Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת מזגן על הונדה סיוויק 2013

chenrp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לחבר שלי הונדה חדשה 2013.

היום בנסיעה כאשר המדחס מזגן כבוי, והטמפ' נקבעה ל LOW, יוצא אוויר קר מאוד. כאילו המזגן דולק.

כיצד המערכת מצליחה להוציא אוויר כה קר ללא מדחס?

אשמח להבהרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי זה נובע מהקור שבצנרת המיזוג. לי היתה סיויק דור 8 וכשהייתי מפעיל את בקרת האקלים על 25 מעלות זה היה מספיק ביותר ונותן תחושה נעימה ברכב (ואני אדם שסובל בחום!).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכבים מדור חדש הפעלת / אי הפעלת המדחס נקבעת ע״י מחשב מיזוג לפי דרישת הנהג , ולא לפי לחיצה על לחצנים. כמו כן דחיסה / אי דחיסת גז מתבצע בעזרת שסתום על מדחס כך שלא תשמע דריכת מצמד . מקווה שהבהרתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי בקרת האקלים מופעלת.. בהונדה שלי לא תמיד מופיע כיתוב שהמזגן דולק אבל הוא כן, אז יכול להיות שזה המצב.. כדי לבדוק תלחץ על כפתור המזגן ותראה אם הוא מתחלף ל AC off או לא ואז תדע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...