Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה צריך גלגל תנופה קל? האוטו שלך משופר למפלצת האצה לדראג? משופר מנוע ברמה של צ'יפ, טורבו מוגדל, הזרקת מתאנול, הדרסים, צנרת, קאמשפטים וטורבו גדול?

אם לא אין מה לעשות עם זה, לא עם זה ולא עם פולים קלים, הסל"ד עולה יותר מהר ביום יום זה מה שאתה תרגיש, המנוע ידחוף טיפה יותר בקלות, השאלה כמה,

אתה צריך לעשות כבר קלאץ'? אם לא זאת עבודה יקרה שדורשת פירוק גיר וקלאץ'.

לטעמי חוץ מהרגשה כאילו הרכב טיפה יותר קליל, לא הרגשתי משהו משמעותי כשנהגתי על רכב עם גלגל תנופה קל ופולים קלים, בטח לא שינוי כזה שאמרתי וואו, חייב אצלי ברכב.

לטעמי אם הרכב לא נבנה להספקים גבוהים ולדראג אין מה לעשות עם גלגל תנופה קל. לא נותן שום דבר ברמה הפרקטית, בדיוק כמו לשים ברכב שלך קלאץ' קרמי שתצטרך רגל של שחקן כדורגל כדי ללחוץ קלאץ' בפקק.

האוטו שלך מכוייל מדהים סטוק, אם אנחנו מדברים על הקורסה OPC יותר מדי סוסים ועוד להקל על המנוע הזה אומר שפחות כוח ירד לכביש, מה שאומר יותר בקרות מופעלות, יותר חפירה במקום.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

שחכת לציין שיש עוד חיסרון שהוא, אין האטה של הרכב בהילוך נמוך בירידות במיוחד. מעבר לזה מסכים עם כל מה שאמרת . ואני עם גלגל תנופה קל. אה והוא גם מרעיש הסלד סרק.

פורסם

טוב בואו נעשה קצת סדר,

הקיט קיים אצלי מזמן... למה? כי הקלאץ המקורי 215 ממ זה מגביל המומנט בתיבה הנל M32, אותה תיבה קיימת על ASTRA OPC H מהדור הקודם שם היא תומכת ביותר מומנט משמעותית.

הקיט עצמו 240 ממ כולל מיסב לחץ גלגל תנופה בילט הקל ב 50% מהמקורי (215ממ) וכמובן פלטת חיכוך 240ממ אורגנית דיי רגילה.

מדוע הוזמן? כי הרכב משופר, ובמסלול ה"טיול" בו אני מבלה בכבישי הצפון הגעתי למצב שהוא מחליק אחרי סדרה של כמה "היירפינים" בעליה.

התופעה אותה חוויתי 3 פעמים במהלך הבעלות ברכב, הריח היה חזק... מה שגרם לי לחשוב שחייו קצרים, אומנם הוא שורד ולא עושה רושם לבעיות כבר תקופה.

הרעש בסל"ד סרק ידוע.

לגבי מפלצת דראג אני חייב לא להסכים איתך, ברכב כזה התקנה של גלגל תנופה קל תגרע מהביצוע הרצוי מהסיבה שאתה כבר נמצא בסל"ד גבוה בלחיצה וביציאה מהמקום, אתה צריך במקרה זה אינרציה להמשך סיבוב המנוע בזמן העברה, זה לפחות נכון בתאוריה.

הבעיה ידועה מראש באירופה והקיט עצמו משם.

בגלל הסיבה שהוא אצלי, וההשקעה הגדולה כבר נעשתה, השקעה קטנה של התקנה כ 600-700 ש"ח היא לא באמת רצינית.

בגלל שהרכב יום יומי מאוד מסקרן אותי עניין היציאה מהמקום ביום יום, בגלל חוסר המשקל הזה שממשיך לסובב מנוע בסל"ד נמוך בתנועה בפקק, האם יש הבדל משמעותי? האם זה מקשה על התנועה?

פורסם

יש לי כזה סטאפ כן זה מרגיז בפקק כי חסר מומנט ,צריך לתת יותר גז.עכשיו אני מבין מאיפה הסירחון,אבל כל יום ולא רק 3 פעמים.

פורסם
יש לי כזה סטאפ כן זה מרגיז בפקק כי חסר מומנט ,צריך לתת יותר גז.עכשיו אני מבין מאיפה הסירחון,אבל כל יום ולא רק 3 פעמים.

אז אתה אומר שבעצם אתה "רוכב" עליו יותר בפקק ומגיע למצב של ריח?

• תוכן חדש...