Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט לגבי רכב משפחתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש פה בפורום אז נעים מאוד :).

אני זקוק נואשות לחוות דעת ועזרה, ברשותי רנו קליאו 3 שנת 2008 כ 3 שנים ואני מרוצה מאוד מהרכב אבל הגיע הזמן להתקדם לרכב משפחתי יותר גדול ומרווח.

בגלל הניסיון הטוב שיש לי עם רנו התחלתי להתעניין לגבי הפלואנס 2011 גרסת ה 1.6 הדגם המפואר (הרכב ממש ניראה מפנק ויש בו פשוט הכל מהכל).

השאלה שלי האם הוא באמת נחשב למוצלח? (לא רואה מוסך) האם הטיפולים במוסכים לא מורשים הם סבירים? והאם יש לכם רכב משפחתי אחר להציע אבל שיהיה באותו התקציב (55-60K).

* גם קפצה לי לראש המחשבה לגבי סובארו B3 סדאן?

אשמח לחוות דעת ולרעיונות

חג שמח

אמיר

פורסם

גרסת ה1.6 4 הילוכים דיי עגלה בגלל משקל ושילוב גיר מנוע מיושן.

גרסת הדיזל היא המומלצת.

הB3 בד"כ לא מומלצת בגלל בד"כ המנוע 1.5 האנמי.

פורסם

גירסת ה1.6 לא כזאת רעה, נכון זה רכב לא למירוצי רמזורים, אבל זה רכב נוח, בעל בידוד מעולה והמנוע סך הכל מסיע את הרכב. שבוע נהגתי על פלואנס כזאת והתרשמתי לטובה. מה כן, זה מנוע לא לאיזור הררי, אבל למישור אני לא רואה שום בעיה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אז למה לא פלואנס 2.0?

צריכת הדלק מחוץ לעיר דומה, בתוך העיר הצריכה טיפה יותר גבוהה, אבל יחידת הכוח הזאת הרבה יותר מתאימה כדי להזיז את הפלואנס בקצב טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שלום חברים,

קודם כל תודה רבה על כל התגובות , אז ככה:

הנסיעות שלי הן רק בתוך העיר לכן מנועי 2.0 יורדים מהפרק גם בפלואנס וגם בסובארו ואני גר בדרום ככה שהכל פה מישור.

אני חייב לציין שאני לא מחפש רכב למירוצים אלה רכב נח ומפנק בתוך העיר.

(אגב גם דיזל לא בא בחשבון מיכוון שאני כמעט ולא נוסע וזה לא משתלם כלכלית 9-10 אלף בשנה).

אשמח לשמוע גם אם יש לכם עוד המלצות לרכבים בטווח הזה?

והאם ישנן עוד חסרונות לפלואנס פרט לזה שהרכב "כבד"?

פורסם
הפלואנס 2011 גרסת ה 1.6 הדגם המפואר

אין לרנו דגם מפואר. בטח שלא בגרסת פלואנס 1.6.

רנו לאטיטיוד בגרסת אקספרשן נחשבת מאובזרת מאוד, אבל עדיין רחוקה שנות אור מההגדרה של דגם מפואר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש רמת גימור גבוהה יותר, כנראה לא דגם הליסינג אלא הדגם שמגיע בפנים עם ריפודים בצבע בז'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

יש דגם פשוט שנקרא ביזנס אם אני זוכר נכון ויש דגם EX עם פנסי ערפל, בקרת אקלים, הגה מכוסה בעור ובטח עוד כמה דברים קטנים ששכחתי.

בגלל הנסועה הנמוכה דווקא הפלואנס 2 ליטר רלוונטית לגביך, ההפרשים לא יהיו מאוד משמעותיים וה-2 ליטר מצויידת בגיר רציף שעוזר לחסוך.

בנוסף היא מגיעה עם חישוקי מגנזיום שמשפרים את המראה של הרכב האנמי הזה, חלקן הגיעו גם עם מערכת מולטימדיה.

פורסם
יש רמת גימור גבוהה יותר

זה בטוח, תמיד יש רמות אבזור ומגוון גרסאות, אבל קשה לי להאמין שרנו השקיעה בגרסה מפוארת למשפחתית 1.6.

ב״סלון״ ו״מנהלים״ אין גרסה מפוארת לכל דגם, במשפחתית 1.6 בטוח אין.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
יש דגם פשוט שנקרא ביזנס אם אני זוכר נכון ויש דגם EX עם פנסי ערפל, בקרת אקלים, הגה מכוסה בעור ובטח עוד כמה דברים קטנים ששכחתי.

בגלל הנסועה הנמוכה דווקא הפלואנס 2 ליטר רלוונטית לגביך, ההפרשים לא יהיו מאוד משמעותיים וה-2 ליטר מצויידת בגיר רציף שעוזר לחסוך.

בנוסף היא מגיעה עם חישוקי מגנזיום שמשפרים את המראה של הרכב האנמי הזה, חלקן הגיעו גם עם מערכת מולטימדיה.

גם הגיר שמשודך למנוע 2.0 הוא גיר אמין של ניסאן (ובכלל המנוע והגיר הם של ניסאן), לעומת הAL4 העצלן ועם מוניטין האמינות הגרוע שיש ב1.6.

Razmel - כשאנשים רושמים רמת גימור מפוארת, הם מתכוונים לרמת הגימור הבכירה של הרכב.

פורסם

הבנתי שהוא טועה. לכן תיקנתי אותו. טאסות עם אזיקונים בצבע הרכב וסאן רוף עדיין לא הופכות רכב ל״מפואר״.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

צודקים התכוונתי לרמת גימור הגבוהה שהיא EX.

הבחור שהתייעצתי איתו בקרסו דווקא אמר לי שהמנוע 2.0 יוכל לי הרבה יותר בעיר משהו כמו 2 קילומטר לליטר יותר מאשר ה 1.6.

השאלה היותר חשובה לי איך הרכב? איך הוא מבחינת תקלות? מבחינת נוחות? מבחינת תחזוקה שוטפת במוסך? (חלקים יקרים? טיפולים יקרים?).

פורסם

מבחינת הנוחות, הפלואנס מעולה. (מתלים משכחים היטב, סאלון מרווח עם מושבים טובים והרבה מקום מאחור, בידוד מעולה של רעשי הדרך) אני יודע שלא כולם אוהבים את הגיר שלה, אבל אני דווקא ממש אהבתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...