Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפנדה יותר קטנה אבל יותר חיסכונית,הגטס גם אמינה מאוד,פחות חיסכונית אבל זריזה יותר,לחפש ברמות איבזור gls/gli/glx.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פנדה וגטס לא מדברים אליי . איזו שנה כדאי לקחת גטס? ומה בנוגע ל גרנדה שאמרתי ? 2008 1.4 רכב טוב לצרכיי?

פורסם

אתה חייב להיות החלטי.

אמרת שחברים שלך אומרים לא להתקרב לפיאט והקשבת להם ואח"כ אתה שואל על גרנדה אחרי שכל הפורום המליץ לך עליה :)

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

הגרנדה תעשה על הדרישות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא אמרתי שהקשבתי להם רק אמרתי שלא ממליצים.. נניח וארצה לנסוע לאלית או לחילופין מטולה הרכב הזה יציב ומספק?

אני חושב שאני אסגור עליו אבל עוד אבדוק שמעתי שמנוע 1.4 פחות טוב מ 1.2 לא יודעת בדיוק למה אולי אתם מכירים

פורסם

גם סובארו גאסטי מודל 91 תעשה את הנסיעות הללו,איזה סיבה רכב מודרני לא יעשה זאת?

מי שאמר לך שה1.4 פחות טוב-תפסיקי לשמוע לו.

פורסם

תעשה טובה אל תקשיב לשמועות, רק למי שיש לו ניסיון עם הרכב ולא ניסיון של כמה ימים מהשכרה או משהו.

הרכב אמין, נוח, נוסע לכל מקום שתרצה, אילת, מטולה, לבנון וגם למצרים הוא יגיע :)

אבל אל תשכח לקחת את הרכבים לבדיקה, לא להתפשר והכי חשוב לא למהר לרכוש רכב כי בתקציב כזה צריך סבלנות.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אני רק אוסיף ככה קצת כדי לחזק את העניין סביב הגרנדה.

אומנם מדובר בדגם 1.25 אבל ממש אהבתי אותה,שימשה חבר כמעט שנה באמינות מופתית (חסך והתקדם עכשיו לרכב חדש יותר).צריכת דלק הייתה מעולה,מרווח היה לא חסר,גם הגיר הידני והקלאץ' היו לי מאוד נעימים(כאחד שנוסע 99% על אוטומט).

בקיצור תקשיב להם,לא תתאכזב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...