Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

אני רוצה לקנות רכב נוסף בשבילי חוץ מהרכב המשפחתי.

רציתי לברר עם משתלם לי לקנות פונטו בתקציב הזה בתור רכב שני.

אני יודע שיש מלא כאלה ושצריך לבחור בקפידה, מה אני אמור לבדוק לפני שאני קונה?

האם יש סיכוי שאוכל להביא בתקציב הזה רכב שלא ידרוש מוסך מלבד טיפולים תקופתיים?

פורסם

אם יש לך אפשרות עדיף לחסוך יותר כסף כדי לקנות אוטו נורמלי, אני לא אומר שאין מצב שהפונטו הזאת במצב סביר, אבל רובן במצב לא משהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא יודע למה אתה נעול על פונטו, אבל הרעיון של רכב שני בגרושים וליסוע עד זקנה ושיבה (של האוטו) נשמע לי נכון. קנה את הרכב עם הזמן הכי ארוך עד הטסט...

פורסם

תראה, אין בעיה עם פונטו ב-3K ש"ח. את הפונטו שלי מכרתי ב-3K ש"ח והיא הייתה במצב טוב ביחס לרכב שנמצא 15 שנה על הכביש.

הרכב חסכוני בדלק, חלפים זולים מאוד, כמובן שהרבה תלוי באיך וכמה תשמור עליו.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על רכב ידני?

בקיצור, בגלל שהשוק מוצף במכוניות יד שניה, יש המון מציאות זולות, כל מה שצריך זה למצוא מישהו שהחזיק מכונית כזו הרבה שנים, טיפל בה היטב, יכול להראות לך חשבוניות על כל מה שעשה, ויש לך סיכוי טוב לשים יד על מכונית שתשרת אותך הרבה יותר מאשר "עד הטסט הבא".

כל הידניות סופר מיני - קליאו, שרייד, פונטו, יהיו קניה טובה אם הן שמורות (מכני/בטיחותי/פנים/חוץ). חפש בסבלנות ותגיע למישהו שאהב את המכונית שלו ושמר עליה היטב. אל תסתכל על שנת יצור אלא רק על המצב בפועל, ורק מה שמתועד.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אתה באמת צריך רכב או סתם נדלקת שאתה יכול לקנות רכב זול?

כי זול לקניה הוא יהיה,אבל מבחינת תיקונים לא בטוח בכלל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

^

לא בהכרח, היה לי רכב ישן שקניתי בתקציב הזה, ושילמתי קצת יותר מ-1K על תיקונים כשקניתי אותו. והרכב שירת אותי כמה שנים טובות בנאמנות.

פורסם

צריך מזל מאוד גדול בסכומים כאלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...