבי עיצוב חלל הפנים והמגע.

אבל, מבחינתי מרצדס היא לא מרצדס כל עוד היא מונעת מהגלגלים הקדמיים. ולכן היא גם לא ברת השוואה (בכ"א) לסדרה 1.

אגב אני מת על המתנות הקטנות האלא ועושה רושם שגם אתם :wink:

תהנו וסעו בזהירות!

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תוכן חדש...