Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרך היחידה להכניס את זה לארץ זה להבריח לארץ ואף אחד לא ימליץ לך בפורום להבריח אז חבל אל השאלה.

אבל אם יש לך אאודי A3 והתקלקל לך הטורבו אז אתה יכול להביא אחד לארץ (לא שאלתי אם יש לך אאודי A3)

אייל

פורסם

אני לא מבין איך מיבאים לארץ טורבו באופן חוקי והוא נמכר בחנויות, אבל להביא אותו ביבוא אישי אסור?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אל תביא את כל הקיט, זה יהיה בדיחה, תביא את החלק היקרים ובזה תסגור עניין, טורבו גארט בינוני הטוב שבחבורה יעלה שם בערך 6000 ש"ח, בארץ הוא עולה 9-12 אלף

מחשב ניהול מנוע עולה בחו"ל 6000 ש"ח להכי טוב שחבילה, בארץ שמעתי המגזימים מוכרים גם ב-18 אלף

סט בוכנות טלטלים מהחברות היותר טובות עולות בחו"ל 3500 ש"ח, בארץ 6000 ש"ח

קיצר הבנת את הרעיון, צנרות סעפות אינטרקולרים זה אפשרי לבנות בארץ ואתה תשלם על זה ביותר יחסית אבל תחשוב על הסכום שחסכת שהבאת את החלקים העיקריים מחו"ל.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מטריקס אך הגעתה לסכומים האלה? ושם הוא קונה עם מס מקומי, ופה הוא קונה עם מס שונה, לא מצדיק שום מחיר, אבל המס והמשלוח זה גם יותר מ25% מהמחיר הסופי המתקבל כאן בארץ

פורסם
אני לא מבין איך מיבאים לארץ טורבו באופן חוקי והוא נמכר בחנויות, אבל להביא אותו ביבוא אישי אסור?

נראה לי שיש קצת הבדל בין אדם שנוסע לחו"ל,קונה ומביא פיזית ומקווה לטוב,לבין עסק מסודר שמזמין מחברה חלקים חדשים,משלם מיסים ומשחרר מהמכס עם אישורים תקינים..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כל המידע זמין באתר המכס ורשות המיסוי רק לקרוא...

המס לשאלתך מעל 325$ הוא 50% ויש גם מע"מ

אם תצטייד באישור ממוסך שהחלק הזה מתאים לרכב שלך הוא יעבור בשחרור מהיר

יש סיכוי גדול מאד שלא תתפס במכס (כמו כל הברחה) אם תתפס תשלם קנס בגובה 100% מערך המיסוי המקורי

כשתבוא להתקין בארץ יגבו ממך סכום גבוה יותר מאם היית קונה אותו מאותו הסדנה.

בדקתי המון פעמים את הנושא, בסוף השתכנעתי שעדיף להזמין בארץ

פורסם

mit5 - הגעתי לסכומים האלו מהניסיון האישי שלי בקניית מוצרים אלו בארץ ובחו''ל,

אם אתה חושב שטעיתי איפשהו אתה מוזמן לדבר על זה בהודעת פרטיות בכיף.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אז ככה המטרה היא עכשיו להביא רק סעפת וטורבו ! אם אינני טועה אלו החלקים הכי יקרים בדרך לטורבו...

חבר שלי הזמין מגרמניה טורבו משופץ שהיה מחובר לסעפת והגיע כחתיכה אחת.

הוא שילם למוכר 1800 שקל, הראה את הסכום הזה למכס, הטורבו נשלח לבדיקה במשרד בתחבורה כחודשיים ואז שוחרר בלי להציג שום אישור מלבד הקבלת קניה....

המכס גבה ממנו 300 שקל בלבד!

איך מסבירים דבר כזה?

יש לציין שלבחור יש אופל gsi שנת 94 טורבו (מנוע 2000 טורבו מקורי שהוא השתיל אשר מאושר ברשיון).

אבל עדיין אף אחד לא ביקש ממנו שום אישור...

זה גרושים!!

Avshis תן עוד פרטים על הנושא מה מנע ממך בדיוק להביא את הטורבו?

אני שוקל להצהיר עליו וזהו פשוט חייב לדעת בוודאות שיכניסו לי אותו.

כמובן במקרה שחייב אישור אני לא רואה בעיה לתת כמה שקלים למוסך / בעלי רכב פרטיים שיתנו לי את האישורים הרלוונטיים.

ואלכס בטח שאני לא מביא את כל הקיט זה יהיה מטומטם למרות שמחיר של 5 אלף קומפלט מאוד מדגדג לי

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אני כבר לא יכול לערוך שחכתי לשאול avshis מה המכס מתחת ל385 דולר

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אור זה כל הקטע המפתיע.. שלרוב לא בודקים אותך.

הייתי כבר באמסטרדם ובחזרה לא בדקו אותי.

אחי היה פעמיים ולא בדקו והטיסות היו בהפרשים של חודש אחת מהשניה כאילו הכי נראה כאילו הוא עלה על הסקופ ויאללה בלאגן

בס"ד

פורסם

בטיסות חזרה לארץ דווקא חשבתי שיקפידו...

בכל מקרה, מכל הדברים שאפשר להבריח חזרה לארץ ממקום כמו אמסטרדם, קיט טורבו הוא כנראה לא המוצר שאנשי הביטחון מחכים לו :wink:

• תוכן חדש...